FormationUngdomsuddannelse og skoler

Bird - et dyr eller ej? klasse Fugle

Man kan ofte høre spørgsmålet: fugle - de er dyr eller ej? Efter gennemgang af alle funktionerne i en struktur og funktion af denne klasse, kan du trygt besvare det.

Generelle egenskaber

Klasse Fugle omfatter 9.000 arter, kombineret i de følgende superorders: strudsefugle eller kører (strudse, kiwi), pingviner eller flydende (Penguin Imperial, brillebjørnen, Magellan, Galapagos, crested, og andre), køl, eller flyvende (kyllinger, duer, spurve , krager og andre).

Fugle på en struktur svarende til dem i krybdyr og repræsenterer progressiv gren, som var i stand til at tilpasses til flyvningen. Deres forben i løbet af evolutionen omdannet til vinger. Fugl kendetegnet ved en konstant kropstemperatur, karakteristisk for højere hvirveldyr, derfor, fugle - varmblodede dyr. Dette er det første svar på spørgsmålet "Bird -? Et dyr eller ej".

Oprindelsen af fugle, der kræves til gamle krybdyr pseudosuchian med en lignende struktur i bagbenene.

Krop og hud

fugle krop har en strømlinet form med et lille hoved og lange hals mobil. Stammen ender hale.

Huden er tynd, tør og næsten blottet for kirtlerne. Kun få fugle (vandfugle) har en olie kirtel, producerer en fedt-lignende hemmelighed med vandafvisende egenskaber. Horny formation (derivater epidermis) blev overtrukket næb kløer flager fingre og påfyldningsrør (underbenet). Fjer afledes ligeledes fra huden. De er opdelt i to grupper: konturen og ned. Kurvet, til gengæld er styreapparat (flyvekontrol), Makhov (opretholdelse fuglen i luften) og uigennemsigtig (placeret oven på kroppen). Under omrids er nede fjer. De hjælpe med at opretholde kroppens varme. Under molting ældre fjer falde helt ud, og nye vokse i deres sted.

Skelet og muskulære system

I fugle skelet er særligt robust og let på grund af knoglen hulrum fyldt med luft. Den består af følgende afsnit: hals- og bryst, lænde- og sakrale og kaudale. Ekstremt er bevægelig halshvirvelsøjlen grund flerheden af ryghvirvler. Brysthvirvlerne fusioneres og fast bærer ribber bevægeligt er forbundet til brystbenet og brystkassen generatorer. Til fastgørelse af muskler og får vingerne i bevægelse, på brystbenet er der et fremspring - kølen. Som et resultat af fusion af lænde- og sakrale og caudal vertebrae delvis indbyrdes og med bækkenknoglerne dannede korsbenet betjener bageste ben støtte.

Det muskulære system er veludviklet i fugle. Afhængig af evnen til at flyve en bestemt udvikling når en vis afdeling. I fugle, der flyver godt, veludviklet muskler, der bevæger vingerne, og dem, der har mistet denne evne - musklerne i bagbenene og halsen.

Digestive og ekskretionssystemer

Fordøjelsessystemet karakteriseret ved fravær af tænder. For at gribe og holde fødevarer bruges med liderlige næb dækker kæben. Oral fødevarer kommer ind i halsen, og efter det - en lang spiserøret, som har en lomme-udvidelse (struma) for at blødgøre det. Den bageste ende af spiserøret åbner ind i maven, som er opdelt i to dele, den glandulær og muskulære (hvor fødevarer passerer mekanisk formaling). Tarmen består af tolvfingertarmen, hvor kanalerne i leveren og pancreas, samt tynde og korte endetarmen, slutter cesspool. En sådan struktur fremmer hurtig fjernelse af resterende ufordøjet udad.

Det organer udvalg af fugle er parret nyrer og urinlederne, der åbner ind i kloakken. Fra hendes urin med udledes til det fri afføring.

åndedrætsorganerne

Respiratoriske fugle maksimalt tilpasset til flyvning. Næsehulen gennem luften kommer ind i pharynx og trachea, som er i brystet er opdelt i to bronkier. Her er strubehovedet. Når i lungerne, bronkierne gren ud kraftigt. Lungerne selv har en kompleks struktur og består af talrige gennemgående rør. Nogle af dem er ved at udvide, danner luftlommer, er de placeret mellem de indre organer, muskler, og i de lange knogler. Fugle har tendens til at fordoble ånde. Dette skyldes den kendsgerning, at luft in-flight passerer to gange gennem lungerne: den sugende i slag for sin fløj og skubbes ud under sænkning på grund af kompression af poserne.

nervesystem

Organisering af nervesystemet hos fugle er ganske komplekse og ligner højere hvirveldyr. Dette giver igen et bekræftende svar på spørgsmålet "Bird -? Et dyr eller ej" Systemet består af to divisioner: hjernen og rygmarven. I afsnittet hoved er veludviklet lillehjernen er ansvarlig for koordinering af bevægelser, såvel som foran halvkugle og midthjernen, der er ansvarlig for de komplekse adfærd. Rygmarven er den mest udviklede i skulderen, lænde-og sakrale, som giver gode motoriske funktioner. Disse funktioner giver også et klart bekræftende svar på spørgsmålet "Bird -? Et dyr eller ej"

Opførslen af fugle er baseret på ubetingede (medfødte) reflekser: ernæring, reproduktion, nesting, æglægning, frieri, sang. I modsætning til klassen af krybdyr, de kan være dannet og sikret betinget (erhvervet under life) reflekser, der vidner om deres højeste udviklingsstadie. Et eksempel på betingede reflekser kan blive virkeligheden deres succesfulde tæmning af mennesket. Det menes, at en fugl - kæledyr, der er nemme at omarrangere deres adfærd og levevis i naturen (naturlige) såsom den kulturelle (hjemme).

kredsløbssygdomme

Organer kredsløbssygdomme af fugle, som de fleste højere hvirveldyr, repræsenteret fire kamre hjerte bestående af atrial (2) og ventrikler (2), samt blodkar. Deres blod er fuldstændigt opdelt i den venøse og arterielle. Det kører to omløb (små og store).

reproduktion

Fugle - tvebo dyr med en kompleks og højt udviklet system til parring adfærd, avl hjælp æggene og omsorg for det.

Alle de ovennævnte -end specifikationer giver et konkret svar på spørgsmålet "Bird - et dyr eller ej?" Selvfølgelig, fuglene er dyrene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.