SkønhedHår

Mesotherapy hovedbund: anmeldelser

I dag, mange er interesseret i spørgsmålet: "? Mesotherapy hovedbund - hvad er det". Bivirkningerne af dette - det vigtigste punkt. En masse steder annoncere tjenesten og kalder til handling - brug den! Men før de beslutter, om at læse denne artikel.

Baggrund

Mesotherapy hovedbund - som udkom i 60'erne i sidste århundrede, en innovativ metode til behandling af hår sygdomme. Scope er ganske omfattende - fra at løse problemerne i forbindelse med hårtab, for at genoprette hovedbunden fra polietiologichesky sygdomme (psoriasis).

På trods af den temmelig høje alder - 55 år, det russiske marked for skønhedsbehandling kom ikke så længe siden. I denne henseende har masserne endnu ikke dannet en klar bestemmelse: mesotherapy hovedbund - hvad er det?

Grundlæggende procedurer opgaver:

1. Behandling af hudsygdomme.

2. Anti-aging og hud næring.

Uanset formålet med, at princippet om den procedure - subkutane arbejdsmiljø forberedelse. Målrettet virkning på en problematisk del ved injektion øger effektiviteten af anvendelsen er 80%. Gennem denne mesotherapy det betragtes som en af de mest effektive og presserende måder hår restaurering.

procedure Indikationer

Mesotherapy hovedbund tildelt folk, der lider af alopeci. Dog skal det bemærkes, at vi her taler om hårtab forårsaget af mekanisk påvirkning eller ubalance af næringsstoffer i kroppen. Cure en patologisk hårtab problemer, der skyldes hormonelle forstyrrelser, kan mesotherapy ikke.

Som en dejlig bonus til behandling af problemet vil blive løst:

1. skæl.

2. kløende hovedbund.

3. overdreven sekretion tildeling hud, til normalisering af kirtlen.

3. Tabet af håret glans, deres tørhed.

4. tyndere hår og andre.

Det anbefales at foretage sessioner med nederlag huden ringorm: sammensætning komponenter hjælper celler til at komme sig, og hårsækkene - til at begynde aktive arbejde, fremmer hårvækst.

Som en sikkerhedsforanstaltning anbefales det at kontakte en specialist for proceduren i det tidlige efterår (september) og det tidlige forår (april). Det var i disse måneder, der er øget alopeci grund vitaminmangel og overskud af skadelige faktorer - solen om sommeren og koldt om vinteren.

Kontraindikationer til mesotherapy sessioner

Flere kilder "autoritativt hedder" at for proceduren er ingen kontraindikationer, mesotherapy og hovedbund kan bruges til behandling af alle patienter, herunder gravide og børn. Helt enig med denne erklæring er vanskelig, fordi vi ikke må glemme de potentielle problemer, der kan forårsage stoffet idiosynkrasi.

Konsultation med en læge - det første og obligatorisk skridt for dem, der vover at holde et møde i mesotherapy.

Ikke anbefalede procedure for følgende sygdomme:

1. galdesten sygdom.

2. Sygdomme forbundet med blødningsforstyrrelser.

3. Kræft.

4. immundefekt et al.

Selv hvis dit kort er ikke fuld af medicinske registreringer af disse sygdomme, at gennemføre en omfattende undersøgelse af kroppen og se en læge, før en session er vigtigt!

Kosttilskud

Præparater til mesotherapy hovedbund kaldet mezokokteyl. Det er en specialiseret blanding af kosmetiske produkter, er hvis virkning rettet mod behandlingen af hår:

 • Måltider rødder.
 • Berigelse af huden med vitaminer hoved.
 • Moisturizing huden og andre.

De vigtigste aktive ingredienser i cocktails:

 1. B-vitaminer
 2. A. vitamin
 3. C. vitamin
 4. Præparater til forbedring af blodgennemstrømningen.
 5. Formuleringer til styring hemmelig proces generation.

Afhængigt af professionalisme af master kan bruges eller forberedt cocktails, eller kogte selv kosmetolog. I det andet tilfælde, lægemidlet har den største virkning, som sammensætningen komponenter er udvalgt individuelt - i antal og omfang det er nødvendigt at løse specifikke problemer for kunden.

Sammensætningerne også opdelt i naturlige og syntetiske. Oftest de anvendes i tandem, fordi virkning af mezokokteyl kun indeholder naturlige stoffer manifesterer meget langsommere. Derfor, for at reducere antallet af nødvendige procedurer, mængden af produkter og fremskynde resultater specialister forberede en kombination af lægemidler.

Teknologi og teknik af proceduren

Teknik mesotherapy hovedbund administreres subkutant arbejder forberedelse - om hver 3-6 mm læge gør en injektion til en dybde på 2-3 mm og indsprøjte det i opløsningen. Det er takket være målrettet effekt, er mesotherapy blevet en populær metode til behandling af sygdomme i huden og bekæmpe sine aldersrelaterede forandringer.

Afhængigt af det anvendte værktøj kosmetolog, er udstyr opdelt i:

 • Injektion - involverer anvendelse af en sprøjte.
 • Fraktioneret - ved hjælp af kosmetisk enhed.
 • Roller - ved hjælp mezorollerov.

Metoden af proceduren, uanset hvilken teknik er altid det samme:

 1. Med en speciel shampoo til at vaske hoved hud sekreter.
 2. Tørret hårtørrer med ionisering funktion.
 3. Lægen opdeler hovedet ind i de arbejdsområder for afsked.
 4. Den hovedbund behandles med antiseptisk.
 5. Mesotherapy - hver 3-6 mm Specialist kommer ind stof.
 6. Re hovedbund behandling antiseptisk.

Injektion mesotherapy hovedbund

Ved brug af injektionsteknik kosmetolog main arbejdsredskab er en sprøjte. Med hjælp af en nål specialist mezokokteyl leverer direkte til hårsækken.

Skade på huden fra injektioner er et minus og et plus på samme tid denne metode. Skader på integument er altid en risiko for infektion, så når du vælger en mester særlig vægt på sterilitet af kabinettet, såvel som processen med forberedelse til proceduren - desinficering og bruge en ny engangs nål.

Fordelen er, at microtrauma stimulere produktionen af nye celler, som er en nice bonus fra proceduren.

Fractional mesotherapy hovedbund

Denne teknik adskiller sig lidt fra injektionen. Med én undtagelse - rolle sprøjten tjener en særlig indretning til mesotherapy. Dens fordele - arbejdet i et par nåle. Dens avancerede funktioner - arbejde flere slags mezokokteyl.

Design af indretningen gør det muligt at fylde ikke én men 2-4 kolber lægemiddel, som samtidigt gennem en speciel kanyle injiceres i hovedbunden sammensætning. Selve indretningen vælger en nødvendig indsprøjtningstryk end sparer opløsning styrke og tid af master.

Mesotherapy anvendes rulle

Denne teknik indebærer anvendelse af en særlig anordning - mezorollera. Den består af et håndtag og en rulletromle strøet nåle i en afstand på 2-3 mm fra hinanden.

Dimensionerne af tromlen, og længden af nålene kan være meget forskellige, det hele afhænger af personlige præferencer guiden.

Modsætning sprøjte og mezoapparata valse har ingen lagertanke til sammensætningen anvendt. Derfor er cocktail påføres direkte på nåle.

Hvordan vælger den teknik?

Før vi taler om effektiviteten af hver metode, bør det præciseres, at injektionen og fraktioneret mesotherapy hovedbund oftest anvendes i skønhedssaloner. Arbejde med valsen - den masse "home" skønhedssaloner. Men denne kendsgerning ikke forringer værdien af hver af dem, som princippet om magt hårsækkene er identiske. Overvej fordele og ulemper ved hver teknik af mesotherapy:

1. Når den injektionsteknik og fraktioneret opløsning indføres til en dybde på 2-3 mm - ikke alle rullerne har sådanne lange nåle.

2. Mikroukoly fra mezorollerov med tynde nåle straks strammet - præparatet ikke har tid til at komme ind i huden.

3. Mezorollery injektion og fordelt ensartet sammensætning (25% af sammensætningen forbliver på håret).

4. ved hjælp af den injektionsteknik besætte 2 gange længere - hvert hjørne er placeret separat specialist.

Sammenfatter alle ovennævnte mangler og fordele, den mest effektive og økonomiske teknik er fraktioneret procedure.

Mesotherapy derhjemme

Mesotherapy derhjemme - et stridens æble kosmetologer og patienter.

Den første imod "odomashivaniya" procedure, mens sidstnævnte, angivelse af dens høje omkostninger og enkelhed, tror, at de kan udføre en session derhjemme.

Bestemt sige lige den ene eller den anden, i dette tilfælde, er det umuligt. Da teknikken af proceduren er virkelig meget simpel, og de nødvendige værktøjer og materialer kan købes på alle online-butikker - hjem måde at vinde foran en dyr procedure.

Mange undrer sig: effektiv salon eller hjemme mesotherapy hovedbund? Anmeldelser viser, at dens adfærd derhjemme smertefuldt og meget ubehageligt, men ikke mindre effektivt end i kabinen.

Vi må ikke glemme, at hver nål indsættelse - skader på huden. I den forbindelse bør der lægges stor vægt på deres desinfektion og antiseptisk behandling af de anvendte materialer.

Den mest almindelige enhed til hjemmet mesotherapy er en rulle. Men du behøver ikke umiddelbart gå efter en model med en nål længde på 2-3 mm. Det er nødvendigt at starte med tynde og korte, gradvist øge deres størrelse.

Anmeldt af

Udtalelser fra folk - en bedre indikator for effektiviteten! De vil være med til at besvare hovedspørgsmålet af alle berørte mennesker for fremgangsmåden: "Er mesotherapy Effektiv hovedbund '?. Anmeldelser i høj grad vidner om dens effektivitet. På internettet taknemmelige klienter sætte fotografier, som viser fundet vej gennem mesotherapy hår ned - det bedste bevis på vækkelse af hårsækkene.

Analyse af udtalelser viste, at mesotherapy hovedbund hårtab bidrager til at løse de problemer, der forårsages af forkert pleje eller ubalance af næringsstoffer i kroppen. Når tilfælde af fejl eller tab af hormonal shag forekomme på grund af patologiske processer i kroppen, proceduren impotent. Folk bruger penge og ikke få det ønskede resultat.

Før du giver deres penge i hænderne på den kosmetolog, skal du sørge for at finde ud af den sande årsag til hovedbund sygdomme. Selv på trods af, at proceduren ikke har nogen bivirkninger, kan du gå glip af værdifuld tidsbesparende hår fra den virkelige sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.