TravelingRetninger

Fabelagtig og unikke øen Cuba

Øen Cuba er beliggende mellem de to dele af det amerikanske kontinent og vaskes med de forskellige sider af Atlanterhavet, Mexicanske Golf og Caribiske Hav. På kortet ser det som en lille fisk, der svømmer i de grænseløse farvande.

Klimaet i Cuba er tropisk og kontroversiel. Seks måneder af året (oktober til april), der er varmt og tørt, og resten af det område af øen lige hældes regn. Den ændring i temperaturen om vinteren og om sommeren lille. I gennemsnit i løbet af året, dens værdi spænder fra 25-26 grader. Men Cuba er ikke alene i det vidtstrakte hav. På alle sider er omgivet af mange små øer i forskellige størrelser. De er omkring 1600.

østat

Den største af dem - Juventud - beliggende på den sydlige kyst i Det Caribiske Hav. Alle af øen Cuba tilhører staten. Nogle af dem er samlet i hele gruppen (Greater Antiller), og øgrupper (Sabana, Camagüey, Canarreos Archipelago, Jardines de la Reina). De alle gerne perler spredt langs kysten. Den største og mest berømte af øen Cuba - er Cayo Rosario, Cayo Largo, Cayo Guillermo, Cayo Coco, Cayo Santa Maria, Cayo Grande Cayo Breton Island og Cayo Anklitas. I enkle vendinger er det umuligt at beskrive skønheden i disse fantastiske steder. Hver af dem er unik på deres egen måde. Tag for eksempel, Cayo Largo. Dette afsides sted på den sydvestlige kyst af simpelthen slående i sin uberørt skønhed. Delikat hvidt sand på baggrund af den smaragd hav og slanke palmer på bredden af vandet. Øen er omgivet af koralrev, hvor dykning entusiaster kan nyde masser af skønhed i den undersøiske verden. Blandt de forræderiske bjerg klipper i middelalderen fandt de deres sidste tilflugtssted for mange skibe, og stadig skat asylansøgere ikke mister håbet om at finde skatten i dybet under havet af tavse vand. Øen Cuba er berømte for deres reserver. I en af dem på øen Cayo Coco er hjemsted for en befolkning, der har omkring 30 tusind eksemplarer af flamingoer. De blev endda opkaldt efter den smukkeste strand. Øen er meget usædvanligt. Den er forbundet til den centrale kyst Cuba kunstig dæmning. Der er for det meste placeret ferie stedet for dem, der ønsker at tid alene med uberørt natur. Men du kan altid skifte mening og gå tilbage til mit gamle liv, fuld af støj og brum af biler i de store byer. Nogle af øen Cuba er forbundet. Så for at Cayo Coco om kunstig dæmning er let at komme til Cayo Guillermo. I alt 20 km - og for øjnene af turister er der et lille landområde, 80 procent er dækket med grønne palmelunde. Det er hjemsted for mange sjældne fugle og dyr, og på vandet lykkeligt velkommen rejsende flokkes muntre delfiner. Dette sted er mere som et paradis på jorden, end de sædvanlige udvej.

visitkort

Land for sin lange historie, har undergået mange krige, lidt flere omdrejninger og til sidst udviklede sig til en selvstændig ø af frihed. Cuba nu - et land med en udviklet økonomi. Den vigtigste kilde til statens indtægter, et produkt, der gjorde ham berømt over hele verden, er tobak. Cubanske cigarer er meget populære blandt velhavende rygere i mange lande. Pleasure er ikke billig, men kvaliteten af produktet i fuld overensstemmelse med sin pris. tobak hovedstaden i landet kan med rette betragtes som den lille by Pinar del Rio. De fleste af dens indbyggere er travlt med at arbejde på plantagerne. Dette arbejde kræver dygtighed, engagement og masser af tålmodighed. Den forberedte råmateriale sendes til fabrikken, hvor indsatsen fra eksperter bliver til en tyk duftende cigarer. I Republikken Cuba om forbud mod rygning er ikke relevant. Rygning besøgende der er endnu specielle hoteller, hvor erfarne "tabakero" gæster er i stand til at vælge emner, der passer til enhver smag.

Slap af på valg

En masse af turister, der ønsker at tilbringe deres ferie på øen Cuba. "The Caribbean Pearl" tiltrækker med sin skønhed og alsidighed. Den mest berømte feriested - Varadero. Dette sted er berømt for sine smukke strande. For turister er der ikke kun klare hav og hvidt sand. I byen bygget en masse af luksus hoteller og turistfaciliteter. Resten fortsætter 24 timer i døgnet. Caféer, barer, restauranter, underholdning centre - alle for de længe ventede ferie beslutningstagere. Faktisk indtægter fra turisme - den vigtigste komponent i overskuddet af staten. Hvis du vil til fest og festivas, er det bedre at gå mod syd, i den smukke Santiago de Cuba. På vej fra lufthavnen gennem landet, kan du nyde masser af endeløse sukkerrør marker og den enestående skønhed af tropiske natur. Byen er relativt lille, men der hjerteligt hilser alle besøgende. Enhver turist velsmagende foder og behandle med den berømte cubanske rom. Historie elskere bør absolut besøge den berømte Trinidad. Denne gamle afvikling af Indians århundreder siden er blevet en smuk by-legende. Selv luften er mættet med sin oldtiden. Her, i modsætning til Varadero, ingen luksus hoteller. Men opholder sig i Cuba ville være ufuldstændig, hvis du ikke besøge byen, der er anerkendt som en af verdens kulturarv. Smuk Cuba altid med åbne arme hilser besøgende. Hun er klar til at give alle min kærlighed og efterlade et varigt indtryk i sjælen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.