SundhedKosttilskud og vitaminer

Kakaosmør: anvendelse og nyttige egenskaber

Næsten alle velkendte for kakaosmør, brugen af dette produkt på forskellige områder på grund af deres indhold af nogle nyttige stoffer af fede syrer (laurinsyre, stearinsyre, oliesyre, palmitinsyre) og triglycerider. Modtager det fra massivt træ af samme navn ved fermentering af bønnerne og ristning, som er produceret efter adskillelse fra kernelaget. Afhængigt af hvor du planlægger at bruge kakaosmør, der anvendes i nogle produkter vil det i fremtiden, det kan deodoriseret (fjernelse stærk smag) eller naturligt. dens farve kan variere fra brun til bleggul. I olien meget udtalt lugt af kakao. dets smeltepunkt er fra 32 til 35 ° C, 40 ° C, når det bliver transparent ved 16-18ºC - hård og sprød.

Den mest almindeligt anvendte kakaosmør fødevareindustrien, er dets anvendelse er forbundet med fremragende smag egenskaber. Det er den grundlæggende råvare til produktion af mælk og hvid chokolade. Derfor er en person ikke behøver at spekulere på, hvor at købe kakaosmør, med ham vi møder hver dag, der kommer på enhver købmand. Denne tendens i forbruget betragtes som en stor.

Til den farmaceutiske industri er også meget vigtigt at kakaosmør, anvendelse på dette område skyldes det faktum, at det betragtes som den mest egnet materiale til medicinsk suppositorium. Og alle, fordi det smelter ved kropstemperatur. I dag i medicin det anvendes til fremstilling af stearinlys smertestillende, medicinske salver.

Kakaosmør anvendes i kosmetik til ansigt, da det har en behagelig smag, fløjlsagtig struktur blødgørende egenskaber. Alt dette har gjort det til en fælles komponent i en række faciliteter til pleje af huden (lotioner, sæber, cremer). det bruges også til forebyggelse af strækmærker under graviditet. Olien selv anses for at være en fugtighedscreme, det anvendes i den daglige behandling af tør eller revnet hud og læber.

Forbrugende olie, kan du håndtere en række lidelser. Ved hjælp af det er muligt at reducere symptomerne på arthritis. En række af dens komponenter har en positiv effekt på nervesystemet og det kardiovaskulære system, hvilket reducerer risikoen for forskellige neurologiske sygdomme og åreforkalkning. Det har anti-cancer effekt, derfor anvendes til forebyggelse af kræft. Han har en stærk hostestillende effekt. Det kan bruges til ondt i halsen, influenza, lungebetændelse. Dette produkt hjælper med lidelser i mave og tarm, åreknuder, en cholagogue i cholecystitis.

Bestemt en af de mest værdifulde egenskaber for olie anses for at være dens evne til at forbedre stemningen. I denne forbindelse er det tilhører en betydelig antidepressiv. Forbruget af dette produkt stimulerer produktionen af serotonin i kroppen. Dette stof er en neurotransmitter, dets mangel fører til en forringelse af humør og depression. Endvidere indeholder olien, theobromin. Det betragtes som en kraftig stimulans og kan hurtigt øge dit humør, øger hjernens blodkar og hjerte, bronkier, forbedrer humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.