Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Du vil lære at stege kartofler

Denne skål i vores land har længe været den mest populære og mest elskede, og hver familie det er forberedt på forskellige måder, alt efter deres egne opskrifter, smagspræferencer og vaner. Tror du, at kun du ved, hvordan at stege kartofler? Prøv at tjekke.

Så en god kok, der kan på det højeste faglige niveau til at tilberede denne parabol som velsmagende stegte kartofler, anbefaler at starte med valg af hovedproduktet, fordi det afhænger af den endelige form - udseende og smag - for at få mad. Kan vælge mellem forskellige kvaliteter af stivelse omfang, afhængigt af hvilken kartofler kan være mere smuldrende. Derfor puré eller en suppe er ideelle klasse med det højeste antal af stivelse, og til stegning - minimum.

I det andet trin af fremstillingen af stegte kartofler bør overveje omfanget af dens skæring - ikke tykkere end 1 centimeter. Tynde både er bedst til at levere selv fra stivelse, der er indeholdt i små mængder, for hvilket produktet grundigt vasket og tørret på en papirserviet. Den mindre fugt i kartoflen er, jo mindre det vil bringe problemer - vil der være lidt stænk og god yngel grundigt.

Sådan stege kartofler? Vær sikker på at om det på en godt opvarmet pande med varm vegetabilsk olie i den rigtige mængde. Til skålen havde sin egen unikke smag, raffineret olie er bedre at vælge, og at stege kartoflerne godt, det bør ikke være for meget.

En vigtig del af forberedelsen af velsmagende og simple folk køkken er et salt - for at sige det skal udleveres, er det bedst midt i tilberedningen. Det var i denne periode, at produktet absorberer salt og, som følge heraf er det muligt at prøve og evaluere. Hertil kommer, den rigtige opskrift stegt kartofler indtager sin grundig blanding - kun i dette tilfælde, vil retten blive velsmagende gyldne rosenrødt farve, steges jævnt og fra alle sider, og, hvis den er tilstrækkelig intens varme, dækket med en sprød skorpe.

I betragtning af alle de ovennævnte betingelser, omhyggeligt at vælge, skræl og skær kartoflerne, er du klar til at skabe en kulinarisk mesterværk. Dette kræver at tage: faktisk kartofler (1 kg.), Fungi (600 gr.), Løg (300g.). Fry får brug for vegetabilsk olie, og til udsmykning af retter - friske krydderurter.

Tilberedningen: første, rengøres og finthakket løg, derefter skåret i store terninger bør være de svampe, terninger - kartofler. Før hvordan man rister kartofler på en pande, skal du steger løg i olie, og et par minutter at hælde svampene. Bare et par minutter senere, kan gryden sættes kartofler - salt i midten af al denne tid, bland grundigt. Efter 20-25 minutter, kan fadet spredes på en tallerken og drys med krydderurter.

Det er interessant, at valgmulighed madlavning lækre nationale retter. Det skal omfatte kartofler (800 g.), Løg (100 g.), Lard salt (100 g.). Du må heller ikke undvære vegetabilsk olie til stegning, salt og urter. Om forberedelsen af fedt skal sørges før den rigtige måde at stege kartofler. Det skal være adskilt fra den tætte hud, rense ud i salt og skæres i små kiler. Yderligere fedt stegt i pande til de er gyldenbrune, er 1-2 minutter for det samme bundkar hældes i som kan sænkes allerede skrællet og skåret kartofler i tern. Den første omrøring Kushanov tilsættes fint hakkede løg, dens salt og dækket til fiskeyngel i 5-6 minutter. Derefter kan fadet blive ophidset efter behov - og når det er dækket med en appetitvækkende skorpe, kan den spredes på bakker og udsmykning hakkede greens, tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.