Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Den skraber til sand minedrift: princippet om drift og de typer af

Sand - et meget vigtigt element, som bruges i konstruktionen af eventuelle strukturer. Sand som byggemateriale fremstilles in vivo og på grund af virkningen af mange naturlige faktorer. På de betingelser, hvorunder dannede aflejringer af sand, er direkte afhængig af sine produktionsmetoder.

Sand er de mindste partikler af rock. Han kan være på bunden af damme, og på land, hvilket er en stor del af overfladen. Og brug helt andre metoder for sin produktion.

Hvad der er behov for produktion

Men for at få sandet ud af jordens indre, vi har brug for ikke kun lastbiler, dumpere, særlig skraber til sand minedrift, men en licens til en sådan aktivitet i et bestemt sted, for uden det, det er ulovligt. Licensen er nødvendigt for alle minearbejdere, bortset fra grundejere haven og haver, samt virksomheder, der har udfoldet sig i produktionsområderne om fjernelse grænsen minedrift og geologiske jord.

Fremgangsmåder til sand minedrift

For hver enkelt ekstraktion af sand anvendes specialudstyr og teknikker.

Den første metode - tør ekstraktion. I denne fremgangsmåde bliver sandet ekstraheres fra stenbrud. Det bruger specifikke metoder og udstyr til open-pit minedrift af eventuelle mineraler. Til at begynde, skal du gøre boring, så løsne med sprængstoffer, og så senere læsset på lastbiler og transport til fabrikker og virksomheder.

Den anden fremgangsmåde involverer udvinding af sand fra bunden af vandmassen (sø, flod, lavvandede hav). I dette tilfælde et specielt design - skraber til sand minedrift. Også, som en valgmulighed, kan anvendes dlinnostrelochnye gravemaskiner, gravemaskiner med skovl kast. Men sådant udstyr er dyrt, hvilket påvirker den endelige pris på materialet.

Desuden kan produktion forekomme under våde betingelser ved anvendelse af aflejringer hydraulisk. Denne metode kræver ikke sandblæsning og bore operationer. Det har den fordel i forhold til konkurrerende metoder - den udvundne sand renses for urenheder.

Udvinding af sand i vandkanten

Som bemærket ovenfor, i floder, søer og lavvandede farvande anvendes slæbebåd til sand ekstraktion. Funktionsprincippet er som følger: enhed med pumpeudstyr sucks sand, der ligger på bunden af dammen. Endvidere er det lagt i lastrummet på et skib eller en pram. Den mest bekvemme metode til en sådan produktion er tørre reservoirer.

Den slæbebåd til sand har en kompliceret struktur, der afhænger af de betingelser for brug. Navnlig opmudringsfartøj scoop type, der anvendes, hvis jorden på stedet for et fast stof. Produceret sand nedsænkes og transporteres til det sted, hvor den passerer den endelige fjernelse af urenheder.

Udformningen af opmudringsfartøj

Den skraber til sand indeholder en obligatorisk liste over designelementer:

 • Tilfældet - det er en nødvendig del til sikring af alle nødvendige mekanismer der også er udstyret med pontoner.
 • Pile maskine - en vigtig komponent i at sikre bevægelsen af opmudringsfartøj i udvinding af sand og jord.
 • Overbygning - ligger i det centrale ponton har en kabine med det nødvendige udstyr.
 • Oprivning enhed - den vigtigste del af gruntorazrabatyvayuschego kompleks.

 • Installation til transport af jord. Den består af flere elementer, som ligger sædvanligvis i lastrummet. De vigtigste dele: en jord pumpe, bliver sugning udføres, hvilket resulterer i et kraftværk og en udladningsledning. Som aktuatoren er almindeligt anvendt diesel, elektrisk eller diesel-elektriske drev.
 • Boom. Det hjælper styre dybden af mekanikken i udvikling, samt bevæge ripper enheden. På grund af spillet, et medlem af dets fundament, lavet løfte og sænke bommen.
 • Vodosnabditelnoe udstyr. Det har en understøttende rolle i afkøling, vask og forsegling af pumpedele.

Som det ses af beskrivelsen opmudringsfartøj til udvinding af sand, som billeder bekræfter tydeligt komplekse mekanisme design, - det er en samling af indbyrdes forbundne systemer, interaktionen af hvilket letter og forenkler arbejdet på den person, der modtager materiale.

Funktioner skrabere

Opmudringsfartøjer i drift skulle have nogle karakteristika, der tillader dig at arbejde så effektivt som muligt. For eksempel samling og adskillelse af muddermaskinen skal være kort og enkel. For hurtigt at flytte maskinen skal have en flydende base, som hurtigt kan fjernes, hvis det er nødvendigt.

Ved valg udstyr, er det nødvendigt at være opmærksom på forholdet Prosor opmudringsfartøj i udvinding af sand, jordtype, fremstillingsmåde og muligheden for mekanismen. Den vigtigste egenskab ved muddermaskinen er dens ydeevne. Denne enhed, der kombinerer mange forskellige funktioner. Når det koordinerede arbejde af den maksimale kapacitet vil være tilgængelige funktioner.

skrabere klassificering

Disse mekanismer er opdelt i overensstemmelse med fremgangsmåden af lastning og transport til:

 • Muddermaskine - lastning og håndtering sker på bekostning af papirmassen.
 • Skalodrobilnye - bruges til at løsne jord skalovidnyh forskelligartet styrke.
 • Scoop - en slags maskiner til jordarbejde, bevæger sig og fordybe jorden på grund af spanden.

Ved at transportere metode er opdelt i:

 • Refulerny. Koefficient Prosor refulernogo muddermaskine i udvinding af sand - en vigtig egenskab, der påvirker udførelsen af opmudringsfartøj. Transport bruger pulprovoda oven vande.
 • Shalandovy. Transport via pramme - specialiserede fartøjer, der er indlæst i lastrummet af jorden og transporteres ham til havnen.
 • Longukuluarnye. Bruges til at flytte jorden en lang bakke, som sender det til kysten eller på et fragtskib.
 • Samootvozny. Som navnet antyder, indlæser skraber jorden i et lastrum, og tager ham.
 • Med udstødning papirmasse sprøjtevirkning. Det gælder, hvis arbejdet udføres på munden af floder, samt marine farvande under gidronamyve.

I fremgangsmåden til bearbejdning af bevægelse:

 • Anker - flytte på grund af indbyggede ankre.
 • Propelled - bevægelsen på grund af den indbyggede motor.
 • Pile - forskydning sker på pæle.
 • Pile-anker - de anvendes som eller til pæle.

Ved fremgangsmåden ifølge efteråret:

 • Trench - opmudringsfartøj under ekstraktion af sand danner en rende ved at bevæge langs afsnittet.
 • Spud - muddermaskine i udviklingen området bevæger sig på tværs af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.