FormationSprog

Sammensatte sætninger - det er nemt!

Sammensatte sætninger - denne syntaks enheder afsnit af lingvistik studerer sætninger og sætninger. Dette er ikke den mindste enhed. De består af enkle sætninger, forenet i én grammatik og intonation enhed.

Simple syntaktiske enheder, der udgør de komplekse sætninger, har deres egne grammatiske basics, men intonation og det semantiske fuldstændighed ikke adskiller sig fra disse enkle forslag, eksisterende selvstændigt. Det har netop afsluttet hele strukturen i enkle sætninger til at udtrykke komplekse tanker.

Et eksempel på en enkel sætning: normalt begynder forårsmorgen.

Et eksempel på en kompleks sætning: Gennem vinduet raslede early bird stemmer i rummet lyste, normalt begynder foråret morgen.

Midler til kommunikation mellem de enkle strukturer, der tilhører de komplekse sætninger er fagforeninger, de såkaldte allierede ord og intonation, der kommer til udtryk i det brev, tegnsætningstegn. Relative pronominer og pronominale adverbier er rollen som foreningen af ord. Ofte er forslag holdt sammen kun af intonation.

Med hensyn til kommunikation, er de komplekse sætninger opdelt i asyndetic og allierede strukturer.

Allied Group tilbyder til gengæld er opdelt i Sammensatte og sammensatte sætninger. Der er også komplekse sætninger med de forskellige typer af kommunikation.

Eksempel conjunctionless kompleks sætning: Må ikke gå til bedrag er meget ubehageligt at føle sig som et bedrageri, ville dette bryde den skrøbelige balance i mit liv.

Eksempel slozhnosochinennogo kompleks sætning: Turister gik hurtigt op til campingpladsen var kun to km væk.

Et eksempel på en kompleks forbindelse sætning: skovrider advaret om, at hvis vejret ikke bliver bedre, er der intet om jagt og drøm.

Inden for rammerne af en simpel forbindelse sætning struktur er adskilt med komma. Ingen komma før tilslutning og disjunktiv, hvis enkle dele er forbundet, de er de generelle sekundære medlemmer eller den generelle bisætning.

Eksempel: Fra vinduet skinne fjerne bjerge og se floden.

Hvis et af forslagene indeholdt sammenstilling eller en dramatisk forbindelse, i stedet for et komma streg.

Eksempel: Han vil hæve sin hånd - og et par folk klikker snesevis af knapper, stemme for fraværende parlamentsmedlemmer.

Hvis forbindelsen sætninger alle dele er lige, så i komplekse sætninger har en main og sekundær. Den væsentligste del indeholder den grundlæggende idé er dybest set siger, mens den sekundære del, udtrykt i enkle sætninger, besvare spørgsmål fra medlemmer af den mindreårige, i analogi med strukturen i en enkel sætning.

Kommunikation natur komplekse sætninger er inddelt i dem, der er forbundet til de vigtigste forsyning direkte, og dem, der er indbyrdes forbundet ved seriel kommunikation, og det vigtigste - kun én af dem.

Eksempel: Hun fortalte mig, hvordan hvilede i sommeren, og hvor det har til hensigt at gå i vinteren.

At prædikat fortalt er to bisætninger

Eksempel: jeg pludselig så en person kommer ud af et nærliggende hus, der, som sagt, i mange år ingen lys var tændt.

Med de vigtigste klausul, "så jeg pludselig en" relaterede kun klausul "at nogen kommer ud af huset ved siden af." Den resterende utilsigtet del forbundet i serie med hinanden.

Engelsk anvender også sofistikeret design. Hvis en del af en kompleks syntaktisk struktur, der består af enkle strukturer, er lige, og hver er grammatiske punkter præsenteret af emne og prædikat, er det russiske kolleger sammensatte sætninger.

Eksempel: Vi har købt et moderne hus, men vi er ikke tilfredse med dem. Vi købte et moderne hus, men vi er utilfredse med dem.

Simple dele som en del af en kompleks helhed er ofte forbundet med fagforeningerne, såvel som i det russiske forslag. I dette eksempel unionen, men - analog af russisk adversative Union, men.

Komplekse sætninger på engelsk er også af komplekse, hvor de sekundære simple syntaktiske konstruktioner er omfattet af den vigtigste del.

Hvad han fortalte mig i går viste sig at være den rene sandhed. Hvad han fortalte mig i går, det var sandt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.