Nyheder og SamfundØkonomi

Hvad tiltrak handlende råvarederivatmarkeder?

Børshandlede derivater markeder er virtuel platform, hvor specifikke kontrakter handles - futures og optioner. Disse værktøjer er også kaldet derivater eller derivater, fordi de kommer fra et bestemt aktiv.

For eksempel i aktiemarkedet handles aktier i en bestemt virksomhed, og om de futures - futures og optioner på disse aktier. Derivater har en vis periode ydeevne. Og det er derfor de markeder, hvor de handles, kaldes presserende. Med hensyn til handel med futures markeder for lang tid foran den klassiske, fordi derivater har betydelige fordele i forhold bestande.

Effekten af "gearing"

Derivater - kontrakter med udskudt betaling. I dag til at købe futures, behøver ikke at betale de fulde omkostninger. Når du åbner en position på markedet kun en blok erhvervsdrivendes konto en vis mængde - garanti støtte. Dens størrelse afhænger af værktøjet og den nuværende markedssituation, men som regel holder sig inden for 5-20% af kontraktværdien. Det viser sig, at en erhvervsdrivende kan håndtere mængden er flere gange større end dets egenkapital. Det er at handle med en "skulder". For eksempel derivatmarkedet i Moskva Fondsbørs gør det muligt at handle derivater på blue chips med "skulder" 1: 7. Futures på RTS-indekset var handel med maksimal "skulder" 1:10 og kontrakter på valutapar - 01:14.

Denne kreditfacilitet eksisterer i aktiemarkedet, men han indså på bekostning af lånte midler. Derfor mægleren sætter sine egne betingelser. Således er størrelsen af den "skulder", som regel, ikke overstiger 1: 2, og for tilvejebringelsen af en sådan kredit vil blive opkrævet. En forward marked giver handlende til at bruge mere "gearing" gratis.

En bred vifte af værktøjer

En anden plus globale derivatmarked - en bred vifte af værktøjer til rådighed for handel. Som det underliggende aktiv af futures og optioner kan fungere som værdipapirer, valutapar, aktieindeks, renter, volatilitet indikatorer (ændring i aktivpriser), varer - metaller, energi, landbrugsprodukter. Og handelen med dem er ikke ensbetydende med, at leveringen af et aktiv, såsom olie, korn eller valuta. Erhvervsdrivende kan åbne en position til at profitere (tab eller gevinst) og frem til datoen for opfyldelse af kontrakten at gøre en reverse transaktion.

Derivater marked i Moskva børsen byder handlende mere end 60 værktøjer til handel. Men de fleste af dem endnu ikke godt spundet. Men derivater i Rusland har en meget kort historie, og sandsynligvis deres "guldalder" er endnu ikke kommet. Men nu det russiske marked for futures og optioner på cash flow er næsten 2 gange højere end aktiemarkedet.

lave provisioner

Små gebyrer - en anden funktion, der adskiller derivatmarkedet. Exchange og mæglere opkræve et fast gebyr for hver købt eller solgt kontrakt. Først og fremmest er det vigtigt for erhvervsdrivende inden for en lang række transaktioner i handel session. Ved gennemførelsen af denne strategi på aktier provisionsudbetalinger at tage broderparten af overskuddet. Eller øge tabet. Ud fra følgende betragtninger på mange markeder for derivater transaktioner udført inde, sætte de reducerede valutakurser og kurtageomkostninger.

Begrænsning tab

På stedet markets tilbudsgivere begrænse størrelsen af deres risiko for transaktionen, udsætter stoppet orden. Men på grund af "glidning" under kraftige prisbevægelser, samt af tekniske grunde, deres præstationer kan ikke garanteres at være 100%. Mange handlende ved, hvor meget kan tage en "stop" i hvile tid. Samtidig futures marked gør det muligt fuldt ud at forsikre sig mod sådanne problemer. Til dette formål anvender optioner, ofte i forbindelse med eller futures positioner i det underliggende aktiv. I kraft af kontrakten option detaljerne i sin køberen ikke kan tabe mere end den betalt for det beløb. Dette gør det muligt at koste strategi med et forudbestemt niveau og det potentielle tab af fortjeneste vækst.

Evnen til at tjene i enhver situation

Som du ved, når handel bestande kan opnå en fortjeneste kun på prisen bevæger sig i en gunstig retning. I dette tilfælde skal den erhvervsdrivende ikke kun gætte, hvor markedet vil gå, men vente på en stærk bevægelse. Men futures markedet gør det muligt at bygge strategier, der har potentiale til at profitere på nogen markedssituation. For eksempel kan de, der generere indtægter med en stærk ændring i prisen på det underliggende aktiv uanset hvilken retning. Sådanne strategier anvendes i forventning om den resonante pressemeddelelse, offentliggørelse af rapporter om udstederen og i andre tilfælde. Eller omvendt, kan du tjene på det faktum, at prisen på et aktiv i lang tid står næsten stille. Du kan satse på stigningen eller faldet er ikke en bestemt virksomhed, og hele markedet. Eller gør arbitrage mellem prisen på et aktiv i aktiemarkedet og futures på det - på futures. Hertil kommer, åbning i derivater positioner, den modsatte position i det underliggende aktiv, du kan beskytte dem mod risiko (hæk) med negative forventninger. Futures og optioner gør det muligt at opbygge en række forskellige strategier.

Med korrekt drift med derivater handlende enorme muligheder for at tjene og beskytte deres aktiver. Men vi må ikke glemme de store risici, som derivater på deres tankeløse brug. Dette gælder især for spekulation. Faktisk, takket være effekten af "gearing" gentagne gange øger ikke kun fortjeneste, men også tab. Derfor futures markedet er ekstremt vigtigt at anvende principperne i risiko- og kapitalstyring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.