SundhedSund kost

Hvor nyttige datoer for kvinder og mænd?

Datoer - en sød frugt specielle træer, som med fordel påvirke driften af det menneskelige legeme. Det er en guldgrube af forskellige vitaminer og mineraler. I dag betragter vi hvad nyttige datoer for kvinder og for mænd, hvilke fordele de kan bringe til mand, og hvem den er kontraindiceret sød behandle. For at starte lære af, hvad disse lækre frugter, der vokser i varme kanter.

Sammensætningen af produktet

Brugen af datoer for kroppen er ubestridelig, fordi strukturen af disse frugter er som følger:

1. Vitaminer.

2. Mineraler.

3. næringsstoffer.

Vitaminer, der er indeholdt i de søde lækkerier

A - et naturligt stof, der kan bremse eller stoppe processen med oxidation i kroppen.

B1 - øger aktiviteten af de fordøjelseskirtlerne, fremmer produktionen af juice med enzymer, der i fordøjelseskanalen til at konvertere modtagne mad.

B2 - smedning leveren, regulerer modningen af røde blodlegemer.

B5 - anvendes til normal metabolisme af fedtstoffer, kulhydrater og aminosyrer.

B6 - har en stor effekt på nervesystemet.

PP - aktiverer knoglemarven.

Mineraler, der tilhører de figner

Magnesium - deltager i kulhydratmetabolismen, styrker de humane slimhinder, hvilket resulterer i den normale aktivitet af blodforsyningen til hjertet, er en del af knoglen, således styrker dem.

Calcium - bone vævsformer, negerer ophidselse af nervevæv, er involveret i processen med blodpropper.

Natrium - fører til normal aktivitet af hjertemusklen, forhindrer vævsproteiner tilbageholde vand.

Fosfor - stor effekt på hjernen og nervevæv, nyrer og lever. Han tager aktivt del i alle kroppens vitale processer.

Jern - en nødvendig bestanddel af hæmoglobin og muskler, påvirker oxidationsprocesser.

De næringsstoffer , der er indeholdt i produktet

Kulhydrater - det vigtigste brændstof i kroppen.

Fedtstoffer - fodre nervesystemet og hjernen, kroppen er udstyret med den nødvendige energi.

Proteiner - dannende celler, væv, organer.

Fiber - forbedrer funktionen af store og tyndtarmen, involveret i dannelsen og udskillelsen af galdesyrer, fjerner giftstoffer.

Positive egenskaber af datoer

- Frugten vil være nyttigt for de mennesker, der har problemer med hjerte-kar-system samt med øget eller nedsat tryk.

- Dette produkt kan øge de beskyttende funktioner i kroppen til at bekæmpe virusinfektioner; effektiv mod hoste, bronkitis, anæmi.

- Datoer for mænd er meget nyttige, fordi de er i stand til at øge mandlige potens.

- Frugterne bør indtages til personer, der har problemer med maven eller tarmen.

- Folk, der er udsat for stress, samt manglen på sund søvn, er nødt til at træde ind i kosten af dette produkt.

- Og hvad er brugbare datoer for kvinder? Deres anvendelse er med til at øge libido hos kvinder.

- Produktet fjerner forstoppelse, forbedrer tarmpermeabilitet.

- Datoer øge effektiviteten, give kroppen en masse energi.

- effektiv i behandlingen af anæmi.

- Brugen af datoer for organismen er ubestridelig: denne frugt med regelmæssig brug kan forbedre synet, men også for at redde folk fra natteblindhed.

- Ved konstant applikation kan endda forebygge kræft.

Brugen af frugt til vordende mødre, såvel som for dem, der allerede har født

Kan jeg have datoer for gravide piger og ammende kvinder, efter at alle, så mange produkter i denne periode for disse kategorier af mennesker er udelukket? Det viser sig, at det er muligt og meget tiltrængt. Datoer ammende mødre og gravide kvinder er vigtigt at bruge, da de tilbyder utrolige fordele, nemlig:

- På grund af det høje indhold af jern beslutningsproces af hæmoglobin i piger, er i position, accelereres, og det er vigtigt for denne kategori af befolkningen. Det samme gælder for ammende mødre, da de har dette niveau reduceres.

- På grund af den enorme mængde af vitaminer og mineraler, datoer bidrager til at forbedre produktionen af modermælk.

- Mange gravide kvinder og for nylig fødte damer lider af forstoppelse. Til dette symptom ikke forårsage messen køn ubehageligt, er det nødvendigt regelmæssigt at tage denne nyttige produkt.

- Frugt er meget nyttige for genopretning af mor kræfter efter fødslen, på grund af tilstedeværelsen i dem af de samme vitaminer og mineraler.

- Datoer ammende kvinder spiser mere nyttig og derfor, at deres anvendelse er forebyggelse af aborter og for tidlige fødsler.

- Hvis en kvinde under graviditeten spiser disse utrolig sød frugt, til sin krop som "udmærket" klare problemet ved fødslen barn: smertefulde sammentrækninger bliver sløve, og deres varighed vil blive reduceret.

Dainty kost

Hvor nyttig datoer for kvinder mere? Denne søde produkt er effektiv for de piger, der ønsker at tabe sig. Og det til trods for, at det indeholder en stor mængde af saccharose. Men ernæringseksperter anbefaler at medtage i kosten af denne delikatesse. Det er bedre at erstatte sukker Phoenicia som saccharose indeholdt i produktet ikke er forsinket i kvinder på lårene, og fuldt forarbejdet til energi.

En mere fordel af denne frugt er, at plantefibre, der er indeholdt i det, være med til at bevare følelsen af mæthed i en længere periode. I dette tilfælde er der ikke længere behov for pigen som en snack kage eller sandwich, og vigtigst af alt, vil det ikke føler sig sulten.

Denne nyttige produkt - et reelt finde for kontorpersonalet. Da datoer er nyttige, kan de bare sætte i en pose og ikke bekymre dig, at de bliver snavsede det, de skal køre, og så videre N. Og arbejdet kan bide denne søde delikatesse.. Derhjemme kan de føjes til drikkevarer, korn, en række forskellige salater. Brugen af datoerne for kvinder også i det faktum, at disse frugter anses for at være en glimrende kilde til energi, og de kan bruges til at lave energi morgenmad, under vægttab eller vedligeholdelse af formen var ikke et sammenbrud.

Datoer for mænds sundhed

Egenskaberne for denne overordentlig nyttige goodies folk vidste i oldtiden. Så med hjælp af datoer mænd behandlet med betændt sår, diverse betændelse og endda seksuelt overførte sygdomme. Kun i de tilfælde, bruger vi frisk høstet umodne frugter.

I tider med militære kampagner mænd vyalili datoer, tage dem med dig. Disse frugter er knyttet nedyuzhy kræfter flygter fra sult, træthed rengøres kamp.

Tiden gik, og de mirakuløse egenskaber datoer vil ikke være forsvundet. Netop i dag, mændene bruger denne nyttige produkt er ikke længere for at øge deres virilitet, øge libido, forbedre styrken. Til dette formål forskellige troldmænd, healere anbefale at hælde i en keramisk pot en håndfuld af moden frugt, dække dem med gedemælk, og derefter identificere beholderen med indholdet på et køligt sted for en dag. Så har du brug for at tilføje en smule honning og kardemomme. Alle mix grundigt og spise. Ifølge herbalists og healere sådanne bemærkelsesværdige midler rydder kroppen mod skadelige ophobninger forøger sæd produktion og øger styrken. Par, der af den ene eller anden kan ikke have en baby grund er det anbefales at prøve denne metode på sig selv, således flere gange, kan du øge chancerne for befrugtning.

Blandt andet disse frugter er nyttigt at drikke før måltid, som vil blive afholdt altid med en drink. Og alkohol og de fleste mænd elsker at drikke det undertiden i store mængder. For at undgå kroppens forgiftning anbefales, før du tager en drink infusion alkohol: en håndfuld datoer, der skal skylles, tilsæt vand i en mængde på 1 liter. Så afsat i vindueskarmen for en dag. Så frugten skal spise og drikke væsken selv.

Den skadelige indvirkning af produktet

Datoerne er nyttige for kvinder, der allerede har fundet ud, nu du behøver at vide om den potentielle skade af dette produkt:

- De kan ikke anvendes til personer, der lider af diabetes (på grund af deres indhold af saccharose), såvel som dem, der har problemer med mave-tarmkanalen (alt på grund af den kendsgerning, at sammensætningen af produktet indeholder grove fibre, fordøje patienter med mave vil være meget vanskeligt).

- Skadelige virkninger kan være mærkbar for dem, der lider af migræne eller nyresten.

- Fra produktet forbliver plak på tænderne, hvilket kan føre til dannelsen af caries. Derfor, efter brug af datoer skal være sikker på at børste tænder.

Selvfølgelig fordele og ulemper ved denne søde produkt sammenlignelige, men stadig har brug for at være opmærksom på disse negative øjeblikke.

Sådan vælger frugt

Nyttige egenskaber af figner har allerede overvejet, men de vil ikke have en gavnlig effekt, hvis de bliver valgt forkert. Derfor, når de køber denne søde produkt, du har brug for at være opmærksom på sit udseende. Faktum er, at meget ofte de datoer behandles med svovldioxid for at sikre, at de holder længere, og de ser var tiltrækkende. Og disse stoffer irritere fordøjelsesorganerne og kan endda føre til udvikling af mavesår. Derfor er du nødt til at erhverve de testede i marken, hvor der er kvalitetscertifikater frugter.

Også, når de køber datoer bør være opmærksomme på deres farve. Modne frugter er altid mørke mættede farver med et lille antal af revner i skallen. et stort antal af frakturer, kan dog angive, at produktet er gamle, og spise det, kan du ikke få den sand fornøjelse.

Tørrede figner nødt til at vælge en knogle, som om frugten bevare en maksimal mængde af næringsstoffer.

Brug godbidder

Typisk er dette produkt anvendes i ren form eller te med mælk. Også det kan tilføjes i forskellige desserter eller frugtsalater. Den vigtigste ting at huske datoer kan ikke spise ukontrollabelt. Voksen nyttigt at spise ikke mere end 10 stykker om dagen, og et barn stående begrænset til 4 stykker. Men der er undtagelser: hvis en person er en atlet eller hans arbejde indebærer tungt fysisk arbejde, så den angivne hastighed kan overstige 2 gange.

Nu, hver mand for sig selv beslutter: gavn eller skade for at bringe ham brugen af denne velsmagende produkt. Dog vil disse fordele ikke forlade nogen ligegyldig.

opbevaringsbetingelser

Tørrede datoer skal spare ved stuetemperatur i et vakuum pack eller i en glaskrukke, forseglet nødvendigvis hexan- låg. Som sådan kan de vare i måneder. Hvis du ønsker at holde dem længere, kan de fryses, og på samme tid i 1 år, vil de ikke miste sine gavnlige egenskaber.

Nu hvor du ved, hvad går de fordele for kvinder og mænd, hvad er hemmeligheden bag denne nyttige godbidder. Og vi fandt ud af, at ikke alle mennesker kan spise dette produkt, fordi der under visse lidelser forbrug af disse frugter kan være skadelige for helbredet. Men disse er isolerede tilfælde. Jo flere datoer er til gavn for alle kategorier af mennesker: børn, piger, drenge, og for hver kategori af befolkningen åbner deres positive virkninger efter brugen af dette utroligt nyttige og lækre godbidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.