Nyheder og SamfundNatur

Hund Fisk - en dødbringende rovdyr

Hund Fisk hører til ordre eller skalozubovyh iglobryuhovyh, og redegøre for deres mere end halvfems arter. Fra andre fisk er kendetegnet ved en unik evne til at svulme op, når forskrækket, at sluge en stor mængde vand eller luft. Så er det prikkes pigge vypryskivaya nervegift kaldet tetrodotoxin, hvilket er 1200 gange mere effektiv kaliumcyanid.

Hund-fisk på grund af den særlige struktur af tanden kaldes kuglefisk. I fuga meget stærke tænder, smeltet sammen, og ligner fire plader. Med deres hjælp, det deler skaller af bløddyr og skaller af krabber fouragerer. Kendt sjældne tilfælde, når fisken er stadig i live, ikke ønsker at blive spist, bidt finger kok.

Nogle typer af fisk er også i stand til at bide, men den største fare har sin kød.

I Japan, denne eksotiske fisk kaldet Fugu, sagkyndigt kogte hun tog førstepladsen på listen over lokale specialiteter. Pris for en servering af denne mad når $ 750.

Da hans kok madlavning foretage amatør smagning slutter med dødelig udgang, som i huden og indeholder en stærk gift i de indre organer i fisken. Første spidsen af tungen følelsesløse, så lemmerne, efterfulgt af kramper og øjeblikkelig død. Når rensning fisk hund udsender en stinkende lugt forfærdelige.

De mest almindelige typer af hunde-fisk kan nævnes:

  • Belokrapchatuyu, lever i den tropiske zone i Stillehavet og vandet i Indonesien.
  • Maki-maki, jeg foretrækker at leve det tropiske Stillehav og Det Indiske Ocean.
  • Ringmærket lever i tropiske kystfarvande Syd-og Mellemamerika, der er vasket i Stillehavet.
  • Chernokrapchatuyu, er indbyggerne i Indo-Pacific-regionen i Polynesien til bredden af Østafrika, samt det Røde Hav.

I den rød-broget eller hund-fisk tyk langstrakt krop, tyk-sammenbidt mund, tilbage, den nederste del af hovedet og maven er dækket med små pigge. På bagsiden er der en enkelt finne, bugfinnerne fraværende, brystfinnerne er brede og små og trunkeret halefinnen. Under øjnene er små fangarme med deres olfaktoriske organer - næsebor. Som alle iglobryuhovyh lyse elever bevæger sig er støbt i grøn eller blå. Tænder er forbundet med hinanden og danner en conjoint skæreplatte.

Længden af hunden fisk kan nå op til 50 cm. Hele kroppen er generelt den samme farve med en flerhed af små pletter og en stor mørk plet med en lys kant af brystfinnen, der danner et mønster svarende til øjet. Samme stedet er placeret i bunden af rygfinnen. På grund af disse pletter fiskene, og gav navnet "marmoreret", men på grund af dens rødlige finner kaldes crested.

Afhængigt af arten, fisk-hund har forskellige farver - fra lys sand til mørkegrå med pletter over hele kroppen, leopard eller lilla med lyse gule striber.

Hund fisk inaktiv og bevæges af ryg-, bryst og anale finner, som er placeret bag, og halefinnen er normalt bruges som et ror. Særlige muskulatur gør det muligt at sejle ikke kun fremad, men også bagud, som kompenserer for den lave sats.

Når parring mandlige og kvindelige frieri hvirvlende i bunden, så den kvindelige lægger æg på klippen, og Hannen befrugter dem, kroppen dækker er at beskytte æg og deres unge. Inden for få dage er der ligesom haletudser fiskeyngel. Mand i en fordybning lavet i jorden bærer dem, samtidig med at beskytte, så længe de ikke begynder at spise.

Første afkom spiser små ciliater, så kosten bliver mere varieret. De fleste arter af disse fisk er altædende, selvom der gives fortrinsstilling til dyrefoder, hovedsageligt hvirvelløse dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.