Kunst og underholdningFilm

"Hvid Bulldog Pelagia og": besætning, roller og skuespillere. "Hvid Bulldog Pelagia og": beskrivelse af plottet

Boris Akunin skrev detektiv trilogi om en nonne, der havde gave detektiv. "Hvid Bulldog Pelagia og" - den første del (2001). Otte år senere, Yuri Moroz sammen med tv-kanal "Rusland" tog serien (8 episoder) under samme navn. De handlinger, som skuespillerne genskaber "White Bulldog Pelagia og" ligesom i romanen, finder sted i det XIX århundrede i langt Zavolzhskaya provinsen. Her kommer Synodal inspektør til at undersøge alle mulige manifestationer af hedenskab. Det ser ud til, at det bør modtage fuld støtte fra den lokale biskop, guvernøren og andre personligheder. Men de er tilbageholdende med at møde ham.

Resumé af serien

Alle aktører, "White Bulldog Pelagia og" klaret spillet ganske dygtigt. Essensen af showet er som følger: den lokale befolkning øst for Volga (den såkaldte zytyaki), selvom konverteret til kristendommen, men fastholdes nogle positioner i dets hedenske religiøse bevidsthed. Guvernør, ærkebiskop-Biskop, de fleste af de lokale folk er uvillige til at samarbejde med inspektøren, da mange af dem i mange år levet side om side med zytyakami og ønskede ikke at ødelægge forholdet til dem kun på grund af forskelle i den religiøse verden. Samtidig, Biskop Mitrofan tante var i en vanskelig situation, da de begyndte at chikanere hendes stamtavle bulldogs hvid farve. Arbejdet med opdræt af hunde og avl af en ny "russisk rock" gik til hende af hendes afdøde mand. Biskoppen selv kunne ikke komme til hjælp i hans tante og sender en ung, men indsigtsfulde Pelagia, nonnen fra klosteret, allerede har vist i sin tid stor hjælp. Undervejs bliver han klar over død købmanden og hans ni år gamle søn. De skar hans hoved. Zytyaki er under mistanke. Men man har mistanke fra Pelagia slægtninge rige tante. På dette mord stopper ikke. Ofrene blev prinsesse Naina G. og hendes guvernante, og Pelagia så den flygtende mand, som en varulv.

Berømtheder film

Alle tegn, som indeholdt skuespillerne "White Bulldog Pelagia og" lyse og fuldt karakteriserer den æra beskrevet af:

  • Biskoppen (Biskop Mitrofanii) - en højt respekteret, intelligent, anstændigt, uddannet og åndelige menneske har købmandskab.
  • Pelagia (i verden - Lisitsyna Polina) - højre arm herremænd, opmærksom og indsigtsfulde pige med en stor gave af skuespillerinden, let forvandle sig til et fashionabelt dame, når det er nødvendigt for undersøgelsen. Detective "Pelagia og White Bulldog", skuespillere og roller, som er meget originalt, kan ses på én gang fra serie til serie.
  • Inspector Bubentsov - ankom med den mission af klager fra lokale hedenske befolkning i den ortodokse tro. Præget af forsigtighed og kynisme. Når dette lykkes hos kvinder. Mange betragter det som en medskyldig af "ond ånd."
  • Generalens Tatishcheva - Tante herre, har været avl hvide Bulldogs, har foranderligt humør, fordi der konstant omskriver hans vilje.
  • Prinsesse Telianova - generalens barnebarn: romantisk og smuk pige, men med en finurlig og lunefulde karakter. Hun pludselig forelsker sig i en relativ (onkel, fætter), der ikke er opmærksomme på det. Dette er en relativ Bubentsov inspektør.
  • Der er stadig en talentfuld leder Shiryaev, barnebarn af Prinsesse, en nihilistisk med progressiv tænkning, men infantil karakter - Peter Teliani guvernante Fru Wrigley tjenestepige Tanya og selvfølgelig Bulldogs.

Boris Akunin og skyde serien

Et interessant faktum er, at han hævdede Akunin skuespillere til hovedrollerne (Bishop, Pelagia) på showet og personligt vælge hvalpene. Lige på at skyde serien blev købt tilbage i 2002. Kontrakten specificerer rettigheder forfatteren Boris Akunin, et valg af hovedpersonerne, som skuespillere "White Bulldog Pelagia og" på sættet spilles. Han engang blev betragtet som den mest egnede til rollen som Pelagia Polina Kutepov. For en mere overbevisende bekræftelse Akunin første registrerede lydbog, som gav udtryk for skuespillerinden, hvorefter den blev endeligt bekræftet i deres valg. Til optagelserne af nonnerne i verdslige formål at tage sin søster Pauline, hendes tvilling Xenia, men instruktøren har besluttet, at den bedste løsning ville være et enkelt skud af skuespillerinden, og hvad overbeviste senere. Selve byen Zavolzhsk blev filmet i Suzdal, og selv tv-serien filmet i Moskva og Kirillov.

Bulldogs og skydning

Udvalgt til at filme skuespillerne og den rolle, tv-serien "Pelagia og White Bulldog" blev fortyndet dejlige hunde. Bulldog racen selv er meget mobil og rastløs. Sådanne dyr er tvunget til at lyve og foregive at være død - ikke en nem opgave. I filmen "White Bulldog Pelagia og" filmet tre voksen hund og to hvalpe. De blev valgt af forfatteren til selv trilogien. Problemer var nok til studiet. hund pleje, også blev ikke frataget. Der er nogle optagelser, hvor i stedet for disse Bulldogs var udstillinger soft-legetøj, som lay-hunde lever skuespillere var næsten umuligt. Et interessant faktum er, at racen "russiske Bulldog" ikke, og den hvide pelsfarve i Bulldogs er ikke ualmindeligt blandt de forskellige grupper af racerene. Efter skyderiet, skuespillerinden Nina Usatova (generalens) inspireret af Bulldog kolleger tænkt over det og gør dig sådan et kæledyr.

interessante fakta

Bubentsova Dragten er ægte, helt magen til den oprindelige XIX århundrede, og biskoppen gevandter vejer ti kilo. Således skuespilleren Alexander Feklistov ved skyderiet trak ud sig byrden vejer lidt over 22 pounds. Skuespillerinden Polina Kutepov var meget disciplineret, lidt lukket, men venlig mand. Hun deltog trofast præsten konsulent Alexei Volosenko alle de tricks af opførslen af de ortodokse nonner, såsom retten til at tage en velsignelse fra Herren, og meget mere. Hun havde ikke argumentere med instruktøren, jeg forsøgte at lytte til sin opgave og præcist legemliggøre forfattere, forfatter og instruktør på skærmen. Da Boris Akunin der er en bog på nonne-syschitsa, snak om at filme efterfølgeren "Pelagia og White Bulldog" (2009), og den rolle, skuespillere, der har modtaget fortjent anerkendelse blandt publikum.

Suits guvernøren og de andre karakterer

Guvernøren er en karakter begavet med komiske funktioner. Derfor er det lidt bizart kostume. Men det syede efter billeder af tiden. Så billederne mode kjole noget hypertrophied, og Mrs. Wrigley er meget fulgte mode og syning kjoler fra magasiner. Det viser sig, at hun har nogle usædvanlige outfits. Kostumer af andre tegn også syede med et øje til den æra portrætteret undtagen beklædningsartikler Bubentsova inspektør. Hår skuespillerinde Daria Moroz, spille guvernante, har den oprindelige farve, men det er en paryk. Polina Kutepov også bruge en paryk, når reinkarneret i et fashionabelt dame. Takket være den fremragende spil og originale kostumer i filmen "Pelagia og White Bulldog" aktører fange beskuerens opmærksomhed fra begyndelsen til den afsluttende fase.

provinsielle Rusland

Sam-serien "Pelagia og White Bulldog" 2009 model år, men viser den provinsielle Rusland af det XIX århundrede, med sine snørklede, nationale livsform, livsstil, skikke og naturlige skønhed. Du vil måske bemærke de flagrende sommerfugle, guldsmede og blomster. Seeren har mulighed for at se, hvor smuk, men også farlig flod i morgendisen. Og mere overraskende ved det faktum, der viser sig at være i sådan en stille, smukke hjørner af provinsby der er et sted for mord, forfølgelse og andre dårligdomme i samfundet. Etableret måde provinsen er let at bryde testen tilsynsførende inspektør, der i én bevægelse styrer skæbne mange mennesker. Showet følger en forbrydelse en forbrydelse, og dem, der gør Uret, er på fri fod, indtil det sidste øjeblik. Men retfærdighed vil uundgåeligt indhente gerningsmændene, selv i finalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.