Af teknologiElektronik

Præfikset "Android" for tv'et. Præfikset "Smart TV": Egenskaber og funktioner

Meget praktisk, når dit tv, i tillæg til broadcast-kanaler kan levere og andre, ikke mindre interessant aktiviteter, såsom spil, sociale netværk og andre online charme. Computere, selvfølgelig, de vil ikke erstatte, men som et redskab til en mere eller mindre fuld af fritid er ganske galt.

Denne funktionalitet er tilgængelig i moderne tv med præfikset "Smart", men en producent tage, uanset om det er "Sony", LG, "Samsung" eller andre mærke - brugervenlighed, og teknologien er stadig buggy. Meget ofte mange ejere klager over enhver suspension, kommunikation huller, konflikter af formater og andre ubehagelige øjeblikke. Brug selvfølgelig muligt, men sedimentet forblev stadig ubehageligt.

En anden ting, når alle disse mirakler arbejder på platformen "Android". "Smart TV" -pristavka til dit TV i denne sag, i høj grad udvider mulighederne og eliminerer mange af de problemer, der er forbundet til den oprindelige mærkevarer firmware. Her og arbejde med "Google Play", hvor antallet af programmer er slående i forhold til samme LG World og Spilverden, og løse konflikter formater, og meget mere.

Det vil sige, det viser sig, at den smarte set-top boks på "Android" TV er ikke bare en tilføjelse til de centrale funktioner og komplet underholdning platform med mange muligheder. Nogle gange er der ingen grund til at købe dyre smart enhed, og for at begrænse almindeligt TV, som vil fungere perfekt sammen med en lignende præfiks. Denne nuance kan være, og vil ikke røre den præmie model, hvor alt er taget i betragtning og medtaget, men for tv-gadgets middelklasse - det er ganske sandt.

Hvad er "Android" -pristavka TV?

Anmeldelse bør starte med at sige, at denne form for udstyr er ikke meget forskellige fra dem af kolleger på andre platforme i form af brugervenlighed. Det er bange for indvandring fra den ene til den anden devaysa ikke nødvendig. Der er ikke nogle vanskelige krav eller noget i den retning, hvad man ikke kan klare almindelig gennemsnitsforbruger.

"Android" -pristavka TV er en lille "kasse", som er forbundet til enheden, typisk ved HDMI-interface. Spisning foregår enten via den sædvanlige netværk af 220 watt, eller fra TV, det hele afhænger af den specifikke model. "Android" TV (konsol), i analogi med tabletter og smartphones, en processor, et vist antal RAM-moduler trådløse protokoller "bluetooth" eller "vayfay" etc. Det vil sige, på sin kerne - den samme plade, men uden skærm.

brugervenlige funktioner

Administrer præfikset, kan du bruge musen og / eller tastatur. Hvis set-top-boks på "Android" for et tv er udstyret med de ovennævnte moduler, de trådløse periferiudstyr - til tjeneste. Hertil kommer, for indretninger af denne type er særlige manipulatorer, såsom Air-Mus eller lignende. Så vælg den rigtige headset er fra hvad.

Også værd at bemærke separat at butikkerne kan findes dyrere modeller sådanne anordninger, der er, det vil blive væsentligt udvidet med hensyn til funktionalitet "Android" -pristavka tv. Anmeldelser på modeller som promiskuitet, men fordelene er indlysende. Her og kameraet med en mikrofon til meddelelse om "Skype", og muligheden for synergi med andre apparater i dit hjem, etc. Nogle foretrækker denne multifunktionalitet, ja, nogen foretrækker at købe for hver enkelt sag din gadget, under forudsætning af, at en enhed ikke kan tage på alt, og det er kvalitativt påvirke resultatet.

Betegne listen over modeller, som omfattede forklarende suppe, fornem kvalitet build, god funktionalitet og med begrebet universalitet.

MXQ Pro TV Box

Denne "Android" til TV (top-boks) arbejder på en platform 5.1 og er kendetegnet ved et godt sæt af funktioner og en attraktiv pris. Modellen fungerer på de veletablerede sæt chipsæt Amlogic S905 (64 bit) til processoren mærke Cortex A53 4 kerner clocket på 2 GHz.

RAM er ikke meget - kun 1 GB, men det er nok for komfortabel visning af videoer i ultrahøj opløsning ( "Ultra" -HD) og ikke særlig "tunge" spil. Den interne hukommelse på brugere vil naturligvis ikke være nok - 8GB. Den velsignelse, som har grænseflader til tilslutning af eksterne harddiske og eksterne SD-kort. Så, at problemer med datalagring ikke burde være.

Funktioner devaysa

Derudover er der et LAN-port til set-top-boks til dit TV (Internet op til 1000 Mbit / sek.) For at få fuld adgang til World Wide Web. For trådløse protokoller arbejdsenheder ansvarlig "vayfay" og "Bluetooth". Den gadget understøtter filer af HTPS-kanals digital transmission og IPTV klasse. Tilslutning til et tv går via HDMI-grænseflade version 2.0.

iconBIT XDS1003DW

Denne model er ikke blot nogle almindelige "Android" til TV (top boks), men en reel mediecenter. Det bør være en anordning, henholdsvis, men de penge brugt på det betaler tilbage med renter. En af de vigtigste "chip" enhed - evnen til at arbejde med 3D-indhold. Desuden model understøtter standarder såsom "Dolby DIGITAL" og DTS, så systemet nemt klarer klasse 5.1 kanals lyd.

"Android" til TV (top-boks) iconBIT mærke har sit eget særkende - de to operativsystemer. Det vil sige, på den ene side ser vi den sædvanlige for sådanne gadgets shell fra "Realtek" serien RTD 4.5, og på den anden - en platform "Android". Derfor kan apparatet blive kaldt en universel håbløst. Mens nogle mener, at et sæt af operativsystemer er ikke helt vellykket, angiver nogle konflikter underliggende protokoller. Dog vil en regelmæssig bruger næppe bemærker nogen kritiske fejl, fordi denne tandem fungerer nogenlunde godt, og ikke "sværger" på bagateller.

Særlige kendetegn for indretningen

Endvidere model understøtter de ydre 3,5-tommers drev, som også vil. Bruger til at løfte låget nok, snap harddisken til SATA interface og arbejde i fred. Hvis der er et sådant behov, er det muligt at tilslutte en ikke-standard medier, såsom 2,5-tommers drev, der normalt er placeret på de bærbare computere. Også konsol har adgang til internettet via LAN-porten, med en hastighed på op til 1000 Mbit / s.

Enybox EKB368

Denne model har en meget adræt, højtydende vifte af chipsæt. Præfiks kan kaldes den slags mini-computer, der vil gøre dit tv er en meget god portrætfoto af multimedie-station. Det kører gadget på en frisk version af "Android" 5.1. Denne version har en meget god user ratings og funktioner alsidighed, brugerflade og brugervenlighed.

Under udførelsen møder kraftig processor Rockchip RK3368, der opererer i otte serier kerner Cortex-A53 ved 1,5 GHz hver. chip funktioner giver komfortabel visning videoer i ultrahøj opløsning, som helt sikkert vil sætte pris på ejerne af store skærme, såvel som at spille "tunge" spil. RAM til denne form for udstyr er nok - 2 GB, så overholdes problemerne med friser, bremser og andre forsinkelser.

Indbygget opbevaring af 16 GB er ikke særlig imponerende, men de fleste ejere, og de bruger ikke, fordi enheden er i stand til at tage et par harddiske og enhver SD-kort. Der er trådløse moduler "vayfay" og "Bluetooth", samt internet LAN-port såsom begrænset flow på 1.000 Mbit / s. Tilsluttede enhed via HDMI-interface, så der er problemerne med tilpasning er også ikke der.

ZIDOO X5

Dette er en interessant repræsentant for sit segment kommer fra Kina. Enheden har en meget iørefaldende og attraktivt udseende, men også en god udstopning. Systemet fungerer på platformen "Android" 5.1.

En af de mest attraktive muligheder konsoller - mulighed for at arbejde med ultrahøj opløsning 4K. Ikke alle gadget i denne prisklasse kan prale sådan et særligt kendetegn.

Ansvarlig for udførelsen er relativt adræt processor mærke Amlogic S905, der kører på fire kerner Cortex A53 arkitektur med en frekvens på 2 GHz per kerne. Mængden af RAM er ikke nok til at køre high-end applikationer (1 GB), derfor nødt til at være tilfreds med gennemsnitlig legetøj og fordringsløs software.

model funktioner

Internt drev har også en beskeden ydeevne - kun 8 GB, men det er muligt at markant udvide volumen, hvis du tilslutter en ekstern enhed via USB-porten. Om bord er der trådløse protokoller moduler "vayfay" og "Bluetooth", har også mulighed for at få adgang til netværket via LAN-port hastighedsbegrænsende på 1000 Mbit / s. Generelt er det en ganske god set-top boks, som vil appellere til fordringsløs brugere, især da den prisseddel på modellen er meget demokratisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.