Nyheder og SamfundNatur

Fisk-killer. Farlige indbyggere i havene

Mange er bange for hajer og dræbte mennesker. Men dette er ikke den eneste blodtørstige indbyggere i floder og have. Fisk-killer lever i nogle farvande, hvor alle de ubekymrede svømme og fiske, uvidende om den mulige trussel.

Goliath Tiger Fish

Dette er så farlig, at den berømte Piranha ser på baggrund af en harmløs fisk. prøve længde - op til 2 m og vægt - mere end 30 kg. Disse fisk samles i stimer og farvande bevæge sig i den centrale del af det afrikanske kontinent. De er i stand til at rive i stykker på få sekunder stort offer. killer munden med gule øjne har store hjørnetænder, der ligner vinger. Deres længde er mere end 5 cm.

Når på floden. Congo, dræbte adskillige mennesker, dødsårsagen af de indfødte kunne ikke bestemmes. Alt, hvad de skylden på onde ånder og mørke kræfter. Situationen kunne præcisere fans af ekstrem fiskeri. Han trak sig ud af vandet en forfærdelig monster. Fra det øjeblik fisken Goliat slår mere frygt i Aboriginal og turister.

havkat piraiba

Novice fiskere i farvandene i Amazonas kan godt møde ham. Når disse Soma-killer fat lokkemaden, ser det ud til, at bid noget stort. Fisherman forsøger at trække det ud, selv uden at vide præcis, hvem hænger på en krog. Den mest forfærdelige øjeblik kommer, når du indser, at fanget havkat til 3 m længde.

Ud af hans mund kan meget vel holde benene mand. Catfish begynder at growlende lyde, inspirerer frygt. Denne fisk - en potentiel kannibal. Catfish Paraiba tænder er meget skarpe og har en bøjning i retning af halsen for at forhindre muligheden for produktion fri fra sine kraftige kæber.

havkat Baqarah

Mellem Indien og Kina flyder s. Kali har fået berygtet, fordi dens farvande forsvinder på en mærkelig måde og drukne folk. Etablere den sande årsag til tragedien i lang tid uden held. Horror om fisk-dræbere bekræftet en gang i hænderne på de mennesker fanget forfærdelig væsen brun. Dens længde var mere end 2 m, og vægt - ca. 140 kg. Somalia Baqarah meget skarpe tænder og et stærkt ønske om at spise menneskekød.

En frygtelig rovdyr, beslaglæggelse bytte, trække den ned. Ofrene ofte dør af mangel på luft, før vil blive spist. Der er en version, der den kannibal fisk blev skyld i den person. De lokale stammer er det almindeligt at brænde de døde og smide kroppen i dammen.

stor barracuda

Idet det erindres organisk torpedo, som er meget skræmmende tænder (10 cm lang). Fisk-morder kan bringes metallisk eller skinnende ting. Repræsentativ ichthyofauna længde - ca. 2 m og vægt - over 45 kg. Fisk angribe ubeskyttede dyr eller genstande, der irriterer hende.

Farlige fisk kan angribe mennesker. For at undgå, at mødet med kæberne på et rovdyr bør holde sig væk fra de mudrede vande, mangrover og flodmundinger. I fare er undersøiske jægere. Under angrebet, barracuda bider senen river store bidder af kød, dræber et øjeblik. På østkysten af USA indspillede mange tragiske tilfælde møde med denne fisk.

malle

Reservoirer Europe ved første øjekast synes at være sikker. Men i floder og søer lever glat kæmpe fisk, der ligne dæmoner. svømmere bør være forsigtig, fordi havkat vejer 180 kg og har en længde på 4 m. Det er meget aggressiv, udvinding indfanger Multirow skarpe tænder.

Officiel information om hvilken størrelse de kan nå, nej. Ifølge arkiv data det konstateret, at personer blev fanget op til 6 m lang og 3 m i vægt. Dokumenteret tilfælde, hvor de er bidt af dykkere. En af KGS fanget på Ruslands område, havde mave den menneskelige krop.

Giant ferskvand pilrokke

Reservoirer syd-østlige del af den asiatiske region skjule den giftige skabning i vandsøjlen. Verdensberømt Crocodile Hunter dræbt af en injektion af en lille pilrokke. Men det skræmmende fisk havet der, og i ferskvand. Giant rampe foregiver at være den største fisk bebo under sådanne forhold: længde - mere end 5 m, og vægt - mere end 0,9 m.

Disse enheder - den farlige fisk, fordi de har 20-cm spids, som strejke ligesom skorpioner. Men uden en rampe er i stand til at holde en person under vandet kun på grund af sin vægt. For at undgå at møde med ham, være forsigtig, når badning i asiatiske farvande.

gedde muskie

Indtil i dag, dødsfald efter et møde med dette bliver ikke registreret. Men denne fisk beskrivelse siger, at muligheden for at vinde i en kamp med en mand, hun har. Mange er bange for at møde hende i sit hjemland element, fordi det er længere end 2 m. Lives fisk i søer beliggende på den nordlige halvkugle. Dens kæber overstrøet med skarpe tænder, i stand til at rive i stykker de fugle, pattedyr og andre indbyggere i reservoirer.

Farlige fisk kan påføre alvorlig skade, og individuel vejning 36 kg menneske kan drukne. Pike angrebet en tretten år gammel pige, bidt og slæbte hende til bunden. Mirakuløst, offeret formået at bryde fri og flygte fra dette monster. Fisker med væltede både fik fra Pike flere bid på et tidspunkt, hvor han forsøgte at komme i land. De vigtigste rovdyr levested - kystnære vegetation. Pike griber offeret ved at gøre store fremskridt i et baghold.

Elektrisk ål

Denne fisk - det vigtigste rovdyr af Amazonas. Defending og angribe, ål skaber en meget stærk udledning af elektricitet. Det er nok til at fratage bevidsthed hest. 600 udladning i en mand bliver dræbt på stedet. Hvis strømmen er mindre kraft, vil det føre til tab af bevidsthed. I denne tilstand kan en person let drukne i vand.

Farlige fisk vokse til 250 cm i længden og vejer 25 kg. Uden fare for at få elektrisk stød af at de begynder at kun i gummihandsker. Hvis du indtaster i floden, hjem acne, kan du få et skæbnesvangert, fordi vand leder elektricitet meget godt. Optaget mange dødsfald fra disse farlige rovdyr.

alligator gar

Denne gamle monster bor i floderne i det sydøstlige USA. Dets længde kan være 3 m og vægt - 180 kg. Disse sjældne fisk af sin art ligne krokodille: en stor krop og en stor mund med mange hjørnetænder.

En sag, hvor næbfisk fanget en mand sidder på anklagebænken og dingle fødderne i vandet. Væsenet forsøgte at trække manden til bunden, men det lykkedes ham at flygte. Møder med næbfisk, som endte i døden for en person ukendt. Men udelukker det faktum, at på grund af dem drukne mennesker kan ikke.

Bull haj

Resten af fiskene-killer er ikke så forfærdeligt, når detaljer er kendt om denne skabning. Shark tyr haj er forskellig fra den typiske, som repræsenterer endnu større trussel for andre. Dens længde er 4,2 m, og vægt - op til 270 kg. Fisken lever i havet, men kan svømme i ferskvand floder for tusinder af kilometer, der falder ind i søen. Fra handlinger disse rovdyr påvirkede et stort antal mennesker i USA.

Denne haj er den mest aggressive blandt pårørende, fordi hendes blod indeholder et rekordstort beløb af testosteron. Stranglehold hendes kæber stærkeste blandt alle de fisk, der lever i vores tid. plyndring skal passe i friske uklare vande.

Paku

Sjældne fisk ofte udgør en større trussel end dem, der er på ørerne. Paku - rovdyr med en kropslængde på ca. 90 cm og en vægt på ca. 25 kg. Fisk adskiller frygtelige tandsæt, som stærkt ligner menneske. At være godt de opererer på tidspunktet for angrebene. Homeland pacu - Amazon vand. Efter hun blev genstand for sportsfiskeri, har området vokset betydeligt.

I 1994, fra bid af fisken dræbte to personer fra Ny Guinea. De fiskede i søen, da en mystisk skabning at bide deres kønsorganer. Han døde af blodtab den stærkeste. Disse killer fisk er blandt de mest skræmmende skabninger herunder fisk fauna.

savfisk

Sawfish kan ødelægge en skødesløs person gøre det til en hakkede fyld. Bemærkelsesværdig er udseendet af fisk, hvis beskrivelse følger :. En længde på 7 m og med på snuden save på op til 2,5 m Denne enhed er forsynet med et antal skæreelementer. Tilgængelige data tyder på, at især de rovdyr ikke bytte på mennesker, men tilfælde af angreb kan ikke udelukkes.

Sawfish har meget dårligt syn og et stærkt instinkt for at beskytte deres territorium. Forholdet havde til casual besøgende og den samme produktion - ønsket om at bryde i stykker ved hjælp af deres save. Situationen kompliceres af, at fisken ikke efterligner indtil sidste øjeblik, hvorefter den gemte for sent. Menneskeskabte indflydelse har ført til, at fiskene er på randen af udryddelse.

Payara

Disse fisk er så forfærdeligt udseende, der giver indtryk af, at de kom fra en anden planet eller fra den anden verden. Dyr længde - 1,2 m og vægt - omkring 14 kg. Har hugtænder med en rekord længde - op til 16 cm Med deres hjælp, offeret slog en fatal sår .. Fisk har en utrolig flair, bider for at beskadige vitale arterie.

En mand badning i Amazonas kunne teoretisk set få hjerte eller lunge skade, som kan være dødelig. Payara - genstand for sportsfiskeri.

Piranha

Der er én mere farlige indbyggere i reservoirer - piratfisk. Fisk-killers har en flad legemsvægt til 1 kg og en længde på 50 cm. Den nedre kæbe er lidt skubbet fremad. Tænderne er trekantet form, deres arrangement er således, at lukningen af kæberne i øvre del af de nedre intervaller. Dette gør det muligt ryk rive et stykke af ofrets kød og straks haste til den næste.

School of fisk er i stand til i et par minutter til at absorbere den 50-pund dyr. Indbyggerne i mudrede floder har en højt udviklet lugtesans og hørelse. De er i stand til at føle blodet fortyndes i 1,5 millioner gange. I en afstand af flere hundrede meter kan høre lyden af en såret dyr.

surgeonfish

Der er mere end 100 arter af fisk, der findes i koralrev rundt om i verden. Blandt dem er meget smukke repræsentanter. Men dykkere bedre ikke at nærme sig dette smuk mand, med en længde på omkring 60 cm. De haler af deres hemmelige karakter skalpel. Han bliver straks, hvis under påvirkning af en fjeder.

Indbyggerne i havene bruge kniven til forsvar mod krænkere af deres område. En person, der nærmer dem, risikerer alvorligt tilskadekomne med alvorlige konsekvenser. Du kan dø af svær blodtab ligesom og fra revhajer, som ikke tager lang tid at vente.

kæmpe Snakehead

Repræsentanter for denne slags er kommet under offentlig kontrol, når rygtet om forekomsten af dem i vandet i den tempererede zone. Store repræsentanter har en vægt på 22 kg og højde -. 120 cm En af de mest glødende kødædere kan besejre næsten alle dyr af mellemstørrelse med til at opfylde. Dens skarpe tænder som dolke og muskuløs krop. Disse væsener har forårsaget alvorlige skader til arbejdere i rismarkerne, der var på den styres af rovdyr territorium.

Den aggressivitet af fisken øger mange gange i den periode, hvor de beskytter ungfisk. I løbet af de vilde angreb folk har lidt under bid og slag på hovedet. I nogle tilfælde førte dette til drukning. Stor risiko fiskere fange et medlem af arten. Defensivt blev de bider mennesker under angrebene gennemboret deres fiskestænger. Fra handlinger disse rovdyr dræbte flere børn.

Grønland Shark

Badning i farvandene i den arktiske zone ikke er sikrere end i troperne. Grønland polar haj kan blive op til 6 m. Er den største pattedyr i hendes mave. Der er legender, der fandt menneskelige rester inde i haj. Denne polære rovdyr strejker frygter i eskimoerne, som længe har været bekendt med rovdyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.