SkønhedHår

Sådan får hårfarve beige

Enhver repræsentant for messen køn i udøvelse af topkvalitet råb om hjælp i skønhedssaloner, højre garderobe er at øge skønheden i din krop og skjule fejl udseende. Bestem farve hår er meget vanskelig, fordi den tur fra brunette til blond skønhed, der har beige farve - er en udfordring. Hyppig farvning skader hår, hvilket gør dem sprøde og kedelig, og for at opnå den ønskede nuance bliver vanskeligere.

Hvordan man opnår den ønskede beige

Der er mange hårfarver, og i hver af dem - en kæmpe palet af nuancer. Hvordan ikke at blive forvirret af en sådan overflod? Selvfølgelig kan du søge råd hos en professionel. Stylist vil hjælpe dig med at vælge den rigtige maling og farve, der vil gå godt med det ydre af pigen, hendes hud. Han vil også være i stand til at tilbyde et kig på konkrete eksempler, det ligner en beige farve: foto kvindelige modeller i dette tilfælde gør det let opgave. Beige toner gør ansigtstræk varmere, og den mørke, tværtimod, vil give huden bleghed.

Blonde piger gør hårfarve beige store arbejde vil ikke gøre, i modsætning til brunetter og brune hår kvinder, der bliver nødt til at lysne op tråde af flere nuancer. Hvis du har gråt hår, hårfarve i en lys tone let - grå hår struktur er ganske stiv, og det er godt malet i nogen lyse nuancer. Men husk: hvis antallet af grå hår er en tredjedel eller mere hele hovedet af hår, er det bedre at stoppe valget på en farve tæt på den naturlige, eller lidt lysere.

Piger med model haircut højdepunkter gør ikke det værd, bedre at male håret i beige farve hele vejen igennem. Når du vælger farver, kan du give præference til vedvarende farvestof, som om bezammiachnoy tråde forårsager minimal skade, når du maler, men holdes kort. Dette gælder også for toning balsam, vil effekten heraf falder med hver vask hoved.

Beslut om valg af maling og dens nødvendige beløb til dit hår længde hjælper Salget i ethvert supermarked eller special-forretning. For at få en unik beige farve, kan du blande et par tætte toner af en farve.

Fortsæt til farvning

Til tøj og hud ikke er beskadiget i processen, er det nødvendigt at beskytte skuldre peignoir og arme til at sætte på beskyttelseshandsker. Før maleri, læse den fastgjort til emballagen brugsanvisning, om nødvendigt - at gøre testen for hudens følsomhed til farvestoffet. Malingen påføres tørt hår med en børste til maling og en kam. Du bør starte fra rødderne, efterhånden flytter til trådene langs hele længden. Efter anvendelse af sammensætningen suge det den nødvendige mængde tid i henhold til instruktionerne, derefter grundigt vaske dit hår og anvende en balsam for fastsættelse farver. Så igen vaske dit hår, forsigtigt tørre dem med et håndklæde eller en hårtørrer.

Et par interessante fakta om hår beige skygge

Toning shag i beige kulør bare for blondiner på mørke krøller vil det ikke være mærkbar. På tykt og langt hår vil se en fordel farvning enkelte tråde, vil det give den underfundighed og udtryksfulde ansigtstræk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.