SundhedMedicin

"Nise" pille

"Naiz" tablet henviser til en gruppe bestående af ikke-steroide anti-inflammatorisk middel. Aktiv bestanddel af lægemidlet er nimesulid.

"Naiz" tabletter besidder farmakologiske egenskaber, er evnen til selektivt at inhibere et enzym involveret i syntesen af prostaglandiner (smerte og inflammatoriske mediatorer). Lægemidlet har en direkte indvirkning ikke kun på, syntesen af prostaglandiner, men også deres lange levende forgængere. Dette vil igen, fører til en betydelig reduktion af deres koncentration. Processen med hæmning af prostaglandin udføres ikke kun inden for inflammatoriske læsioner, men også på niveauet for sygdom i spinal feltimpulser. "Naiz" tabletter har antioxidant egenskaber på grund af dens virkning på de enzymatiske processer (for at reducere enzym har egenskaber myeloperoxidaseaktivitet). Praksis har vist effekt af nimesulid på histaminfrigørelse processen ved dets inhibering og forebyggelse af bruskdestruktion.

De vigtigste indikationer for hvilke de udpegede "Naiz" tabletter kan nævnes:

- gigt med et klinisk syndrom forekomst af leddegigt;

- artikulære læsioner, der ledsager psoriasis;

- gigt af forskellige typer (herunder og rheumatoid);

- visning af muskelsmerter af forskellig genese;

- en manifestation af smerte, der ledsager iskias;

- en manifestation af smerte i en lang række områder (tandpine, hovedpine , smerter i de tidlige postoperative perioder, smertefuld menstruation);

- skader der traumatisk art (frakturer, forstuvninger, kontusioner);

- infektiøse og inflammatoriske sygdomme ledsaget af feber.

Receptpligtig medicin lavet på baggrund af de mulige kontraindikationer for patienten. Udpege et lægemiddel i tilfælde af:

- tilstedeværelse af ulcerøs proces, beskadige fordøjelseskanalen (akut periode af sygdom);

- blødning fra fordøjelseskanalen;

- tilstedeværelse af nyre- eller leversvigt associeret overtrædelse retshåndhævelsesaktioner;

- identificere individuelle intolerance aktiv bestanddel (nimesulid);

- under graviditet eller amning.

Ved tildeling langtidsbehandling, ledsaget af langvarig brug af medikamentet, som er nødvendig for at udføre kontrol af driften af lever og nyrer.

Før modtage tabletterne (tablet) "Naiz" brugsanvisning skal undersøges nøje.

Den daglige dosis bør ikke overstige fire hundrede milligram. Pædiatrisk dosering beregning foretages i overensstemmelse med kropsvægten.

Når manifestation af smerte, kendetegnet regelmæssighed over en lang periode nødvendiggør en lang modtagelse præparat "Naiz" (tabletter), kan forekomme forårsager bivirkninger.

Bivirkninger kan manifestere sig som fordøjelseskanalen kvalme, diarré, opkastning og smerter i epigastrium. Manifestation af bivirkninger af centralnervesystemet karakteriseret ved klager over hovedpine eller svimmelhed. I sjældne tilfælde, en toksisk leversvigt (kronisk hepatitis). I nogle tilfælde lægemidlet fremkalder allergiske reaktioner i form af hududslæt, mulig anafylaktisk shock. Det aktive stof er i stand til at udøve patologiske virkninger på systemets celler af blod, forårsager deres tilbagegang. For bivirkninger kendetegn er udvikling af anæmi, trombocytopeni, leukopeni. Dette fører til behovet for dynamisk styring af blodprøve langtidsbehandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.