SundhedMedicin

Mikrobiel eksem - kronisk sygdom

Artiklen beskriver en hudsygdom, som kaldes "mikrobiel eksem." Dens vigtigste symptomer er blevet beskrevet i det tidlige 19. århundrede. I dag er det en ret almindelig hudsygdom.

Hvad er eksem? Det er en kronisk patologi i huden, som har ostrovospalitelnye symptomer og er ledsaget af tilbagefald. Hvis en person begynder at lide under den efterfølgende irritation af huden, udslæt, kløende, så kan det være eksem.

Især er det nødvendigt at tænke på besøg hos lægen, hvis lettelsen ikke opstår, når du bruger en blødgørende creme. Eksem kan blive provokeret neuro-allergiske årsager. Tidligere kendt som sygdommen er "grædende helvedesild." Ca. 40% af hudsygdomme repræsenterer en bred vifte af eksem. Det sker ofte i barndommen og derefter bliver kronisk. Årsagen kan være fejl eller abnormitet af behandlingen.

Mikrobiel eksem er en form for klinisk eksem og delt i varicose, numulyarnuyu, posttraumatiske, eksem brystvorter. Forekomsten af denne sygdom provokeret immunsupprimerede med øget modtagelighed for den menneskelige krop til staphylococcus eller streptokokker. Det mikrobielle eksem er nu udbredt. Hvad forårsagede dette? Medicinske eksperter forklare dette fænomen med, at folk i dag ofte er udsat for forskellige stressede situationer.

Denne hudsygdom er normalt ledsaget af fremkomsten af et stort antal bobler. Fletning med hinanden, de brister. Samtidig nederlag eksponeret hud, herunder hovedbunden. Men det vigtigste sted for dislokation patologi - det arme og ben. Hvis en mand henkastet refererer til hygiejne, sveder kraftigt, kan der opstå den foci af sygdommen i hudfolder.

Mere tilbøjelige til at lide lavere ekstremitet. Plots er placeret læsioner på hud, der er betændt. Det fugtige erosion forekomme, bobler, purulent eller serøs papel. Foci tendens til at blande ind i hinanden, de ikke er adskilt af områder af sund hud. Fremkomsten af sådanne læsioner er ledsaget af svær kløe. Inflammatoriske læsioner, der provokerer mikrobiel eksem udvikler, overdækket flere purulent skorper. De omgiver portioner periodisk afviser lag.

De ovennævnte sorter af denne patologi. Hvis vi taler om dem i flere detaljer, kan vi beskrive følgende symptomer.

Åreknuder. Det udvikles i nærvær af åreknuder, som ledsager kronisk insufficiens af venøse kar. Mikrobiel eksem denne art kan udløses af faktorer som traumer på huden på steder varicer, trofiske sår og inficeret al.

Numulyarnaya (fragmentarisk, møntformet). I nærvær af afrundede lommer (10-30 mm) med klart definerede kanter. Surface gipermirovannaya, gråd og ødematøse. Hendes lag dækker serrozno-purulente skorper. Normalt lokaliseret til huden på hænderne.

Posttraumatisk. Udviklingen foregår omkring forskellige skader på huden. Den patologi af denne art kan skyldes det faktum, at processerne for helbredelse og beskyttende funktioner af den menneskelige krop er undervurderet.

Mikrobielle eksem brystvorter. Det ser ud som følge af hyppige skader af kvindelige brystvorter under amning. Nogle patienter bliver syge på grund af konstant skrabe fnat.

Behandling af sygdommen afhænger af dens ætiologi, men først og fremmest, er rettet mod den smitsomme fokus og dens afskaffelse. Parallelt hermed en baggrundsproces terapi.

Kost til eksem

Bør udelukkes fra brug skarpe og krydrede, samt alkohol, bi, citrus og konserveringsmidler. Lægemidler administreret individuelt. Som en generel regel, gælder antiseptiske, kan blive ordineret et antibiotikum middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.