Nyheder og SamfundØkonomi

Opførelse af en kanal i Nicaragua. Hvad tager del i opbygningen af Rusland?

Opførelse af en kanal i Nicaragua - en slags alternativ til Panama vandvej, der forbinder Atlanterhavet og Stillehavet. Ideen med at kombinere de to store reservoirer dukkede op i det XVI århundrede, og dens faktiske implementering startede kun i det sidste århundrede i regionen Panamatangen. Til konstruktionen af det smalleste stykke jord blev selekteret, der blev konstrueret en vand passage. Under opførelsen af et komplekst system af låse, som formåede at hæve store skibe til en højde på 26 meter over havets overflade er det blevet anvendt. Opførelse af en kanal i Nicaragua officielt lanceret i december 2014 og den periode af projektet er anslået til ti år.

Nicaraguakanalen i historien

Samtaler blev starten på verdens største byggeprojekt, i første omgang fokuseret på regenerering af vandvejen i det område af Nicaragua. Udtænkt forhindret af det faktum, at bredden af Panama landtangen 4 gange mindre end den nordlige del af San Juan del Norte, hvor den forud planlagte kom fra et fartøj til et andet stort reservoir. tiltrækningskraft af projektet var, at absolut ingen bjerge og enorme granit klipper på den nicaraguanske område. River St. John, som var tidligere fuld af kløfter i fortiden helt rekonstrueret af amerikanerne og er ikke længere en hindring for byggeriet, tværtimod, ledsagede ham.

Den økonomiske tiltrækningskraft en kanal

Interoceanic kanal i Nicaragua fremkaldte interesse i det 19. århundrede, da dens tekniske struktur er blevet beskrevet i detaljer af Louis Napoleon. Ideen blev samlet op af amerikanerne, så frastødt den franske, der havde myndighed gennem Suez-kanalen. Fransk projekt mislykkedes. Her led og bemærk, at de to sidste kanal rute, der skønnes i sidste ende Panama Passage udkom i 1914. Hans analogi - Nicaraguakanalen begyndte at bygge indtil udgangen af 2014. Den økonomiske tiltrækningskraft af sidstnævnte i det faktum, at hans bror er aktivt trives.

Omsætningen steg systematisk. Projektet er rettet mod at spare. Konstruktion af kanalen i Nicaragua, vil forkorte afstanden mellem de mange økonomiske centre, navnlig mellem New York og San Francisco, stien er reduceret med 800 kilometer. Tilbage i 2006, Enrique Bolaños, formand for Nicaragua på det tidspunkt, topmødet lande sagde, at hans land er parat til fuldt ud at udvikle projektet.

Toget bevægede

Stor Nicaraguakanalen i mange år været lidt mere end bare snak. Kun i 2012 blev landets regering at tage konkrete skridt i denne retning. I juli 2012 blev der indgået en kontrakt om udvikling af tekniske og økonomiske muligheder for byggeri med prisen på 720 tusind dollars. Allerede i september 2012, er et memorandum blev underskrevet i Hongkong, hvilket indikerer muligheden for bygningen og definere de økonomiske, miljømæssige og teknologiske konsekvenser. Finansiere projektet planlagt på bekostning af investorer fra hele verden. I øjeblikket hovedsponsor for ideen forbliver Kina. Nicaraguakanalen blev grundlaget for oprettelsen af et stort antal arbejdspladser, ikke kun for beboere i staten, men også for andre lande i det mellemamerikanske befolkning.

Hvad fik realiseringen af projektet for mange år siden?

Aktivering af langsigtede byggeri af projektet var på grund af væksten i den globale maritime handel. Hvis du ikke udvide vand netværksforbindelserne er allerede 15 år senere vil der være problemer med trafik gennem Panamakanalen. Eksperter giver en prognose, som i 2030, vil søfragt stige med mindst 240%. I Juni 2013 i Nicaragua vedtaget et lovforslag, hvorunder koncessionen er givet firmaet HKND Group. At det vil gennemføre ideen i det næste årti. Da overførslen af retten til realisering af projektet og finansielle problemer blev løst inden udgangen af 2014.

vanskeligheder

Konstruktion af kanalen i Nicaragua blev iværksat efter løsning af et svimlende række spørgsmål og overvinde de mange forhindringer. Gennem hele historien om udviklingen af projektet mod ham var aktive PR krig med Amerika. Bestemt sige, der var årsagen til en sådan adfærd og den store stat harme, er problematisk, men det er værd at bemærke en række punkter. Om mig koncessionshaver konstant rygter. Van Tszin blev beskyldt for hans inkompetence. For aktivt at formidle information, at opførelsen af kanalen i Nicaragua ikke vil bringe nogen økonomisk fordel. Klart repræsenterer de faktiske omstændigheder i at reducere mængden af skibsfart. PR krig deltog selv kendte miljøorganisationer. Ingen af de provokationer, at tiden mislykkedes, og projektet har officielt lanceret december 22 2014.

Interesser lande i verden

Opførelse af en ny kanal i Nicaragua, sponsoreret i vid udstrækning af Kina, som for staten objekt er af strategisk betydning. Dette er på grund af behovet for store forsyninger af olie og andre råvarer fra det område af Sydamerika. For den kinesiske økonomi kanal lancering vil være et reelt gennembrud. For mange lande, vil projektet åbner store perspektiver for udviklingen. Præsidenten har gentagne gange sagt, at den nye kanal-projekt i Nicaragua vil blive ledsaget af en stigning i BNP per capita op til det øjeblik, hvor staten ikke bliver en af de rigeste i verden. Som for Rusland, dets regering betragter projektet som en alternativ rute fra Stillehavet til Atlanterhavet, men ikke mere.

Ruslands rolle i opbygningen af kanalen

Ved første øjekast, Rusland ringe interesse i selve kanalen. Som nævnt ovenfor, er det intet mere end et alternativ for landet. På den anden side, støtte til opførelse af staten vil spille en væsentlig rolle i den politiske sfære. Efter at have deltaget i gennemførelsen af ideer, Rusland bekræfter sit engagement i en multipolær verden, som er lukket for monopolisering og dobbeltmoral. I november 2013 regeringen formelt inviteret Rusland til at deltage og investere aktiver med henblik på at opbygge en kanal i Nicaragua. Russisk deltagelse i projektet i dag, identificere problematisk på grund af manglende information, men også i 2013, repræsentanter for regeringen let aftalt til forslag og erklærede, at de kunne overtage forsyningen af specialiserede udstyr, byggeri og byggematerialer.

Opbygning af inter-oceaniske kanalen i Nicaragua, som en måde at Kina og Rusland er imod den alternative udvikling USA

Eksperter anser en meget interessant version af den sande årsag til opførelse af kanalen. Tilsløret, men altid betragtet det indlysende, at det er Amerika, der styrer Panamakanalen og Panama selv fungerer som dens protektorat. Stien mellem de to største oceaner betragtes som en vis procentdel af de eksperter som foreningen af Rusland og Kina på baggrund af den kommende kamp med USA i forbindelse med den seneste økonomiske udvikling i verden. Det skal bemærkes, at Kina har fået koncession, ikke kun på opførelsen af kanalen, men også at bruge det i de næste hundrede år. Til dato er bygningen ikke officielt deltage i den russiske afdeling af virksomheden, men tendensen er stadig under udvikling. Hvordan sådan et motiv landes deltagelse i opførelsen af sand, dømme problematisk. Det indlysende er kun de økonomiske fordele ved projektet til en bred vifte af verdens stater.

Ruslands engagement i

Ruslands engagement i mange økonomer forklare ikke kun de høje udgifter til projektet (40 milliarder dollars at ørerne på opførelsen af Panamakanalen). Essensen af det partnerskab, der er understøttet Nicaraguas og sat på en liste over 11 lande, der stemte for Ruslands position i FN-relaterede spørgsmål af folkeafstemningen i Krim. FN 's Generalforsamling vedtager en resolution på det tidspunkt, hvorefter en folkeafstemning på det område af Krim blev erklæret ulovlig. Ifølge afstemningsresultater, støttet kun 11 lande i mødet, 100 stemte imod og 58 undlod at folkeafstemningen. Dette lagde grunden til et tæt samarbejde mellem de 11 stater, der var imod flertallet: Belarus og Armenien, Syrien, Cuba, Nordkorea og Sudan, Zimbabwe og Bolivia, Venezuela og Nicaragua.

Hvad er fordelene modtaget fra den russiske partnerskab?

Efter starten på opførelsen den 22. december, fik Rusland tilladelse til placeringen af deres krigsskibe i territorialfarvand staten med opførelsen af strategiske faciliteter, for at være i stand til at observere, hvordan kanalen bliver bygget i Nicaragua. Ruslands deltagelse i opbygningen af århundredet skønnes tvetydig. Der er en version, hvorefter Kina fuldt sponsorere opførelsen af en ny kanal i Nicaragua. Landet byder på sit område, og Rusland påhviler alene forsvaret af objektet funktion. Dommer i denne situation helt klart ikke er muligt, da der er næsten en komplet mangel på information, og eksperterne økonomi og politik kan give offentligheden kun deres fiktive version af, hvad der sker.

bygning den skelsættende

Opførelse af en ny kanal i Nicaragua vil være det største projekt verden i de seneste årtier. Kostprisen for denne idé er anslået til $ 40 milliarder dollars. Start projektet i drift paneer allerede i 2019, og den endelige færdiggørelse af den planlagte planlagt til 2039. Som en del af byggeriet er planlagt at bygge to innovative havne, lufthavne, olie og andre kommercielle strukturer. Gennemførelsen af projektet vil yde et væsentligt bidrag til udviklingen af verdensøkonomien, vil presse mange lande til velstand og medføre betydelige fordele for millioner. Men hvad med Panamakanalen? Nicaragua forsøger at skabe et modstykke, som i fremtiden ikke vil være lig. Efter et par år, vil vi se, om denne idé mislykkedes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.