ComputereSoftware

Hvad er en Web-site? Liste over de vigtigste elementer i web-side

Hovedparten af indholdet præsenteres på Internettet - en webside. Dette er historisk set den allerførste type dokumenter er beregnet til placering i det virtuelle netværk rum, men stadig relevant og praktisk har ingen konkurrerende formater. Hvad er strukturen af websider? Med hjælp fra nogle web udviklingsværktøjer de er skabt?

Hvad er en Web-site?

"Liste over de vigtigste elementer i web-side" - fortæller os eksaminator i klasseværelset af datalogi. Det, vi kan sige som svar? Først og fremmest, fortæller om, hvad den webside i princippet.

Ifølge almindeligt accepteret blandt IT-specialister definition, et dokument, der er designet til at åbne i et særligt program - browseren og indeholder data til at vise på en computerskærm ved hjælp af den rette type til forskellige brugbart indhold - tekst, links, grafik, video, musik, og .. osv web-site - et tekstdokument. Relevante data for browseren er bogstaver, tal og specialtegn, der bruges som elementer i det kodesprog - HTML. Det er med hjælp fra sin skaber "forklarer" websiden browseren hvordan du får vist på skærmen eller andet indhold.

Plads og rolle de websider på webstedet struktur

Kan vi sige, at web-site - det er den vigtigste komponent i den hjemmeside? Dette er delvist sandt. Men som vi bemærkede ovenfor, webside - det er bare et tekstdokument. Sitet, som regel, er også placeret billeder, video og andre multimedie-elementer. Websider i stedet for en dåse, men i sin struktur, kan den indeholde henvisninger til dem. Således kan en webside blive kaldt en vigtig bestanddel af hjemmesiden i det aspekt af den dominerende rolle i kortlægningen af den virtuelle indhold til brugerne.

I sjældne tilfælde, selvfølgelig, det pågældende dokument er den eneste komponent af sitet - hvis det af en eller anden grund ikke giver vise grafik, video og andre multimedie-elementer. Især de allerførste steder - når Web-sider kodesprog kun vises - ikke omfatter relevant indhold. kun tekst og links var før brugerens øjne.

Princippet om inddragelse af hypertekst

Således web-side kaldet dokument udarbejdet på HTML-sproget, hvorigennem hypertext markup. Men hvad er dette fænomen? Hvad er en hypertekst? Uden at gå meget ind i teorien, kan vi konstatere, at denne tekst, som på en eller anden måde giver hurtig adgang til den anden - som reference. I en typisk bog, der ikke er muligt - der er "almindelig tekst". For at få adgang den ønskede side, læseren har at gøre nogle flippe, før du læser indholdet eller fodnoter. I "hypertekst" mode, er hovedparten af det arbejde, som computer - på bekostning af oplysninger afspejlet i siden HTML-elementer.

Hvis datalogi lærer fortæller os: "Liste over de vigtigste elementer i web-side", vi ganske rigtigt kan starte historien om komponenterne i det relevante dokument, som er skabt ved hjælp af HTML markup. Derfor først overveje nogle teoretiske punkter vedrørende HTML.

Opbygning af HTML: tags

Hvordan fungerer browseren læser de nødvendige data på websiden af dokumentet, der er udarbejdet på det sprog, HTML? Meget simpelt.

Grundlæggende elementer i sproget - det tags. De er i de fleste tilfælde mænd - har en åbning og lukning der. Den første er angivet med kun vinkelbeslag. Den anden - den samme, men skråstregen er anbragt foran den anden konsol - symbol /. Browseren er i stand til at genkende dem, og derfor ikke noget problem viser websider i overensstemmelse med de algoritmer skabt af udvikleren af dokumentet.

Åbningen tag er normalt skrevet med store bogstaver, der dækker - små. Dette er - en standard veletableret i mediet IT-specialister. Browser sikkert genkende HTML-klik eventuelle breve, men web-udviklere skal stadig følge de afmærkede kredsløb skrive tags. Dette vil lette for eksempel revision af websider ved andre specialister.

attributter

Andre centrale elementer i HTML-sproget - attributter. Med deres hjælp, skaberen af den webside indhold sæt egenskaber - såsom skrifttype højde, dens farve, position i forhold til siden. Det samme gælder for billeder, video og andre multimedie-komponenter. Attributter er skrevet inden for en åbning-tag.

indhold

Mellem åbning og lukning tag har følgende centrale elementer i en webside - indhold. Det er i virkeligheden det samme indhold, der skal vises for brugeren på skærmen. Dette kan være tekst, links, billeder, videoer eller andre multimedie elementer.

Web sideelementer

"Så, en liste over de grundlæggende elementer i web-sider, endelig!" - gentager læreren. "Med fornøjelse," - vi besvare det. Hvilken del af strukturen i denne type af dokumenter? Vi accepterer, at vi vil overveje dette aspekt i forbindelse med bare HTML-webside elementer. Det vil sige, de viser i browseren - hvad brugeren ser på skærmen - vi er interesseret i en mindre grad. Det faktum, at de relevante HTML-algoritmer, som programmet viser det samme indhold kan være anderledes. Og denne funktion i HTML: Du kan vise et ønsket billede på nettet-side på forskellige måder. Således kan de være både ækvivalente med hensyn til den webside skaberen betyder arbejdskraft, og tage en anden mængde tid og kræfter til at gennemføre dem.

Web sideelementer: titel

Standard elementer af web-sider, som om det kan lyde overraskende, givet i meget små mængder. I virkeligheden er der kun to - titlen og den vigtigste del af dokumentet. Dog kan hver af dem har en temmelig kompleks struktur.

Hvad er specificiteten af titlen? Det ligger i selve toppen af websiden. I HTML-kode, der genererer en header, som regel, forventes at "kryptering" bare tekst, men du kan også placere en lille grafisk indsats, hvis det er nødvendigt, i det tilsvarende element. Og det er i virkeligheden, alt, hvad der kan siges om titlen. Det ser ud til, at hans rolle i opbygningen af det relevante dokument er ubetydelig. Men dette er ikke tilfældet. Web Page titler er meget betydningsfulde i kraft af webstedet indeksering i søgemaskiner - Yandex, Google. Dette element skal være helt er relevante for indholdet af en webside, samt niche sites detaljerne.

Hvordan webside titel er optaget ved hjælp af HTML-sproget? Meget simpelt. Først skriftlig åbning tag, der altid fremstår som HOVED med vinkelbeslag, og derefter - indholdet af hovedstød, efter - en afsluttende tag. De er skrevet, selvfølgelig, på toppen af web-dokument.

Header af en bane Dokumentet kan indeholde en række yderligere elementer. Nogle gange kan en web-side format kan kræve visningen af tekst i en bestemt kodning. Hvordan sikres, at web-dokument, der kriterium? Meget simpelt. I dokumentet header struktur bør det placeres HTML-algoritmer ordinering browseren til at bruge en bestemt kodning sprog - såsom kyrillisk. De passende kommandoer er placeret inden i META-tag, der ligesom de andre, er åbning og lukning.

Hovedparten af websiden

Hovedparten af banen dokumentet åbnes tag BODY, lukker ved hjælp af det tilsvarende element omfatter en skråstreg. Samtidig mellem åbning og lukning tags kan være en enorm mængde af ekstra Hypertext Markup Language kommandoer. Dette skyldes det faktum, at den vigtigste del af det placeret en nyttig webside indhold - tekst, links, grafik, video, forskellige former til at udfylde.

Hver af de respektive typer af indhold har sin egen tag. I strukturen af hoveddelen af banen dokument kan være til stede HTML-kommando, med hvilken formateringen af teksten udføres også - for eksempel giver bestemt skrifttype farve, størrelse og andre egenskaber.

Tænk så, hvad er specificiteten af nogle almindeligt anvendte HTML-tags. Faktisk, de udgør også de grundlæggende elementer i en webside.

Grundlæggende HTML-tags

Så formålet med en detaljeret undersøgelse af, hvad der er de elementer af web-sider, studeret i detaljer essensen af de grundlæggende HTML-tags. Nogle af dem har vi allerede citeret ovenfor - især dem, som browseren læser websiden overskrifter og bestemmer, hvilke er den vigtigste del af dokumentet.

Ganske almindelig tag P. Han, ligesom andre lignende elementer hypertext markup language, kan åbnes og lukkes. Dette tag kan du formatere et afsnit af dokumentet tages separat. Du kan for eksempel at sætte en bestemt skrifttype og farven for ham. Men dette opnås ved hjælp af en valgfri tag - FONT. I dette tilfælde vil det blive placeret inde i et stykke, som henviser til de begrænsninger, - det vil ikke distribuere HTML-kommando viser typen af den foretrukne skrifttype til andre elementer af websiden.

Med TABEL tag skabt bord. Ved hjælp af dets tilsvarende attributter kan bestemme det nødvendige antal søjler og rækker, der definerer deres bredde specificitet grænser, størrelse og farve af tekst i skrifttypen tabellen.

IMG-tag er ansvarlig for håndtering af browser billederne. Det er også muligt at placere forskellige attributter for størrelsen af billedet, dets position på siden.

Links til andre web-dokumenter eller filer angives ved hjælp af tag A. Som regel er placeret inde de attributter, der repræsenterer det faktum, at strukturen i en webside - et hyperlink. Det noterer sig også det dokument, fil eller et websted, som det fører.

Rundsendt et tag som en FRAMESET. Med det kan du opdele rummet webside i flere områder - rammer. I hver af dem kan du poste links til de enkelte web-dokumenter. Det vil sige, tillader frames korrekt placeret på den samme skærm på samme tid to eller flere sider.

Historien om de centrale elementer i websider og den efterfølgende historie af midlerne til formatering bruge sproget HTML - omtrent den algoritme vil være vores svar på det spørgsmål, vi stillede eksaminator. Hvis han talte til os og sagde, "en liste over de vigtigste elementer i web-side", så vi bruger den passende metode, har vi alle chancer for at udvikle et tema. Det vil sige, at udtrykket "elementer" vi kan forstå de centrale elementer i en web dokumentstrukturer, eller typer af indhold - tekst, billeder, tabeller, rammer, links at webmaster skaber ved hjælp af et værktøj som HTML-sproget.

Specificitet af web udviklingsværktøjer

I tillæg til ovenstående, kan vi afklare, hvad tags og attributter, som den standarder HTML - en enorm mængde. Ud over HTML yderligere midler formatering hypertekstdokumenter kan bruges af web-udviklere. For eksempel ved hjælp scriptsprog JavaScript, kan du oprette dynamiske web-side - det vil sige dem, hvor indholdet er konstant opdateret (både på grund af en brugers handlinger, og i overensstemmelse med præ-ordineret algoritmer i scripts).

Det vil være nyttigt at tilføje, at webudvikler kan bruge i deres arbejde fuldgyldigt programmeringssprog, såsom for eksempel Perl, PHP, Java, Python, hvorved blive endnu større muligheder for at arbejde med hypertekst dokumenter. Behovet for dette kan skyldes det faktum, at anvendelsen af web-teknologi i dag - meget anderledes. Opgaverne står moderne udviklere, kan være ganske kompliceret. For eksempel, nogle gange er det nødvendigt at gennemføre Web-sider oversættelse, skrevet på russisk, engelsk. I dette tilfælde vil de udviklingsværktøjer være den mest forskelligartede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.