HobbyHåndarbejde

Hvad gjorde skjoldet af Captain America? Hvordan laver Captain Americas skjold med sine egne hænder

Virksomheden "Marvel" og "DISI" slog sig ned på podiet af de bedste udgivere af tegneserier om superhelte. Børn over hele verden tilbede deres karakterer: Batman, Superman, Spider-Man, Iron Man og andre.

En af de mest mindeværdige figurer af universet "Marvel" er Stiven Rodzhers, alias Captain America. Svært og tornede vej af helten gav ham en kærlighed til tusindvis af fans. Det vigtigste våben Captain America - et skjold, malet i farverne på flag USA.

Life Path Steven Rogers i universet af tegneserier og film varierer. Men altid er der kun én - sit skjold.

Captain America: The Story af den karakter

Steven Grant Rogers blev født længe før første verdenskrig. 4 juli 1920 Sara Rodzhers fødte sit første barn. Steves far døde kort i krigen og hans mor rejste ham alene.

Rogers voksede op en skrøbelig og sygelig barn, der lider af astma, han var hørehæmmede og syn. Under opkaldet til krigen han var blevet nægtet igen og igen. Men når drengens held og fyr, han er blevet en del af skabelsen af super-soldater eksperiment. På grund af den serum af hans krop har ændret sig og nået toppen af deres evner.

Styrke, hurtighed, nyttiggørelse er meget bedre end den gennemsnitlige person. Men i de sidste måneder af krigen, Steve var forsvundet. Senere, i moderne tid, det er blevet fundet i isen. Kort tid efter, Captain America sluttede sig til de "Avengers".

Vibranium - den mest holdbare metal kinovselennoy "Marvel"

Mange fans spekulerer Rogers: "Hvad gjorde skjold kaptajn Amerika» Favorit Våben superhelt skabt deres legering Vibranium - den mest holdbare metal i verden?. Ødelæg det næsten umuligt. Skjoldet er i stand til at absorbere energi, så selv strøg hulk kaptajn ikke vil forårsage skade.

Efter det blev kendt, fra hvad der gjorde skjoldet af Captain America, er det interessant, hvorfor mere ikke blev lavet våben fra denne legering. Det faktum, at Vibranium - et sjældent og dyrt metal, er det ikke for meget. Men fans bør ikke fortvivle, fordi din egen skjold kan være fremstillet af skrot.

Hvordan laver Captain Americas skjold lavet af pap og papir

Er det muligt, ved hjælp af kun papirprodukter at oprette et objekt, der ligner den legendariske skjold? Der er flere muligheder for, hvordan man gør Captain Americas skjold lavet af papir og andre materialer ved hånden. En af de nemmeste måder - skære det ud af pap.

Det optimale område ligger fra 60 til 70 centimeter. Dernæst skæres forsigtigt en cirkel og indsæt over kanten af papiret tape. Det næste skridt - at male. Første runde - central. Det indtager en tredjedel af det samlede areal og skal males blå. Endvidere er den resterende plads divideret med tre cirkler med ens bredde. Når linjerne er blevet trukket, er det tid til at male. Gradvist smuldre cirkler i rød, hvid og rød igen.

Det sidste trin - en hvid stjerne i en blå cirkel. Hendes funktioner skal være omhyggeligt: den skal udfylde hele cirklen, men ikke gå ud over det. Så maleriet og tørring. Shield bord klar.

Captain America 's skjold, udført af metal

For enhver fan af superhelte at blive ejer af deres individuelle våben - en stor succes. Det samme gælder for fans af kaptajn Amerika. Hans skjold - personificeringen af tanken om den måde tegnet.

Og når det klart fremgår, hvad der gjorde skjoldet af Captain America, mange mennesker ønsker at få dig en kopi. Men det koster en masse penge, så er det ofte nødvendigt at kigge efter andre måder at få skjoldet. I sådanne tilfælde er mange tænker på, hvordan at gøre Captain Americas skjold med sine egne hænder.

Da Rogers våben har en klar form - en cirkel, er det ikke bare at materialet er egnet til jobbet. Papir og pap - er en indstilling for budgettet, fordi vejret nemt kan ødelægge det.

Men der er et godt alternativ - stål. Men hvordan man kan gøre Captain Americas skjold, udført af metal?

For at gøre panelet med hænderne, skal du bruge:

  • Stålplade konveks form.
  • Skruer.
  • Paint.
  • Bælterne.
  • Skruetrækker.
  • Bor.
  • Slibemaskinen.

Alle fans kender fra hvad der gjorde skjoldet af Captain America. Opfandt metallet ikke kan findes, men du kan erstatte det analoge offentlige - stål.

Til at begynde på stålplader skal tegne en cirkel, hvis radius anbefales treogtredive centimeter. Også på ydersiden bør udarbejdes tre cirkel er de samme som på den oprindelige bord. Så har du brug for at afskære de uønskede dele. Med hjælp fra en kværn til at polere ydersiden, ikke sletter de udtrukne cirkler.

Næste ved hjælp af en boremaskine, forstøvet på de indre fastgørelsesorganer side huller. På bælter boret præcist matcher slots. Med skruer bælter stramt fastgjort til "skjold".

Den oprindelige kaptajn Amerika skjold består af fire ringe: rød, hvid, rød og ryg grundlæggende blå, i hvis centrum er en hvid stjerne. Cirkler med en diameter på 12, 19, 26 og 33 centimeter. Maleri sker i flere etaper.

Eventuelt kan du ændre farverne på skjoldet. For eksempel i filmen "The First Avenger: The Other War", Captain America skjold ikke ligne den amerikanske flag.

Attributter "Marvel": shopping i online-butikker

Få Captain Americas skjold kan være en anden måde. Internet butikker rundt om i verden er aktivt at fremme de attributter af superhelte fra tegneserier og film. Find Captain Americas skjold er ikke svært. Sandt nok, vil det koste mere end hundrede dollars.

For at understøtte ejerne af ophavsretten, kan du bestille produkter på den officielle hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.