ModeTøj

Hvordan man laver en stilfuld denim shorts med sine hænder

Sikkert du har en gammel par jeans, som du ikke har slid. Det giver ingen mening at holde dem i skabet. Du kan tage en chance og forsøge at gøre denim shorts med sine hænder.

Før du siger farvel med bukser, pas og tage et kig på ham. Det giver mening at gøre kun jeans shorts med lav talje. Hvis bukserne taljen normal eller høj, bør shorts ikke gøre det, vil de ikke ser normale. Du må heller ikke eksperimentere med slacks, som har blusset startende fra hoften.

Når en passende model bukser er fundet, ikke haste til at bringe en saks på dem. Tag et kig på internettet og se, hvad der er denim shorts. Med deres hænder, kan du gøre de ting, der vil se godt ud, hvis du klart forstå, hvad du har brug for shorts: korte eller lange, pæne eller revet, med eller uden frynser.

Denne sommer mode korte denim shorts. De kan være ru bund eller gateways.

Hvis du har besluttet med hvad shorts du ønsker at se for dig selv, at risikoen forkæle dine gamle jeans.

For at gøre denim shorts med sine hænder, skal du bruge et målebånd, kridt, saks og en lineal.

Sæt på dine jeans, tage tapen og gå til spejlet. Før du foretager målinger og noget at skære, forestille sig, hvordan vil se dine shorts uden et bælte. Mange af hans snit for at få en lavere landing på hofter og nøgne navle. Fjern remmen kan være, hvis ikke jeans med lynlås og knaplukning. Shorts uden bælte se ud af boksen, men de kan give problemer, hvis du pludselig får bedre eller tabe. Umiddelbart er nødvendigt at tage hensyn til, at en sådan beklædning ikke omfatter bæltet.

Nu, formen af svinget til indholdet. Vi fjerner bukserne tilbage til spejlet og vurdere, hvor lang tid vil være denim shorts. Dernæst tager vi målinger af længden. Sætte et bånd til en landing på netsiden af låret. Det er ønskeligt at lave en lille margen. Dette er nødvendigt for at være sikker i tilfælde af hånd med en saks skælve, og snittet linjen var ujævn.

I betragtning af, at du ikke ofte denim shorts med hænderne, før snittet bukserne, bør uddannes på den nederste del af benet. Sæt bukserne på bordet, tegne en langsgående linje på dem og forsøge at skære en bøde. Hvis saksen er skarpe og man skærer jævnt, så kan du gå videre til den vigtigste del. For at gøre dette, skal du placere tape på bukser fra taljen og gøre en kort krydsmarkeringer langs længden af hvert bukseben. Derefter anvende en lineal og trække en kridtstreg.

Skær jeans bedre på en flad overflade. Den nederste del af saksen skal hvile på bordet. I betragtning af, at det samme klippe sømmen, ikke meget skub, fordi saksen kan komme ud. Bevægelser skal være glat og ensartet tryk. Det er nødvendigt at skære hvert ben for sig.

Så den vigtigste fase bag. Nu kan du bære shorts og gå tilbage til spejlet. Tag et godt kig på, hvad der skete, og forsøge at regne ud, hvad at bære med denim shorts. Hvis det er en kort tætsiddende t-shirt eller top, behøver de shorts ikke putte bunden bedre, og for at gøre frynser. For dette materiale razlohmachivaetsya saks.

Hvis du ønsker at se stilfulde shorts, kan du simulere nedslidning. For at gøre dette, gør den afskårne kant, så disse steder kan gnides med pimpsten. Sommeren er også relevante kort denim shorts, dekoreret med nitter, pailletter og blonder. Stilfuld udseende af blonder, arkiveret under de pjaltede huller eller spalter.

Hvis du kan oprette en brugerdefineret denim shorts, understreger individualitet, i sommeren du er simpelthen dømt til succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.