SkønhedNegle

Vogue Nails (gel polish): anmeldelser, palet

Produkter af denne kosmetiske mærke på hjemmemarkedet har for nylig dukkede op, og det blev oprettet i overensstemmelse med kravene i professionel søm tjeneste. Før vi undersøger mærket Vogue Nails (gel polish), anmeldelser, hvoraf i en kort periode fyldt med mange kvinders fora, se på, hvordan man vælger den rigtige søm belægning.

Kriterierne for at vælge den rigtige gel polish

Både for professionelle og for elskere af velplejede morgenfrue forskellige gel lak bør baseres på følgende kriterier:

 • Langsigtet konservering af produktet på neglen: uden fejl og tab af glans. For eksempel mindst 2 uger modstand sikrer Vogue Nails (gel varnish) - shoppers ratings bekræfte dette.
 • Komfort i arbejde. Dette kriterium er mere interesseret i de professionelle, men også til normal klient er det lige så vigtigt som arbejdet accelererer og tid er gemt.
 • Konsistens lak skal være homogent, således at produktet let aflejres, og et tæt lag der ikke flød.
 • Praktisk børste, der maksimerer nøjagtigt og præcist anvende midlet til neglepladen.
 • Problemfri fjernelse af lak gel - normal tilbagetrækning procedure varer cirka 15 minutter.
 • Lyse og interessant paletten såsom ved Vogue Nails (gel lak). Anmeldelser optræder på de fora, for det meste entusiastiske, og for at finde det samme antal farver i en konkurrerende virksomhed er ganske vanskeligt.
 • Mindst harmløse komponenter, der ødelægger eller negativ indvirkning på sundheden og stand af søm.
 • Acceptabelt aroma.

Kort Vogue Nails

 • Producent: Rusland.
 • Nummer udstedt samlinger - 19 og yderligere farvet glas gel lak.
 • Volumen hætteglas - 10 ml.
 • Tyk konsistens under påføring ikke flyder, produkt fjernelse fra neglen overfladen er hurtig og nem.
 • Det er også værd at nævne, at gelen lak mærke Vogue Nails selvnivellerende. Til lyse nuance og glat nok til at forårsage belægning kun et lag, som naturligvis er meget bekvemt. Produkter fra konkurrenterne Vogue Nails er vedholdende.

Adresse, hvor du kan købe gel lak af Vogue Nails': Moskva . M "Electrozavodskaya" Str. Semyonovskaya emb. 3/1, Bldg. 6. Levering i andre byer gennem den russiske Post. Det giver også hurtig levering og ex tjeneste.

fordele

 • En bred palet af nuancer (ca. 187 punkter).
 • Sammenlignet med de samme mærker af Kina, produktkvalitet af indenlandske mærker er langt højere.
 • Interessant flaske design: praktisk og nem lukning låg i form af roser.
 • Modstand.
 • Overkommelige.
 • Tørring tager mindre end 2 minutter.
 • Nogle farver kan ikke findes på andre producenter shellak.

Vogue Nails - gel lak, hvilket er væsentligt lavere pris end de vestlige og europæiske modstykker (350 s.). Det var en behagelig overraskelse for fans af en anden indenlandske mærke - Lianail, fordi produktet af de to varemærker på mange måder ligner hinanden. Men omkostningerne af gelen lak fra Vogue Nails mere overkommelig.

Lad os tale om manglerne

Mest sandsynligt, dette er ikke en dårlig ting, men en vis funktion. Børster disse gel negle lidt bredere, så mange mestre, som er vant til et mindre instrument, mens opstår usikkerhed. Især omhyggeligt er det nødvendigt at arbejde på kanterne og i neglebåndet, men hvis den regelmæssig brug, vil denne funktion ikke give problemer.

Regler for anbringelse og fjernelse af gelen lak Vogue Nails

Det giver ingen mening at tale om, hvordan processen skal være forberedelse til anvendelsen af hånd gel lak, så gå lige til sagen.

Første neglepladen overtrukket med et transparent substrat. Det bør have en medium konsistens, det vil sige, akkumuleres ikke i kanterne, og især ikke at sprede sig. Tørring baser forekommer i UV-lampen på ca. 30-50 sekunder (afhængig af kapaciteten udstyr). Fjernelse af klæbelaget eventuelt farvet overtræk således anvendes umiddelbart. I vores tilfælde er det produkterne fra Vogue Nails, søm gel "Scarlet Diva". Klager over de lyse nuancer af brugerne ikke har, men lyse og pastel, at dømme efter de anmeldelser, undertiden leveres (anvendes strimler). Opløsningen igen overtrukket gel lak. Efter tørring farven påføres til de bedste baser. I farve er det gennemsigtigt, men konsistensen lidt tykkere end bunden. Takket være ham, farven bliver stærkere og manicure i lang tid bevarer sin modstand.

Det største problem for kvinder, der anvender gel lak, - fjernelse (fjernelse) af produktet. Nogle foretrækker også barbarisk metode: savning og skrabning af overfladen af produktrester. Gør dette det er strengt forbudt som med gel lak fjernet det øverste lag af neglepladen.

Vogue Nails fordel, at mærkevarer er perfekt kombineret med andre. Derfor kan fjernelse udføres selv med en speciel væske for at fjerne konventionelle overtræk.

Hemmeligheder magnetiske gel lak

Gel lak "katteøje", i forhold til konventionelle magnetiske, har en utrolig 3D-effekt. Shimmering strimmel ser løs vægt, og hvis du lægger høj kvalitet blank top, så lys det vil funkle og glans.

Så afslører hemmeligheden:

 1. Gel polish påføres med en, men netolstym lag. Magneten skal være vinkelret på bringe enden af sømmet og gøre et par strækker bevægelser og lys til den centrale del af neglepladen. Næste skib søm i UV-lampen og derefter på samme måde med det andet lag.
 2. Gel polish "katteøje" vil funkle med nye højdepunkter, hvis du bruger rige farver til et substrat. For eksempel, i henhold til den grønne nuance det passer perfekt dybblå bund.
 3. Princip og præsentation til bredden af magneten spiller en vigtig rolle i, hvordan det vil se ud det endelige resultat. Derfor anbefales det at anvende den mest tynde plade. Bring en magnet kan være en anden måde: netop i midten og vinkelret på bedriften. I dette tilfælde er partiklerne, der giver glitter og blænding, køre op i siderne, og centret er lidt belyst substrat.

palet

Det er så farverig og varieret, at producenterne har undladt at holde det i en samling. For eksempel er der 3 serie kaldet "Classic".

Og så er der "Kaffepause", "Frugtkurv", "tur til Alperne", "Moments of Love", og mange andre med ikke mindre interessante og lækre navne.

Indsamling "Golden fristelse" berømt på grund efter anvendelse af enhver skygge på neglepladen er en tynd gylden tråd skaber effekten af "katteøje".

Termogeley Det unikke ved samlingen "Turen til Alperne" er den farve variation afhængig af den omgivende temperatur. For eksempel, lak "lyser ilden" på en kold bliver mursten rød og varm erhverver en lys gul farve.

"Den bedste dag" - en samling designet for elskere af den fransk manicure. Gel lak i denne serie ekstremt varme farver.

Særligt populær blandt teenagere har vundet Collection "Magic Night". Dette produkt indeholder en masse holografiske funkler.

"Chameleon" -serien omfatter flere dyre (ca. 500 p.) Gel lakker. Det unikke ved farveændringen ikke er under indflydelse af temperatur, og afhængig af indfaldsvinklen for lysstråler.

Men det mest populære produkt blandt kunderne betragtes som en "luksus Cleopatra" (serie "Golden Temptation"). Hver nuance i denne samling på grund af den effekt kaldet "katteøje" gennemsyret af luksus og magiske farver.

øjeblikke af kærlighed

En af den længe ventede kollektion, præsenteret i 8 nuancer, blev sat til salg i juni sidste år. Inden for en kort periode, shoppere optrådte favorit: gel negle Vogue Nails «Forelskelse ".

Pastel pink farve, fyldt med ømhed og sensualitet, er blevet den perfekte assistent i skabelsen af en manicure til en første date. På trods af ømhed og romantik skygge, det har også købt en streng dresscode for kvindelige medarbejdere kontorer.

Vogue Nails Gel polish: anmeldelser af fagfolk og købere

Find en kur, der vil appellere til absolut alle, er det næsten umuligt. Men på trods af den til tider forekommer på de fora negative kommentarer og anmeldelser, gel lakker indenlandske mærke Vogue Nails - værdig nyhed på det russiske marked. De fleste købere har bemærket god kvalitet, interessant og en bred palet af farver, er det praktisk at fordele samlingerne, og selvfølgelig en rimelig pris.

Ifølge eksperter fra søm tjeneste, Vogue produkter Nails - god analog af udenlandske producenter. Da det er nemt at arbejde, tætte konsistens gør det muligt kun at anvende et enkelt lag, og derved markant besparelse midler. Udforskning kommentarerne fra almindelige kvinder og fagfolk opstår spørgsmålet: "Hvorfor bruge store summer på gel lak europæiske mærker, hvis det indenlandske marked for kosmetiske produkter har et budget, og vigtigst en kvalitet svarende?"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.