Mad og drikkevarerOpskrifter

Pumpkin pie og æble. Sådan tilberede en tærte med græskar og æbler i multivarka?

Pumpkin pie og æbletærte er et godt alternativ til shopping og bagning. Kog det muligt for et par minutter i ovnen eller multivarka hvis det er i dit køkken. Det er bemærkelsesværdigt, at den pumpkin pie og æble - bagning, som ikke kun er velsmagende, men også nyttig.

Pumpkin pie er brugen af

Denne appelsin grøntsag er meget nyttigt for kroppen, så det kaldes ofte lægen. Det er bemærkelsesværdigt, at alle de vitaminer, der er indeholdt i græskar, når madlavning ikke forsvinder og forblive i det fuldt ud. Aminosyrer, proteiner, kulhydrater, pektin, cellulose og andre nyttige elementer til aktivt påvirker kroppen, rehabiliterede ham. Hertil kommer, pumpkin pie er og æble absorberes godt uden at gøre unødig byrde på fordøjelsessystemet. Orange grøntsag er en aktiv indflydelse på peristaltikken, forbedre den.

Opskriften på ovnen

Bagt kage i en ovn i 45 minutter, forudsat at temperaturen holdes 180-200 ° C. Ingredienser til at bage en masse er ikke påkrævet, dem alle, med undtagelse af fyldet, der som regel hver anden køkken.

for dejen

Dej græskar æbletærte kræver elastisk og plastisk. For at oprette og rullende påkrævet:

 • mel (halv kop et volumen på 200-220 g);
 • vanillin (3 g pose);
 • sukker (1/4 kop standard);
 • blommen i et æg, intet protein;
 • creme fraiche (4-5 små skeer eller store 1-1,5);
 • sprængmiddel (0,5 store skeer).

til fyldet

Som kagen med græskar og æbler, opskriften er beskrevet trin for trin nu fremstilles i ovnen, skal derefter fyldet vælges modne, men ikke perespevshie frugt. Græskar er bedre at vælge mættet orange og æbler - fast, ikke kornet, sorter. I dette tilfælde vil fyldet ikke ligner et rod inde i kagen, bevare og farve af frugt og deres oprindelige smag. Bagning kræver:

 • sukker (polstakana normal);
 • Græskar (400-500 g);
 • æbler (2-3 stykker af mellemstørrelse);
 • stødt ingefær og muskatnød (halv teskefuld af hver);
 • kanel (halv spiseskefuld).

Desuden kan kræve smør og æggehvide til smøring af kagen, at han var rødmosset, og bagt.

Trinvis madlavning

Alle ingredienserne til dejen mix. Efter æltning dejen rulles til en lille bar, som er dækket med plastfolie eller pakke, og høstet i et køleskab i en halv time eller en time. Det er, hvad der vil give ham den nødvendige fleksibilitet recept. Selv om det ville være cool, kan du forberede fyldet. Græskar skæres i tynde, men store skiver, skrælles. Æbler skrællet, fjernet kernen og frø, skåret i skiver af den gennemsnitlige tykkelse.

slukning fyldning

Vegetabilske og frugt skiver blandet. Den pan realindkomsterne smør og sukker, og spredt græskar æbler, stegt i 5-10 minutter. Branden samtidig nødvendigt at gøre den gennemsnitlige, så intet er brændt. Ved påfyldning lidt put ud, hvortil der blev tilsat krydderier (alle blandet), og et par minutter tantalized græskar og æble i en gryde. Efter at have fjernet fra varme til at køle de får.

Bagning kage

Bagning fad passende størrelse smurt med smør og drysset med mel eller gryn, så intet er fast. Dejen er opdelt i to ulige dele. En, der er mere i størrelse, er rullet ud i et tyndt lag. Det er lagt ind i formen, således at den lave side blev foretaget, ellers fyldet vil blive kastet ud til siderne. Udarbejdet græskar og æbler jævnt fordelt, så at intet og ingen steder at bule. En mindre del af dejen rulles ud, og derefter skåret i strimler, som er stablet på kryds på topfraktioner. Efter at sende en kage i ovnen til bagning. I sidste ende kan det smøre det protein, så det har fået en gylden brun farve.

til multivarok

Næsten alle, med sjældne undtagelser, multivarok modeller har "Bagning" mode, som er nødvendig for fremstillingen af kager, muffins, kager og andre ting. Optimal Time - 40-80 minutter afhængig af kraften i enheden og dens volumen. Pumpkin pie og apple, er opskrifter af hvilken er beskrevet ovenfor, til fremstilling af en multivarka problematisk, fordi rollover reticulum bagning af dejen er i bunden, der overtræder integriteten af hele desserten. Men for ejerne af sådanne køkkenmaskiner der er andre egnede metode til madlavning.

Ingredienserne til kagen

Pumpkin pie, æbler og rosiner - den bedste løsning for multivarok. Hvorfor? Fordi rosiner i bagning damper godt, hvilket gør at bage en særlig smag og aroma. Det er vigtigt, at der ikke er nogen frø eller te med kage kan blive til vykovyrivanie netop disse sten. Alt hvad du behøver:

 • Sukker (kop volumen standard);
 • mel (halv kop);
 • Rosiner (100 g);
 • sprængmiddel dej (halv spiseskefuld eller teske, men uden lysbilleder);
 • vanillin (par poser 3 g);
 • æg (4-5 stykker);
 • æbler (3-4 stykker af lille størrelse, enhver grad);
 • Græskar (200-300 g);
 • kanel (1-2 lille ske uden objektglas);
 • smør (pack 180 g).

Madlavning starter med påfyldning. Græskar og æble gnides på en mellemstor rivejern (eller store, og som han elsker), blandet, drys med en skefuld sukker og kanel. Efter dette, er fyldet sat til side, så det gav en rig saft.

Dough multivarok

Alle proteiner er adskilt fra æggeblommer, pisket op en god skum, og tilsæt sukker til æggeblommer. Sidste aktivitet blandet for at opnå en skummende masse. Det tilføjer forsigtigt meget blødt smør, piskeris igen. For vitellin--vægt olie tilsættes til proteiner for ikke at forstyrre deres konsistens og skummet ikke sove. Alt viser sig meget luftige og lys. Mel sigtes, mætte den med ilt. Til det tilsættes hævemiddel er blandet. Mel portioner indføres i olie creme, så der kunne promeshat jævnt. Klumper i dejen fører til klæg, som ikke føjer nyt til kage smag.

Bagning i multivarka

Når dejen bliver tyk, men fluffy konsistens, er du klar til bagning. Multivarki skål smurt med smør og drysset med rasp til græskar pie og æbler er ikke fast og er ikke blæst hvis tilberedningstiden vil være længere end nødvendigt. Det spredes omkring halvdelen af testen. Hun anbringes et fyld uden saft, tilfældigt hæld vaskede rosiner (sættetid tidligere ikke nødvendigt), dækker den øverste halvdel af den anden prøve. Før hvordan man laver en tærte med græskar og æbler i multivarka refererer til former for din model i vejledningen. For eksempel vil nogle enheder nok og 40 minutter for bagning og anden time være nok. I gennemsnit bagning tager omkring 50 minutter og en anden 5-10 minutter i en varmefunktion, kagen kom op til standarden. Kontroller parathed kan være med en tandstikker.

muligheder for at fylde

Pie med græskar og æbler kan tilberedes i multivarka ikke blot med rosiner. Du kan erstatte det tørrede abrikoser, svesker, eller stykker af friske abrikoser. Dette vil give en ny smag af bagning. Blandt dem selv, ved den måde, ingredienserne er godt kombineres, hvilket gør stopning særligt interessant og usædvanligt. Græskar også beskære overhovedet godt for dit helbred, fordi produktet ikke kan blive hængende i kroppen af toksiner og skadelige stoffer. Desuden vil en sådan en kage og nyttige for dem, der ser deres tal. På trods af sin kalorie indhold, er et stykke ikke ondt taljen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.