FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvordan man skriver en historie om insekter?

Hvem skrev ikke i skole essays? Alt skrevet alle huske de vedvarende råb af lærerne: "give op bladene" "Fem minutter før afslutningen af lektionen" "Snart opkaldet!"! Og næsten alle voldsomt hader ordet "arbejde".

Hvorfor sker det?

Sagen er strenge vurderinger, rødt blæk, kommentarer fra lærere og, selvfølgelig, at begrænse i tide. Og hvis ikke højtelskede historie modtager en bunke af røde klatter og kommentarer fra den onde lærer: ikke det, er det ikke, fordi du ikke kan skrive.

Og hvad med essay skriver nu?

Nu er mange børn skrive essays om næsten hver lektion. For eksempel om emnet "Verden omkring os." Historien om insekter bedt om at skrive er ikke sjældent, og hver elev kommer til at stå dette.

Hvis din døs pludselig bedt om at skrive en historie om mariehøne eller sommerfugl beskrivelse, er der ingen grund til panik. I denne artikel vil du finde en hurtig guide til, hvordan at gøre op historier om insekter for børn. Og ikke kun på insekter, fordi kan bruges De angivne tips til næsten enhver essay eller sammensætning.

Seks punkter i ro

Til når du skriver essays ikke opstå nogen problemer, er det nødvendigt at forklare barnet følgende ting:

 1. Han skal ikke være bange for at udtrykke deres meninger. Selv om det er forskelligt fra, hvad han mener læreren, klassekammerater forældre eller bedste ven.
 2. Du vil elske dit barn, selv om han dumpet og udført arbejde på en bunke af fejl i hvert ord. Ja, du er ked af det, men din holdning vil ændre sig.
 3. Under forklaringen af jobbet (hvorvidt en opgave at skrive en lille historie om insekter, løse et eksempel eller bare afskrive noget fra bestyrelsen) nødt til omhyggeligt at lytte til læreren, og ikke blive distraheret af venner, fuglene uden for vinduet eller telefonen.
 4. Vær ikke bange for at stille spørgsmål og afklare forvirrende detaljer. Det er bedre at finde ud af jobbet mere end opfylde det forkert og derefter lavet om.
 5. Med ethvert problem (det kan være en uhøflig råben lærer, ingen tid slutter med en pen eller irriterende nabo på skrivebordet), dit barn kan altid appellere til dig. Også, i hvert fald kan han forsøge at forklare, hvorfor han nægtede at udføre opgaven, gjorde det dårligt eller ikke, som krævet.
 6. Ingen grund til at haste, når du skriver essays, fordi suset, mærkeligt nok, kun bremser jobbet. Hvis barnet ikke har tid til at afslutte det, så kan han altid gå til læreren efter klasse og bede dem om at afslutte historien senere. Hvis dette ikke er muligt, kan du bede om at færdiggøre huset, eller blot advare om, at ikke har tid til at udføre opgaven.

Af den måde, næsten alle af de ovennævnte punkter er bundet til samtalen mellem forældre og barn. Husk, at kommunikation - den vigtigste komponent i en lykkelig familie!

Historien om insekter: skrive i klassen

Så hvis dit barn er korrekt forstået, hvad der tidligere blev skrevet, så skal han ikke være nervøs, hvis han bliver nødt til at skrive et essay i klassen.

Hvis et job er blevet annonceret på forhånd, er det muligt at udføre træning derhjemme: vælge de materialer, se de relevante oplysninger om insekter, om at planlægge fremtiden for historien, og så videre.

Du kan også medbringe dit skoleatlas eller encyklopædi afsat til de omhandlede sammensætninger. Farverige billeder stimulere barnets fantasi, og oplysningerne i bogen kunne hjælpe ham skrive en god historie om en mariehøne, for eksempel.

Hvis sammensætningen af det erklærede pludselig, lige under lektionen, så må der komme til hjælp dem seks punkter ro. Efter alt, vil barnet blot forsøge at flittigt udføre opgaven, og ikke bekymre sig om en dårlig mærke eller den tilsvarende reaktion af forældrene.

Historien om insekter: at skrive hjem

Huse, selvfølgelig, og vægge hjælpe. Fordelen ved skrive historier hus ligger i flere faktorer:

 • Der er ingen pres på den del af læreren.
 • Stor tidsramme.
 • Der er en mulighed for at komme ind på internettet eller i de atlas for at se de insekter og retten til at skrive en historie om en sommerfugl, for eksempel.
 • Kan hjælpe forældre eller ældre søskende.
 • Du kan sidde og tænke over historien så meget som nødvendigt, hvilket bringer værkerne til perfektion.

Det eneste negative i skrivning af arbejdet i hjemmet er, at du kan slappe af og helt glemme alt om jobbet. For at undgå sådanne ubehagelige situationer, eller kan lave lektier straks ved ankomsten hjem, eller sætte påmindelsen alarmen. Stadig et barn kan bede forældre til at minde ham om jobbet, der vil være den bedste løsning.

Et par tricks, der vil hjælpe skrive job

Det er vigtigt at beslutte, hvordan fremtiden skal se ud historien. Skriften kan skrives på tre måder:

 • I en historie-minder. I dette tilfælde bør barnet beskrive enhver hændelse, der fandt sted til ham med et insekt. For eksempel, hvis barnet er at skrive en historie om mariehøne, de egnede henvisninger til, hvordan han fandt hende i lejligheden om vinteren. Hvad hun gjorde og lignede. Historien om en sommerfugl kan indeholde mindet om landsbyen eller det land, hvor en masse forskellige lyse skønheder.

 • I en beskrivelse af-tanke. Så barnet bliver nødt til at vælge en bestemt insekt og blot beskrive det: hvad det ligner, hvor han bor, gør og så videre. Også i disse historier tilføje personlige mening: "Jeg kan lide sommerfuglen, fordi ..." "jeg ikke kan lide edderkopper, fordi ..." "Jeg tror, at Centipedes interessant, fordi ..." og i samme ånd .
 • I et kunstværk. For eksempel et barn vælger en sommerfugl og skriver om, hvordan hun gik, at det skete under en gåtur, og hun reagerede på det. Denne metode kræver den største tilslutning af fantasi, fordi det i virkeligheden, skrevet en rigtig lille fortælling. Og dette kunstværk har to underarter.
 • Kunstnerisk fiktion. Her kan sommerfugle hoppe, flyvende myrer og insekter hjem er mere som regulære lejligheder. Et eksempel er den alle kender fabel "Den dovne græshoppe" - ren fiktion. Men med denne form for historie bør være forsigtig, fordi læreren er usandsynligt at værdsætte barnets flyvning af fancy, da det blev sat til at skrive en novelle, beskrivelsen af en bestemt insekt.
 • Kunstnerisk harping reel. Betydningen af denne historie ligger i det faktum, at de tager de egenskaber og karakteristika for den virkelige insekt og forsigtigt vævet ind i arbejdet. Butterfly, for eksempel, kan vise deres vinger, og taler om, hvordan hun havde drømt om dem på det tidspunkt, da jeg var en larve. Den samme myre kan beskedent nævne, hvor han egenhændigt trak det tunge blad fra et træ i hans hjem, i en myretue. Mulighederne for harping på de kvaliteter et stort udvalg af insekter.

En par flere måder at skrive

Fra en tredjepart. I denne historie, er der ingen "jeg", "vi", "du", hvis det ikke er direkte tale. Normalt er det historierne beskrivelser uden at udtrykke deres egne meninger. Eksempel: ".. Denne fejl bille grøn og meget store Han kravler langs en gren og trækker arket."

Historien om de insekter i første person: I - forfatteren. Dette gælder for samarbejdsudvalget-refleksion, beskrivelse af en sag om liv eller erindringer. Det kunne også være historien om Den ovenfor beskrivelse med en lille tilføjelse: ".. Det er en smuk grøn bille Beetle og en meget stor Han kravler langs en gren og trækker arket Jeg tror, at det er meget vanskeligt.".

I den første person: I - bille. Dette punkt refererer til kunstværker. Dette kan være et eventyr historie fra en person, sommerfugl-favorit beskrivelse af sig selv fra billen og så videre.

Som konklusion

At skrive en historie - det er en kreativ proces, og det skal altid være sjovt. I tilfælde af, at det bliver en tung byrde og en ubehagelig pligt ifølge lærere og forfattere, der lider sjæl.

Ikke så vigtigt, hvor god er skrevet barn historie, det vigtigste - at han følte på tidspunktet for skabelsen. Og hvis denne proces har bragt ham nydelse, derefter med due diligence knægt nogensinde kunne blive en fremragende skribent!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.