Nyheder og SamfundNatur

Dyr tropiske lande - løver og elefanter

De fauna i vores planet, på trods af alle de bestræbelser, som mand, er stadig meget rig. Mange arter af dyr lever på alle breddegrader, fra Nordpolen og Antarktis efterbehandling. I varme klimaer, især en masse af dem. Få mindst Afrika og dens "big five". Så opkaldt fem indbyggere på dette kontinent, bøffel, næsehorn, leopard, elefant og selvfølgelig, løven. I vores tempererede klimaer, disse dyr tropiske lande kun findes i zoologiske haver. Og Afrika for deres eget hjem og møde dem der kan være i naturen.

Alle kender den "konge af dyr" løve. Tidligere disse rovdyr strejfede vidder af Eurasien, Nordamerika og i hele Afrika. Men folk slagtet mange medlemmer af denne "kongelige" type. Og i vor tid, findes disse dyr kun i varme lande syd for Sahara og i Indien, hvor kun en lille bestand af disse rovdyr overlevede.

I Lion, i modsætning til andre katte, det har en udtalt kønskarakterer. Adskiller mand fra kvindelige tilstedeværelsen af et stort manke. Og et ordsprog, der siger, at katten går af sig selv, ikke gælder for de medlemmer af katten verden. Disse dyr lever i flokke af tropiske lande, der er en slags sociale grupper. Stolthed er i spidsen for den største mandlige. Som leder af klanen, han er kun beskæftiger sig med beskyttelse af sit område og, selvfølgelig, udvidelse af den slags. Også denne gruppe omfatter flere hunner og unge afkom.

Og på den "skuldre" af hunner ligge tungt ansvar for udvinding af mad og uddannelse af den yngre generation. Drægtighedsperioden varer løvinde inden 100-108 dage. Og hver af dem kan bringe killingen 2-3. Nogle gange, men sjældent, at en løvinde fører fire og endda fem unger. Umiddelbart efter kælvning, er hun fodre børnene væk fra stolthed, i nogle afsides sted. Men på grund af deres gruppe løvinde stopper ikke. Så, når killingerne vil blive stærkere, giver hun dem stolthed. Og fordi de unger lugte samt moderen, de frit acceptere gruppen.

Vokser op, unge mænd begynder at "se nærmere" til Pridelord. Hver af dem ønsker at tage dette sted. Og når en ung mandlig vil blive stærkere nok, udfordrer han til lederen. Der er en kamp for de "tronen", og vinderen tager det hele og taberen forlader Pride.

Disse dyr lever af vildtlevende hovdyr indbyggerne i varme lande i de afrikanske rum. Denne antilope, zebraer og gazeller. Hvis du ruller en sag, kan løven trække og kæledyr. Desuden kan disse rovdyr klare unge flodheste, næsehorn og endda elefanter. Den appetit af løver er meget god. For møde, kan han slå op til 30 kg kød, og derefter næsten en dag at sove fra. Men den gennemsnitlige kost af et rovdyr er omkring 5 kg kød.

Der er også andre dyr og tropiske lande, der er ganske påfaldende på det afrikanske kontinent. De er de største dyr, der lever på overfladen af jorden - elefanterne. Vægt hunner disse planteædere er i området på 2,8 ton. Hannerne vejer omkring fem tons. Men blandt dem er der mestre. Vægt af de største afrikanske elefant var 12,2 tons.

Men ikke kun i vægt kan skelne kvinde fra den mandlige elefant. Dimensioner stødtænder de også adskiller sig væsentligt. Nogle mænd, de kan nå fire meter længde. Og det er den bane af alle 'elefant slags. " Nogle krybskytter er i jagten på "elfenben" rentabel besættelse. Dyr tropiske lande, såsom elefanter, på grund af dette, på randen af udryddelse. Og nu har de ikke optager den sidste side i Internationalt Røde Bog.

Der er mange flere spændende funktioner besat af afrikanske elefanter. For eksempel, store ører af disse dyr. Og under den afrikanske varme, er disse kropsdele erstattet Elefanter fan.

Afrikanske elefanter kost består af kun vegetabilske fødevarer. Og tre fjerdedele af deres liv, er de forpligtet til konstant at tygge. Men disse sovende giganter er relativt små. På ferie, de er kun 15% af tiden. Og det er to gange mindre end for mænd. Og de kun sove stående op, hælder på hinanden. Også den afrikanske elefant er en funktion, som ingen kan forklare. De føler tilgangen af hans død, og selv gå til "kirkegård", hvilket ikke er meget let at finde. Der er også i Afrika er stadig mange arter, der gør dette kontinent så farverige og unikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.