SundhedPræparater

"Posterisan" (salve): instruktioner, feedback. "Posterisan" under graviditeten

Patienter med sygdomme i anorektale region sjældent henvender sig til de professionelle. Dette skyldes det faktum, at disse problemer er af følsom karakter. Men forsinket behandling af anale fissurer, hæmorider og andre patologiske tilstande kan forårsage alvorlige komplikationer, der behandles i fremtiden vil være langt vanskeligere.

Til behandling af anorektal sygdom ofte bruge lokale faciliteter. Stikpiller og salver hurtigt påvirke fokus for betændelse, betydelig forbedring af patientens tilstand. En af de mest effektive midler til vanskelige problemer er et stof "Posterisan". Instruktioner, vil forbrugernes anmeldelser om dette lægemiddel blive beskrevet nedenfor.

Emballage, beskrivelse og sammensætning af lægemidlet

I hvilken form kan det betragtes af os til at købe medicin? Hvad folk siger om denne forbruger anmeldelser? "Posterisan" sælges i form af en salve til rektal og topisk. Det er hvidt (måske med en gulligt skær) og den karakteristiske lugt af phenol.

Den aktive komponent af værktøjet rager inaktiverede mikrobielle celler er E. Coli. Med hensyn til yderligere stoffer, de mistænkte indbefatter vaseline, lanolin og konserveringsmiddel phenol.

Lægemiddel "Posterisan" (salve), af hvilke er vist nedenfor, er placeret i aluminiumsrør. Der er også inkluderet en applikator.

Funktioner medicin

Spørgsmålet før os medicin har immunstimulerende, anti-inflammatorisk og regenererende virkning, og har også kløestillende effekt. Det skal også bemærkes, at denne medicin hjælper i dannelsen af uspecifik og specifik immunitet.

farmakologi

Hvad er de egenskaber, der ligger i den salve "Posterisan"? Anmeldelser rapporter, der er en del af forberedelsen af inaktiverede bakterier og metaboliske produkter har en udtalt effekt på T-systemet i det menneskelige immunsystem. Under indflydelse af de aktive bestanddele er forbedret lægemiddelaktivitet af leukocytter og celler i det retikuloendoteliale system.

Det skal også bemærkes, at lægemidlet stimulerer medfødte immunitet hos patienten. Dette er på grund af påvirkning af sammensætningen af de humorale faktorer.

virkningsmekanisme

Gør klarer med sin opgave at undersøge medicinen? Hvad de siger om denne feedback? "Posterisan" er beregnet til behandling af sygdomme, der påvirker anorektale region. Metabolitter af E. coli cellevægantigener og interagere med huden og til anogenital portion rektum og derefter øge den lokale væv resistens over for de negative virkninger af patogene flora.

Ved brug af salver er der en betydelig reduktion i inflammation eksudat fartøjer, øger deres tone og genvundet permeabilitet. Endvidere aktivt lægemiddel regenererer væv ødelagt ved anorektale sygdomme.

Indikationer af lokale midler

Til behandling af sygdomme, der anvendes "Posterisan" (fløde)? Anmeldelser tyder på, at dette middel ofte ordineret til følgende forhold:

  • anopapillite;
  • hæmorider og dens virkninger (fx brændende fornemmelse eller ekskrementer fra specifik);
  • kønsorganer og anal kløe;
  • analfissurer;
  • perianal dermatitis.

Kontraindikationer

Hvad er de kontraindikationer er til stede i de betragtes hjælp af kontakt? Hvad med medicinske anmeldelser sige? "Posterisan" anbefales ikke til brug, når der er en overfølsomhedsreaktion af patienten til phenol.

Doseringen af lægemidlet og deres anvendelsesmåde

Kan jeg bruge "Posterisan" under graviditeten? Anmeldelser har rapporteret, at når den frugtbærende og under amning er ikke ikke må anvendes lægemidlet. Dette bør dog kun ske på lægens ordre

Hvordan du bruger dette stof andre kategorier af patienter? Den nødvendige dosis salve påføres de ramte områder i hud og slimhinder tyndt hver dag. Procedurerne bør gennemføres tidligt om morgenen og lige før sengetid. præparat anvendes også efter hver afføring.

For de bedste resultater, den betragtede medikament indføres i anus gennem applikatoren billede.

Det er umuligt ikke at bemærke, at ud over at salven, frigives lægemidlet i form af rektale suppositorier. De administreres til anus på en brik efter hver afføring. Hertil kommer, at stearinlys bruges om morgenen, når opvågnen og om aftenen før sengetid.

Ifølge instruktioner, salve og suppositorier "Posterisan" kan anvendes samtidigt. Forløbet af behandlingen med denne medicin er omkring 2-3 uger.

bivirkninger

Salve "Posterisan" ikke give bivirkninger, selv efter længere tids brug. Imidlertid bør det bemærkes, at som konserveringsmiddel i de foreliggende omfatter phenol. Derfor, på baggrund af den betragtede lægemiddel i patienter overfølsomme kan forekomme allergiske reaktioner. Med udviklingen af brugen af sådanne lægemidler bør ophøre.

Overdosis og lægemiddelinteraktioner

Tilfælde af data betyder, at der er ingen oplysninger overdosis. Desuden er vejledningen ikke beskrevet interaktion af lægemidlet med andre lægemidler. Det betyder dog ikke, at det pågældende lægemiddel kan anvendes uden kontrol og uden ansættelse af en erfaren læge.

Holdbarheden af narkotika, salgs- og opbevaring

I apoteker, stoffet er tilgængelig uden recept. Salven er ikke tilladt at fryse. Opbevar medicinske sammensætning fortrinsvis i tør og beskyttet mod lys og børn, hvor temperaturen ikke overstiger 25 grader. Holdbarheden af lægemidlet er tre år.

Omkostninger og lignende præparater

Omkostningerne af midlerne afhænger af formen frigivelse. Den gennemsnitlige pris for en stikpille i en mængde på 10 enheder er 170 rubler. Som for salven "Posterisan", røret (25 mg) koster omkring 200 rubler.

I øjeblikket er strukturelle analoger i dette stof ikke eksisterer. Den nærmeste af de medicinske resultater og effekten af lægemidlet kan betragtes som stoffet "Posterisan Forte". Salve, anmeldelser af som er mere end positive, også beregnet til behandling af anorektale sygdomme. Men forskellen mellem de midler er der stadig. Det er i deres kemiske sammensætning. "Posterisan Forte" indeholder en stor dosis af den aktive bestanddel. Det skal også bemærkes, at præparatet indeholder hydrocortison.

Når det skønnes nødvendigt kan lægemidlet erstattes ved hjælp af sammenfaldende kode ATC 4. niveau. Disse indbefatter lægemidler, såsom "Gepatrombin", "Proctosedyl", "Fitoval", "Relief", "Proktozan", "Anuzol", "Gepazolon", "Bezornil".

anmeldelser

"Posterisan" har en masse positive tilbagemeldinger fra forbrugerne. Patienterne siger, at dette stof er meget effektiv. Desuden har ingen bivirkninger og kontraindikationer.

I øvrigt den positive tilbagemeldinger om stoffet ofte efterlader gravide og ammende mødre. Efter alt, er dette stof ikke forbudt at bruge i denne vigtige periode af deres liv.

Som for stikpiller, noget om dem som positive anmeldelser. Den eneste ulempe ved stearinlys, nogle patienter henvist til besværet med at bruge dem (på grund af emballage). Men disse er bagateller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.