FormationUngdomsuddannelse og skoler

Et essay om temaet "Travel". Adskillige stavemåder om turisme

Journey - er en integreret del af livet for mennesker i alle aldre. Selvfølgelig er det ikke alle flytter fra sted til sted for at se noget nyt. Nogen født, opdrættet, levede og døde uden at have været "tre ni lande." Men skriv alle de samme essay om temaet "The Journey". Derfor snakken handler om.

Hvorfor gør folk rejse?

Børn, der er interesseret i din egen baghave med venner. De behøver ikke at forlade deres hjem for at se noget nyt. Så længe de ikke kender travlhed i voksenalderen, de ikke ønsker at ændre noget. Hvis et essay om temaet "Travel" studerende til lektier på programmet, eller at forberede sig til konkurrencen, skal du sørge for at tale med dit barn om det. Måske har du sjældent rejse med din familie? Eller barnet har en vag idé om, hvorfor turismen er nødvendig?

Lad ham fortælle om sine synspunkter. Hvis han ikke har noget at sige, er det nødvendigt at forklare noget som dette: "Voksne, der rejser af flere grunde: For det første, de ønsker at se på livet for andre mennesker, at se de steder, hvor drømt om at besøge, og for det andet, for at komme væk fra den daglige travlhed og glemmer at tidspunktet for kedeligt rutinearbejde, madlavning, rengøring. og, naturligvis, til at slappe af, for at få et godt indtryk. "

Hvor jeg vil hen og hvorfor?

Studerende mulighed for at skrive om deres drømme. Men straks enige om, at "for at flyve ud i rummet" og "lander på Månen" er ikke accepteret. Det handler om at rejse rundt i verden. Efter alt, hun er så smuk! I rummet, mørke, kulde, ingen ilt og ingen jord. Så skrive et essay på temaet "Rejsen af elskede planet."

Tekst afsætte bjerge, huler, ørkener, skove. Hvad mest tiltrukket af? Måske andre byer? For eksempel, St. Petersburg. Finske Bugt, de flere kanaler og floder, byen og dens omgivelser har en flerhed af porte. Boy drømmer om Morflot besøger denne by især Kronstadt værd.

Det kan være en mini-essay om temaet "Travel" til at dekorere med disse ord om formålet med turisme: "Beboere i byerne er nyttigt at forlade landet, hvor ren luft, flod, bjerg eller skov er nødvendig for at sætte pris på deres helbred, at elske naturen, for at besøge hende til at være rolig og munter .. , er det ønskeligt at lytte opmærksomt til fuglene synger, rislende bæk, den raslen af blade. Oftere stirrede på de blomster, bær, blade".

Hvad skal man konkludere?

Vil du deltage i turisme, når du bliver stor? For at afslutte et essay om "The Journey" kan være de ideer for fremtiden. Man kan ofte høre: "Når jeg bliver stor, jeg er en stor rejsende , og opdage nye steder!". Måske barnet er allerede drømmer om at blive en vejledning, inviterer venner til at gøre en kort tur til omkringliggende værfter eller landsbyer. Det er nyttigt at udvikle talenter inden for områderne turisme, rekreation og vandreture.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.