SundhedKosttilskud og vitaminer

"Doppelgerts Nervotonik": sammensætning, instruktion vedrørende brugen, kontraindikationer, analoger og anmeldelser

Næsten hver dag en moderne mand skal føle en følelse af angst, konstant frygt et sted og i noget forkert. Han er ofte irritabel, kan ikke læne sig tilbage og lider af søvnløshed. Alle disse stater er en konsekvens af stress, hvilket er under en psykologisk grundlag.

Håndtere en sådan betingelse kan være omveje. Denne støtte inderkreds, en specialist (psykolog eller terapeut) eller medicin assistance. Medicin, der bruges i sådanne tilfælde kaldes antidepressiva. Deres anvendelse gør et stort spring i psykiatri, og gjort det muligt at en væsentlig forbedring af prognosen for et positivt resultat hos patienter med depressive lidelser, samt reduceret antallet af selvmord i baggrunden af disse betingelser.

Traditionelt neurotiske og psykosomatiske lidelser anvende farmakoterapi urter. Ofte er sedation, som omfatter: pebermynte, baldrian, motherwort, pæon, citronmelisse. Sammenlignet med konventionelle lægemidler, sådanne lægemidler er tilstrækkeligt effektive og har færre bivirkninger. Men de er magtesløse i depression.

Det eneste plante, der har antidepressive egenskaber - er perikum og dens derivater lægemidler, der ordineres til mindre psykiatriske lidelser og neurotiske reaktioner. Til dato, perikum omfatter sammensætningen af de forskellige stoffer. Blandt dem er godt bevist populære stof made in Germany "Doppelgerts Nervotonik".

Det er et lægemiddel og den virker

Dette værktøj har en naturlig oprindelse, har antidepressiv og beroligende aktivitet. Perikon ekstrakt har gavnlige virkninger på det autonome og centrale nervesystem, hvilket igen er med til at forbedre stemningen, øge den fysiske og mentale aktivitet, samt en normalisering af søvn.

"Doppelgerts Nervotonik" ikke forårsager sedation og døsighed. Af denne grund, læger anbefaler medicin til dem med psyko-vegetative lidelser forbundet med rygestop.

Også stoffet hjælper lindre følelsesmæssige stress, gavnlige virkninger på den generelle sundhed i neurotisk lidelse og depression mild til moderat, med en følelse af angst, rastløshed og træthed. Lægemidlet tillader nervesystemet til at modstå de negative virkninger af forskellige eksterne faktorer.

Perikon ekstrakt - den bedste naturlige anti-depressivt

Perikon er en leder blandt de medicinske planter. Dens gavnlige egenskaber er stadig ikke fuldt forstået. Infusion af tørrede blomster perikum hjælper med en række sygdomme, såsom mave, lever, hjerte og kvindelige kønsorganer.

Fremragende terapeutiske resultater viste anvendelsen af anlæg til kronisk træthed, depression og neurologiske lidelser, samt søvnproblemer. Den positive effekt af Hypericum bruge som antidepressiv medicin, der er forbundet med ekstraordinær lægeplante sammensætning. Den vigtigste aktive stof - er flavonoider, tocopheroler (antioxidanter), vitaminer og garvesyre.

Den øgede interesse for naturmedicin baseret på urter perikum inden for psykoterapi er relateret til flere faktorer:

• det voksende antal af depression i mennesker i forskellige aldre;

• høj terapeutisk virkning forbundet med anvendelsen af lægemidler, som omfatter dem given plante er til stede;

• overkommelig pris vegetabilske antidepressiva;

• en lav procentdel af bivirkninger (i modsætning til syntetiske stoffer).

Indikationer

"Doppelgerts Nervotonik" anbefales at tage i tilfælde af:

• psyko-vegetative forstyrrelser ledsaget af apati, træthed og humør tilbagegang;

• bo i en tilstand af angst og rastløshed;

• depression mild til moderat;

• neurotiske reaktioner.

Dosering og administration

Lægemidlet udføres oralt 3 gange dagligt til 20 ml efter måltider og før sengetid. Varighed af 6-8 uger. Hvis det er nødvendigt, kan behandlingen gentages. Hvis der i slutningen af behandlingen undladt at opnå en forbedring, bør konsultere en læge.

struktur

Medikamentet fremstilles som en eliksir brun-rødlig farve og aftappes i mørke glasflasker på 250 ml. Når de opbevares i væsken kan vises lidt sediment og turbiditet, som anses normen.

"Doppelgerts" sammensætning er ganske enkel. Den er baseret på det aktive stof - en flydende ekstrakt opnået fra urten Hypericum i mængden af 2,084 g per 100 ml. I rollen som de ekstra komponenter er hedvin koncentrat og kirsebær likør. Størrelsen af den sidste komponent er 573 mg per 100 ml. Hedvin er til stede i en dosis på 101.543 g pr 100 ml phytoremedy.

bivirkninger

Anvendelse af en medicin, er det nødvendigt at tage hensyn til, at der er nogle bivirkninger. Blandt dem er sjældne, men kan stadig forekomme:

• allergiske reaktioner;

• fordøjelsesbesvær (dyspepsi);

• lysfølsomhed (primært ses hos mennesker med lys hud).

Desuden bør stoffet ikke opsat på mænd, da de aktive stoffer med en lang reception tendens til at ophobe sig i kroppen, hvilket kan påvirke styrken.

Kontraindikationer og særlige instrukser

Det stof er ikke anbefalet til følgende sygdomme og tilstande:

• lysfølsomhed, hvis de anvendes betyder en historie, en del af, hvor der er Perikon;

• Overfølsomhed over for de aktive stoffer;

• svær depression;

• Børn under 12 år.

"Doppelgerts Nervotonik" forbudt at tage under graviditet og amning. Desuden lægemidlet anvendes med forsigtighed i hjernesygdomme, lever, alkoholisme og kranietraumer.

Forsigtig

På grund af det faktum, at fitosredstv indeholder 18 vol. ethanol, i den periode af behandlingen bør opgive drevet bag rattet i bilen og arbejde med at flytte maskiner. Light-flået patienter rådes til at afstå fra langvarig udsættelse for sol og solarium.

analoger

På grundlag af den vigtigste aktive ingrediens - Hypericum perforatum, farmakologiske industri tilbyder en række forskellige stoffer-erstatninger. Blandt dem de mest berømte er "Despres", "Hypericum gelarium", "Hypericum Gerbion" "Deerslayer", "Negrustin", "Neyroplant", og andre.

anmeldelser

"Doppelgerts Nervotonik" (Elixir) anmeldelser generelt har positive. Dem, der var nødt til at bruge værktøjet, markant forbedring af velvære og lindre symptomer på depression manifestationer. Desuden er det lettere at administrere at overleve stress forsvinder angst og rastløshed, nedsat symptomer på nervøsitet og irritabilitet.

Det eneste, der forvirrer forbrugerne, denne høje pris af lægemidlet, da behandling skal være mindst tre flasker af lægemidlet.

Bivirkninger var sjældne blandt brugerne.

"Doppelgerts": en serie af præparater

Desuden Doppelherz Nervotonik producent tilbyder flere typer af kosttilskud.

Blandt dem er veletablerede "Doppelgerts ginseng", "Vitalotonik", "energotonik", "Venotonik", "Immunotonik". Disse værktøjer bruges til behandling og forebyggelse af forskellige tilstande og sygdomme. Den mest populære i dag er "Doppelgerts ginseng."

I modsætning til "Nervotonika", er det taget som en generel tonic og psykostimulerende midler. Dette stof hjælper koncentration, reducerer letargi og søvnighed og hjælper til at overvinde træthed. Desuden er det øger modstanden mod stress og negative miljøeffekter, øger fysisk og mental aktivitet har en positiv effekt på nervesystemet og det kardiovaskulære system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.