Kunst og underholdningLitteratur

Stevensons "Skatteøen" eller den ideelle pirat eventyr

Mere end hundrede år siden, hans første offentliggørelse bogen er gået igennem, far til som var Stevenson - "Skatteøen". Hvis du tænker over det i navnet, er det muligt at fremføre den antagelse, at hovedpersonen i romanen er pirater. Faktisk er den måde, det er, men selv skurke i den første rollespil serien - er indirekte helte. Faktisk er den primære rolle, som de unge mænd, der op til en bestemt dato ikke tænkte om havet, at han vil gå efter skatte på en uforglemmelig rejse.

Du kan hurtigt blive fortrolig med essensen af romanen, der skrev Stevenson ( "Skatteøen"). Synopsis sine mange ressourcer til rådighed på internettet. Men bogen er så betagende, at en fuld læsning det vil bringe mere sjov. Hovedpersonen - Jim, den unge, men ikke i årevis en modig dreng, får et kort tilfældigt, med hjælp af hvilket vil være i stand til at finde skatten.

Men ikke den eneste interesseret i jagten på guld. I romanen er der en anden farverig karakter - Dr. Livesey. I løbet af at læse det bliver klart, at han ikke er frataget forfatterens kærlighed, de også beundret Stevenson. "Skatteøen" i almindelighed har indsamlet i sig selv af en sådan helt, som husker ikke umuligt. Selv små biroller er placeret på sin plads, og ikke mindre væsentlig.

C Scene, der er beskrevet i bogen, selvfølgelig, interessant. Men ikke mindre lyst og er en historie, der fortæller om, hvordan man skaber Stevensons "Skatteøen". Hvis i mange bøger "i begyndelsen var ordet," dette produkt er et ægte ideal af genren af "pirat eventyr", da der var en kort i starten. Det er præcis, hvad der skete, fordi Robert Stevenson trak en plan over havene og øerne, for at tiltrække sig opmærksomhed fra hendes stedsøn. Så begyndte han at fortælle ham om de tegn, der blev opfundet omkring dette kort. I første omgang alle hans historier var historier om sømænd, Stevenson hørt i barndommen. Når udvidet kredsen af helte, der var nye skibe, pirater, berømte Død mands kiste, og, selvfølgelig, kæmper mod det onde.

Pirateri under skrivningen af romanen har oplevet et fald, så Robert viste ingen kamp med skibe af Røverne, ikke guldminedrift, og plyndrende røvere at pengene kunne dræbe hinanden. De havde ikke bag familie, venner og land, de kæmpede for at leve rig. Men alle de sjove eventyr Stevenson disse skurke udgør kun en sekundær linje af bøger, og de vigtigste idé om romanen er lige så gammel som verden - den ultimative sejr god. Og vejen til det er ikke gennem rå magt, snu eller vold. Han trampede en ung dreng, selvsikker og ikke forkælet liv.

Vi kan ikke sige, at Robert ikke fordømme det onde, han gjorde det ironisk, gennem hans latter. Men en livlig pirat stadig tjent deres frihed og skatte. I slutningen af romanen undslipper han straf, og igen går på en rejse gennem bølgerne. Derfor overlevede jeg legged Sølv når færdig Stevensons "Skatteøen". Men du kan ikke bebrejde forfatteren - sandsynligvis hver læser beundret den vedholdenhed, snu og grusom snedige pirat.

Således ved udgangen af det 19. århundrede, folk først så den udødelige roman, der gav verden Robert Stevenson. "Skatteøen" Ved at kombinere flere genrer, han var i stand til at interessere enhver læser. Det er, hvad der gav ham verdensomspændende berømmelse. Og for en epoke, der bog med gusto "slugt" af mennesker i forskellige aldre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.