SundhedMedicin

Hvordan man laver et lavement derhjemme

Meget god hjælp rense tarmene af toksiner og forbedre udvekslingen af stoffer klizmoterapiya. Sådanne procedurer er bedst foretages mindst 5 uger i træk.

Så, hvordan man gør et lavement derhjemme? For at udføre nødvendige rengøringsprocedurer krus douches. Det kan anvendes i flere positioner: liggende på sin venstre side og gemt under hendes knæ, stående, på hug, idet knæet-albue stilling. Den seneste version af benene til at bøje i knæene lidt for at opløse og elevator. Så skal du medbringe låret til maven, men lad samtidig alle muskler afslappet. Det er i denne position, kan du nå det meste af fylde i tyktarmen. Desuden er det er mest praktisk for selv-kropsholdning af proceduren.

Hvordan man laver et lavement derhjemme

Hang eller holde i dine hænder et krus Esmarch, som ønsket ved at hæve og sænke det. Forud for starten af proceduren, en tube er nødvendig for at lufte luften. For at gøre dette, skal du blot vente, indtil vandhanen ikke flyder, og lukke den.

Nu det faktum , hvordan du gør et lavement derhjemme.

Forvask spids og forsigtigt skubbe det ind i anus. Nu er vi nødt til at åbne for vandhanen. I nogle tilfælde rådes til at smøre spidsen med vaseline. Men så er du nødt til at holde det under hele proceduren. Hvis du opdager, at der ikke er vand flow, flytte det, så du vil give mere hoved. I det ekstreme tilfælde bare se, om hullet tilstoppet.

Husk, at i løbet af fyldet ikke bør være en smerte. Hvis du føler dig utilpas, betyder det, at tarmen er strakt. Med sådan variant af udvikling bør være at reducere trykket og vente til efter ømhed. Hvis det stadig ikke lykkes, afslutter proceduren, selv om den ønskede lydstyrke pour du ikke. Bedre efter nogen tid til at gøre et lavement en gang, end at lide sådan smerte.

Typisk efter indgrebet vandet fylder sigmoid og endetarmen, og undertiden en del af tyktarmen. At gøre mest effektiv vask og giver højere løft vand, efter tarmene fyldt med brug flere gange for at trække maven. Hvis korrekt udføre denne øvelse i to minutter vandet vil fylde selv et kolon. Mere præcist, dens tværsnit.

Forberede vand lavement

Nu hvor du ved, hvordan du gør et lavement derhjemme, men hvilken slags væske fyld? Det er bedst at vand til disse formål tage kogt eller forsvare. Og nødvendigvis kun stuetemperatur. Fluid varmere kan kun anvendes i tilfælde af spastisk forstoppelse. En kold vand giver forøget peristaltik, men forårsager spasmer.

Meget effektiv viste sig citron lavement. Det er nødvendigt at lave en liter vand til at presse en halv citron. Denne løsning er stor og hurtigt blødgør den komprimerede affald.

I nogle tilfælde kan du bruge dobbelt lavement. Du ved ikke, hvordan det er? Meget simpelt! Først den sædvanlige klizmoterapiyu (som gør et lavement derhjemme, nu du kender), og derefter hælde i vandet med en meget høj temperatur (således at selv hans hånd var varmt). Efter anden gang du fylder tarmene, sættetid 10 minutter i maven og kun dette felt gå på toilettet. Efter et par tørrede-lavementer sættetid endda afføring.

Mennesker, der lider af forstoppelse, lavement natlige passer perfekt. Fra selve navnet er det klart, at de skal gøre, før du går i seng. Hvis du ønsker at normalisere tarmene og for at opnå regelmæssig afføring, er det bedst at udføre rengøring procedure på samme tid at være en stol.

Kontraindikationer for lavement

Under alle omstændigheder kan ikke udføres på denne protsederu eventuelle inflammatoriske processer og sygdomme i området af anus, med blødende hæmorider, akut colitis, tumorer, gastrisk og intestinal blødning.

Nu hvor du ved, hvordan du gør et lavement derhjemme. Men det er stadig bedst at rådføre sig med din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.