HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad er fangstkrogen og hvor bruges det?

Sikkert du ofte mødt i mit liv skjolde rød med forskellige instrumenter stilles til dem. Blandt dem er der en lang metal stick med en imponerende krog på enden. En lignende instrument, kan findes på de ivrige lystfiskere på jagt efter store fisk. Så hvad er det her, og hvorfor det er nødvendigt? I denne artikel vil vi se på, hvad fangstkrogen og hvor det bruges.

definition

Gaff kaldet lang stang jern af på enden af bajonet og foldet krog. Der er en sådan indretning på skibe til fangst objekter af forskellig oprindelse, der flyder på vandoverfladen, samt til en fortøjning kaj. Han henviser til den brand udstyr og fiskeredskaber. Vi forstået, at en sådan gaff. Lad os betragte nærmere, hvad det er.

brand udstyr element

Under en brand, er det meget vanskeligt at redde de ting der er omfattet af ilden, så når det er muligt at bruge den gaff, der kan være noget at samle op og fjerne fra ilden og passere spand fyldt med vand eller sand. det er også nødvendigt at parse de brændende materialer og elektriske ledninger, stripning spær, vægge og andre elementer i den brændende bygning.

шест из железной трубы, имеющей на одном конце держащее кольцо, а на другом - копье и крюк из стали. Gaff brand betegner dvuhmetrovy pol af en jern rør med den ene ende for at holde ringen, og på den anden - en lanse og en krog af stål. Gaff vægt er 5 kg. Der er seks modeller, der er parsede i flere dele. På grund af dette, kan det gaff placeres på brand bord, sparer sin plads.

værktøjsdele, afhængigt af designet, indbyrdes forbundne splitter eller metaltråd. Tilgængelighed gaff på standen er påkrævet i forskellige industrier, kombineret med høj brandfare. Vi har overvejet, at en sådan båd krog som det bruges af brandfolk under branden.

Krav til Bagram

Overfladen af enheden skal ikke have buler, revner, grater, rust og andre fejl, som kan forringe driften af brandslukningsudstyr. Værktøj estimeret kvalitet metal glathed, fravær af nedbøjning og krater linje brænder, som tilstedeværelsen af flade svejsninger efter svejsning. Arbejde Elementer enhed bør ideelt skærpes og behandles.

fiskeri bagorik

Næste, overveje, hvad båden krog til fiskeri, og hvordan det bruges. Pole med en krog anvendes i stedet for landing netto i gang for at fange store fisk eller hegnet underbyde fangsten. Bagorik mere kompakt, har en længde på omkring 1,5 meter. De er praktisk at bruge om vinteren fiskeri, da det let trænger ind i isen godt, hænderne er tørre.

Bagoriki at jage fisk kan være så problemfri og aftagelig. Poler flere dele forbundet med en skrue. Denne model tager for lang tid at opbygge. Teleskopisk bådshage hurtigt tager arbejdsposition og også let foldes. Udformningen værktøj tillader at indstille den ønskede længde til fiskeri ved at fastsætte visse sektioner. Ved brug af en teleskopisk gaff er det muligt at skifte tilbehør. Fishers også ofte bruger sammenklappelige båd krog bestående af to elementer forbundet ved hjælp af hængsler. Efter hele strukturen har en hul struktur, passerer en særligt kabel at bevægelse af den ene hånd er tilvejebragt i driftstilstanden.

Glem ikke, at iørefaldende element fiskeri gaff meget skarp, forårsager dem skade kan være farligt for helbredet. Glem ikke at observere sikkerhedsforanstaltninger. Ved transport indretningen til at bære stinger cap. Det kan være fastgjort til køb eller kan fremstilles ved at tage en vin kork. Pen værktøj bør ligge i din hånd, så du vil have præcis kontrol i nogen af dens retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.