SkønhedHår

Hårfarve "Estelle". Paletten af farver og typer

I øjeblikket meget populære indenlandske hårfarve "Estelle". Paletten af farver er blevet udviklet af det russiske selskab "Yunionkosmetiks". Hun er i stor efterspørgsel blandt skønhedssaloner, der vælger at bruge det til professionel hårpleje. Denne maling er både robust og smukt på alle typer af hår. Med et omfattende udvalg af farver, kan du vælge hvilken som helst farve til dit hår.

Features male "Estelle"

Farvepaletten, anmeldelser af dem er generelt positive, er meget bred og forskelligartet. På de kvaliteter det, end mange modstykker. Når du opretter maling blev brugt et særligt system, der gør det muligt for pigmenterne til at trænge dybt ind i håret, hvilket giver en stabil og rige farver. Fordelen ved dette produkt er også komponenter, der tager sig af håret. Til dem omfatter keratin, guarana og grøn te. Med den optimale kombination af pris og kvalitet for mange kvinder i hele Rusland forelskede sig i hårfarver "Estelle". Farvepaletten har hjulpet millioner af kvinder til at bestemme det endelige valg.

malingstyper

1. "Estelle De Luxe"

Denne art har en palet af omkring 130 forskellige nuancer. Med deres hjælp er det muligt at udføre de mest utrolige eksperiment med hans hår. Desuden vil håret efter sin ansøgning ser sund og skinnende.

2. "Estelle Sins De Luxe"

Den største fordel ved dette blæk er, at det ikke indeholder indeholder ammoniak, som har en positiv effekt på sundheden i hår og hovedbund. Mere egnet til farvning blond hår, da det giver mere intens og lyse farver.

3. "Estelle mod gul effekt"

Kun få mennesker ved, at problemet med gulfarvning efter farvning er nu legkorazreshima. Det kan nemt fjernes ved hjælp af denne type maling. Ud over sin direkte formål, det giver lys blond hår perlemorseffekt smukt flimrende i solen. En slags mirakel i rækken af "Estelle".

4. "Estelle Sølv"

Farvepaletten af malingen har mere end 50 forskellige farver, og giver dig mulighed for at slippe af med gråt hår. Ved hjælp af det, kan du male de grå hår fuldstændigt. Dit hår bliver mere levende og mættede farver, og tryk vil blive mere silkeagtig.

5. "Estel Esseks"

Denne sort er perfekt til intens toning. Den indeholder i sin struktur en unik formel, der gør det muligt at opnå en lang farvning effekt. Ud over den keratin giver håret blødhed og glans, strukturen indeholder et særligt sæt, der gør det muligt at opnå maksimal modstand og lysstyrke effekt.

Ganske rigtigt den førende position på området for professionel farvning tager hårfarve "Estelle". Paletten af farver, behagelig duft og fremragende kvalitet til at hjælpe hende i dette. Køb dette værktøj er bedst i professionelle butikker, så du vil beskytte dig mod falske. Med hensyn til dette blæk kan møde en masse positive tilbagemeldinger fra både mestre i saloner og af kvinder, der bruger det selvstændigt. Selvfølgelig er der dem, der ikke kan lide den hårfarve "Estelle". Paletten af farver til nogle synes utilstrækkeligt forskelligartede og sparsom, og farvning kvalitet kun forårsager negative følelser. Men som regel er det sagt de kvinder, der har besluttet at spare penge og opnå den ønskede virkning uafhængigt, uden at have særlig erfaring i maleriet. Så hvis du ønsker at prøve dette produkt for første gang, er det bedst at henvende sig til fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.