SundhedPræparater

Miramistin. Vejledning til brug

"Miramistin" - syntetisk antiseptisk med et bredt virkningsspektrum. Det aktive stof - miramistin. Det har høje bakteriedræbende egenskaber mod vira, patogene bakterier, svampe.

Det stof "Miramistin" blev udviklet af sovjetiske forskere i halvfjerdserne i forrige århundrede, som et universelt værktøj anvendes under rumflyvning til behandling af instrumenter og læder astronauter. Det faktum, at klimaet i den orbital station er en ideel grobund for mikroorganismer. Sammenbruddet af Sovjetunionen har forårsaget ophør af støtten til forskning og undersøgelser på dette stof. Men der var entusiaster, der er fortsat med at udvikle sig. Det stof er blevet testet i 1991 og trådte apoteket, som et middel til STD forebyggelse. Yderligere undersøgelser har føjet til listen over dens anvendelse. I dag anlægget er brugt i urologi, gynækologi, tandpleje, otolaryngology, kirurgi.

Produktform forberedelse - 0,01% topisk anvendelse opløsningen i små flasker af forskellig volumen med komfortabel fastgørelse. En milliliter opløsning indeholder 0,1 mg aktivt stof miramistin. Brugsanvisningen.

"Miramistin" salve fremstilles i rør med 15 g af ud over sin hovedkomponent og en vandopløselig basesalt af EDTA dinatrivaya syre.

Lægemidlet aktivt ødelægger bakterier såsom streptokokker, stafylokokker, E. coli, Bacillus subtilis, difteri bacillus, salmonella, gonococcus og andre. "Miramistin" ødelægge svampe og vira.

"Miramistin" - et lægemiddel, der desinficerer sår, forbrændinger, accelererer vævsregeneration. Salve trækker pus prisushivaet dødt væv uden at påvirke sund. Lægemidlet penetrerer ikke slimhinder og hud.

Drug "Miramistin" instruktion om anvendelsen beskriver dette i detaljer, det er blevet brugt i forskellige grene af medicin til behandling af mange sygdomme. Dette - forurenet betændt sår, forfrysninger, forbrændinger i II og III grad. I dermatologi-Venerologisk: STI forebyggelse, candidiasis, svampeinfektioner i fødder, negle, liderlige lag af huden glat. I Gynækologi: betændelse i skeden og livmoderens slimhinde, purulent læsioner skader under fødslen. I uroligii: inflammation af prostata og urethra. I otolaryngology: betændelse i mandlerne og hals, sinusitis, otitis. I tandplejen: behandling af stomatitis, parodontitis, desinfektion af tandproteser.

Sådan bruge stoffet "Miramistin"? Vejledning til brug, siger om det.

Til behandling af sår og forbrændinger gazebind rigeligt miramistina fugtes med en opløsning og påføres på sårstedet.

"Miramistin" salve påføres direkte på såret og tape op. Når fistler salve indføres i passagerne på en gazepude.

Til forebyggelse af infektion efter levering i skeden i to timer administrerede tamponer gennemvædet i miramistina opløsning.

For STI, senest to timer efter samleje, lægemidlet administreres i urinrøret hos mænd og kvinder, og i skeden hos kvinder. håndtere Også eksterne kønsorganer og pubic område.

Før du bruger stoffet "Miramistin" anvendelsesmetode skal angives i brugsanvisningen.

Det stof kan forårsage en brændende fornemmelse i de første 20-30 sekunder efter påføring. Denne bivirkning af tilbagetrækning kræver ikke. Betyder "Miramistin" kan forårsage allergi. Det er kontraindiceret til personer med overfølsomhed over for Miramistin.

Under tilsyn af en læge kan bruge dette værktøj under graviditet og amning, da stoffet ikke trænger slimhinden og huden. Undersøgelser har vist, at brugen af miramistina ikke skader fosteret.

Ved anvendelse af narkotika bør beskytte øjnene. Til behandling af sygdomme i øjet udviklet en særlig forberedelse "Okomistin", grundlag af hvilke javjaletsja miramistin. Undersøgelser siger om fraværet af den mutagene virkning af lægemidlet. Blagodyarya bred vifte af applikationer, er lægemidlet "Miramistin" anvendt i den blandede angreb af svampe og bakterier før diagnosen.

Det er blevet observeret, at modtagelighed af mikrober til antibiotkam reduceret, hvis de tages på samme tid "Miramistin" medicin.

Mange agenter i dag sælges på apotekerne uden recept, inklusive "Miramistin". Vejledning til brug er det eneste værktøj i dette tilfælde. Alligevel er det bedre ikke at engagere sig i selvmedicinering. Du bør altid rådføre sig med en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.