SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor danner forkalkninger i prostata, og hvordan man slippe af med dem?

Forkalkning i prostata - et fælles problem. Ja, statistikker viser, at næsten 75% af mænd over 50 år i kirtelvæv af prostata opdaget uorganiske aflejringer. Og uden behandling er næppe muligt at gøre, fordi tilstedeværelsen af disse sten øger risikoen for betændelse.

Som fremstillet i prostata forkalkning?

Dag, er der to teorier til at forklare mekanismen af fast aflejringsdannelse i glandulære del af organet. Ifølge en af dem, grundlaget for dannelsen af sten er selve hemmeligheden af prostata - på slim blodprop begynder at lægge uorganiske stoffer, efterfølgende danner en solid forkalkninger.

Derudover er der en anden mekanisme forbundet med prostataurinrøret-tilbagesvaling. Af forskellige årsager, urin kastet fra lumen i urinrøret i prostata, og uorganiske salte, som er indeholdt i væsken dannes i de følgende calculi.

Forkalkning i prostata og begrundelsen for deres dannelse

I virkeligheden i de fleste tilfælde, årsagen til dannelsen af aflejringer - er stagnation af blod i bækkenet, som på sin side, blokerer den normale fjernelse af prostata sekreter. Til gengæld kan en sådan overtrædelse tilskrives indflydelsen af forskellige faktorer. Især kan årsagerne tilskrives fysisk inaktivitet og stillesiddende arbejde. Omtrent det samme resultat ses hos mennesker, der lider af kronisk forstoppelse. risikofaktoren kan betragtes som en usund kost og en stillesiddende livsstil.

Hyppig lokal underafkøling, tilstedeværelsen af kronisk inflammation foci i bækkenet og tilstedeværelsen af infektion også fremkalde dannelsen af faste aflejringer i prostatavæv.

Risikofaktorer omfatter kirurgi på bækken organer eller skade - at de efterfølgende bliver en årsag omvendt strøm af urin.

Forkalkning i prostata: de vigtigste symptomer på forkalkning

Det kliniske billede i dette tilfælde afhænger af mængden og størrelsen af sten. For eksempel små forkalkninger og må ikke forårsage nogen symptomer. Men den store pædagogiske indflydelse på livskvaliteten for mænd.

Oftest patienter klager over skarpe, eller omvendt, kedelig smerte i pungen og mellemkødet, som gives ofte i ryggen. I øvrigt, smerten normalt intensiverer under samleje eller fysisk stress.

I nogle tilfælde er der problemer med vandladning. Utrudnenny affald og følgelig, ophobning af urin øger risikoen for infektion af det reproduktive system. Symptomerne omfatter blod i urinen og sæd.

Forkalkning i prostata: Behandling

Den behandlingsregime i dette tilfælde afhænger af sværhedsgraden af sygdommen. Små sten, hvis de ikke forårsager patienten angst, ikke kræver særlig behandling. Mænd udgør en speciel diæt, anbefales det at følge ordningen for arbejde og fritid, til at engagere sig i fysisk arbejde, er det ofte i det fri, i et ord, at føre en sund livsstil.

Store forkalkninger, som dækker de kanaler i prostatakirtlen fjernes kirurgisk. I de mest alvorlige tilfælde har brug for helt skære prostata.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.