Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Automatisk "Tiss": skabelse, enhed og anvendelse

Begyndelsen af 90'erne i Rusland var en tid med stor vækst i organiseret kriminalitet. Forværret kriminel situationen var afsæt for oprettelse af særlige udrykningshold (Kord), der er designet til at styrke den eksisterende politienhed (OMON).

For nye kraftenheder betød en hær af håndvåben, hvis anvendelse i byområder var truer uskyldige borgere. Specifikt for særlige operationer politiets arme designer blev udviklet automatiske OT'er-11 "Tiss".

Opret våben

Model, hvor blev samlet maskine "Tiss", anses for at være fuld tid model AKS-74 W. Over dets oprettelse designere arbejdede: VN Teles og Y. Lebedev TsKIB Tula.

Det tog tre år. I 1993 har specialstyrker i Den Russiske Føderation blevet udstyret med det første parti af de nye unified våben. På trods af den stor ros fra sikkerhedsstyrkerne blev maskinen "Tiss" ikke taget i produktion Tula Arms Plant.

Apparatet af udløseren

"This" maskine tillader skydning som en enkelt, og køen. Bedøm når 800 skud i minuttet. Udløseren struktur bruger energi drivmiddelgasser som vises under et skud gennem en særlig åbning i den laterale boring. Kanal låst roterende bolt, som er fastgjort med to låseflige. Med hjælp af flag oversætter brand mode er en sikring funktion. Dette oversætter er placeret på højre side af modtageren. Efter sin tur til at låse på aftrækkeren. Bolt bærer modtager et slagtilfælde begrænsning.

Ydeevneegenskaber ved et fælles model

 • maskine ved den åbne skodlængde 73 cm.
 • Når den er foldet butt - 49 cm.

 • Cylinderen har en længde på 20 cm.
 • Vægt maskine uden ammunition er 2,5 kg.
 • Som anvendt kaliber - 9 x 39 mm.
 • Maskinen er designet til ammunition og SP.5 SP.6.
 • Rummelighed automat butik 20 er ammunition.
 • Våbnet har en observation område i en afstand af 400 meter.

Gør modtager til OTSTS-11 "Tiss"

AKS-74 V (udformning og fremgangsmåde til fremstilling af modellen) er blevet anvendt af udviklere til at skabe en stål-modtager til at skabe en samlet model. I produktionen af barrel bokse til data automata teknik anvender høj-stempling stålplade. Den resulterende konstruktion kasser i begge udførelsesformer adskiller sig ikke fra hinanden.

Automatisk "Tiss" og dens prototype: at fælles?

 • Når du opretter et våben til politiet specialstyrker i AKS-74U blev lånt gear automatisk genopladning.
 • Tilstedeværelsen af en sammenklappelig ramme røv og pistolgreb.

Maskinerne adskiller sig fra hinanden?

 • Tilstedeværelsen af åbne jern seværdigheder i modellen "Tiss". Maskine (nedenfor præsenterer konstruktionstræk) er forbedret sammenlignet med dets prototype observation rækkevidde og nøjagtighed af brand.

 • Mere kompakt i sammenligning med AKS-74U, der udfører kampkraft i den nye maskine ændrede aftagelige box butikker. Den våben modeller "Tiss" butik er designet til tyve ammunition.
 • Maskine til politiet specialenheder designet til at affyre patroner af kaliber 9 x 39 mm og SP.5 SP.6. Ammunition brugt prototype er 39 x 5,45 mm.

Styrker og svagheder ved den nye patron

"This" er skabt specielt til at kæmpe i bymiljøer. Ofte militsgrupper måtte udføre fange skyde indendørs. Som et resultat, i løbet af anholdelsen af kriminelle blev ofre for ricochets tredjeparter.

Anvendes i denne pistol og SP.5 SP.6, sammenlignet med de skarpe næse ammunition AKS-74u ikke Ricochet, samtidig bevare sin høje bremseevne. Dette forøger nøjagtigheden af resultaterne. Funktioner Precision SP.5 forskellige patroner, der betragtes som snigskytte. SP.6 er panserbrydende. Med en afstand på 400 meter, de kan gennembore skudsikre veste have en anden tæthedsgrad.

Ulemper SP.5 og SP.6 overvejes:

 • SP.5 har lav starthastighed og stor masse, som er fyldt med reduktion effektiv rækkevidde. Brug denne ammunition anbefales i en afstand, der ikke overstiger 200 meter.
 • SP.6 patron har en høj pris. Ideen til at producere billigere versioner af våben under symbolet PAB-9 (panserbrydende maskine-pistol kugler) mislykkedes.

Opererer i hver region, territorium og republik under ledelse GUBOP Ministeriet for Indre Anliggender i Den Russiske Føderation gruppe af politiets beslaglæggelse af udbredte nye håndvåben OT'er-11 "Tiss". Tilpasset til den forenede model AKS-74U ammunition vil ikke give bounce og har fremragende ballistiske egenskaber. Dette giver mulighed for de retshåndhævende myndigheder til soldater trygt bruge våben mod organiseret kriminalitet, uden at sætte civile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.