SundhedMedicin

Hvad skal vægtøgning hos spædbørn?

Hver person er enestående og unikt. Denne egenskab er allerede tydeligt ved fødslen. Nogle af de børn, der fødes med en vægt langt højere end normen, og allerede i de første måneder betragtes som en helt. Andre er børn, som er for tidlig, med stort besvær at få den nødvendige vægt, forsøger at fange op med deres jævnaldrende i alle henseender. Den måde barnet udvikler og vokser op til et år, bestemmer nytten af hans helbred. Er vægtøgning hos spædbørn standarder? Hvor mange centimeter barn skal vokse på månedsbasis? Disse og andre spørgsmål er altid bekymret over de unge mødre. Artiklen præsenterer svar på dem, og giver nogle statistikker på tidlige ændringer.

Ændring af vækst hos spædbørn i det første leveår

Kropslængden ved fødslen et barn spænder fra et gennemsnit på 40 til 55 centimeter. Særlig intens vækst steg i de første tre måneder -. 3 cm så lidt at bremse tempoet. Fra tre til seks måneder væksten stiger med 2,5 cm om måneden, fra 6 til 9 måneder - på 1,5-2 cm i den sidste periode gevinst endnu mindre .. For 10-12 minutter måneders vækst er 3 cm. Medarbejderens børn har en gennemsnitlig kropslængde på omkring 75 cm.

Hvordan vægtøgning hos spædbørn, afhængig af alder?

Vægt nyfødte krummer kan være fra 2,6 til 4,5 kg. Normalt i den første uge af livet er lidt reduceret vægt. Dette skyldes tilpasning til de nye forhold. Når den ikke er helt stabil tilstand, fodring baby mister en masse væske. I de følgende uger den første måned af barnet aktivt genskaber tabt vægt, op til tyve gram dagligt. I den anden måned af intensiv vækst fortsætter. Den daglige tilvækst var omkring tredive gram (ca. 800-100 g i 30 dage). Ved den fjerde måned grudnichka vægt fordobles. I 12 måneder, barnet skal have en masse tredoblet i forhold til, hvad det var ved fødslen. Men alle disse tal er gennemsnit, da den reelle stigning hvert barn er individuel og kan variere en smule fra normen. Det afhænger af mange faktorer, chef blandt hvilke er organisationen grudnichka magt.

Hvad er forskellen i vægtforøgelse hos spædbørn, afhængigt af form af en fodring?

Markant påvirker gevinsten på, hvad der er at fodre din baby - eller kunstig bryst. Som regel brug af blandinger af et barn giver en betydelig månedlig forhøjelse.

Hvorfor vægtøgning hos spædbørn kan være lavere end normalt?

Dette kan skyldes flere årsager. Disse omfatter:

  • misdannelse;
  • alvorlig sygdom (allergi, fordøjelsesproblemer, etc.);
  • afbrydelse af fodring regime (mindre end 5 gange om dagen, mangel på tid sugende, tidlig introduktion af supplerende mad, en lille mængde mælk fra mødre).

Hvad er anderledes ved vægtøgning i for tidligt fødte børn?

For den fysiske udvikling af krummerne har højere vægtøgning og vækst. Allerede ved 2-3 måneder deres vægt fordobles og tredobles til 3-5 stiger. Årigt barn har en vægt på 4-7 gange større i sammenligning med, hvad der var hans fødsel.

Hvad er den vægtøgning hos børn ældre end et år?

Fra 12 måneder til to år gammel baby skal tage på i vægt 2,5-3 kg. Hvert efterfølgende tidsrum, indtil begyndelsen af puberteten, er vægten steget et gennemsnit på 2 kg om året. Men fortvivl ikke, hvis der er en betydelig forskel mellem alle indikatorer, fordi den vigtigste forudsætning - sundheden for din baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.