Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Pynt til enhver tid: hvordan man laver smuldrende ris.

I vores butikker sælger vi flere sorter af ris, hvoraf kun nogle ikke hænger sammen, mens madlavning. Til arealanvendelse glutinous ris, så det er ikke egnet. Selv den studerende vil forstå , hvordan man kan tilberede sprøde ris, hvis du bruger kage mix i partier. I virkeligheden, i en særlig pakke til madlavning ris er en sort med lange kerner, som i sig selv er kogt smuldrende grund af lavt indhold af stivelse.

Simple lange riskorn er perfekte for dem, der er melet madlavning ris er mere som et puslespil med mange ubekendte. Det bør derfor nøje vælge de retter - hvis pakket ris kan tilberedes i næsten enhver gryde, den løse ris kræver et fad med tykke mure og en bund, eller en speciel elektrisk riskoger.

Elskere af korn med runde endnu mere bekymret for, hvordan man laver sprød ris, fordi disse sorter af glutenindhold er højere end den lange ris. Men fans af den runde ris har sin egen grund - hvis man sammenligner de forskellige sorter, ris med lange tynde kerner tørrere, mens de runde riskorn er bløde og møre.

Traditionelt vi koge sprød ris i en støbejern pot, der anvendes til denne kedel, men egnede og konventionelle utyatnitsu til bagning. Før du mediterer, hvordan man laver sprød ris, er du nødt til at gå gennem krydset - det kan møde små sten eller mørke korn af hirse. Hvis det er muligt, er det valgt, og avner, knust riskorn. Retfærdigvis skal det bemærkes, at i gumpen præmie avnerne kommer på tværs ved en tilfældighed i et par korn, er det ikke kritisk. En god smuldrende ris er også fremstillet af de dampede polerede kerner, det adskiller sig fra almindelige lys translucens korn og en antydning af gulfarvning. Af sådan ris opnås god velsmagende pilaf eller risotto.

Efter croup flyttes, skal den vaskes. For sprøde ris korn vaskes med koldt vand, indtil udvasket, indtil der ikke stivelse, men der er et trick - efter et par vaske for at hælde korn masser af kogende vand, omrøres med en ske og lad i cirka fem minutter. Vand drænes og vaskes på til rent vand, er det praktisk at gøre det i en sigte.

De rene retter fremstillet lagt ris og koldt vand hældes ved en hastighed på 1: 2 eller ca. 3 cm fra overfladen af ris til vand. Salt tilsættes til vand straks. Og her ligger en vigtig hemmelighed. Det faktum, at en vigtig rolle spilles af parvis, så bedre at vælge dækslet er stram og tung. Salget kan ses damperen til madlavning ris, elektriske riskoger arbejde på det samme princip - er damp. Men i gryden ris viser det sig værre.

Ved tilberedning du har brug for at fokusere mere på lyden og tid end udseendet. Vi begynder at koge ris ved høj varme, bring det i kog og straks mindske varmen til medium. Blot tre minutters kogning, og du kan skrue ned for varmen under Kazankov til en mindre brand. Ti minutter ris har brug for at holde i brand, betyder det ikke forsøge at åbne låget, er det vigtigt, at par ikke forsvundet. Efter at fjerne gryde fra branden og har to muligheder at vælge imellem. Den første - at åbne en gryde eller gryde, satte ris på toppen af en lille smør, til at lukke og forlade nå cirka tyve minutter. For det andet - ikke åbne og stadig efterlade indkomst for samme tid. Smør bør tilføjes kun, hvis du kan lide dette produkt, er der ingen kontraindikationer ernæringsekspert og ikke at forstyrre harmonien med den medfølgende fad. Hvis du planlægger at fylde ris mælk eller yoghurt, begrænse salt når madlavning.

Nu hvor du ved, hvordan man kokken sprøde ris, der går godt med fisk, kød, grøntsager og mange andre produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.