Kunst og underholdningBilledkunst

Vellykket fotograf på Corporate eller psykologiske Tips fotograf

En succesfuld fotograf for virksomhedernes behov med den dygtighed af en virtuos psykolog indynde sig menneske. I dette tilfælde vil de mennesker, der er involveret i virksomhedernes fest, være mest tilbøjelig til at tage billeder, vil ikke blive klemt og genert, vil blive afsløret i fuld og som et resultat af fotografier taget på virksomhedernes fest, vil bringe kunden en uforglemmelig fornøjelse af fotografering.

Det er at nævne, at hvis fotografen fotograferet på virksomhedernes kvalitet virksomhedernes fest og foto skud, de kan lide, i fremtiden vil det have den ære at blive inviteret som en professionel fotograf til en enkelt fotografering.

Men virkelig, før du begynder på en corporate fest at tage billeder, en fotograf på selskabets bør modtage psykologisk uddannelse, og dette vil afhænge af skønheden i fotografierne gjort dem? Nej, selvfølgelig er det - nonsens. Man behøver blot at være opmærksom på flere vigtige punkter, som reduceres til den fortrolige kommunikation mellem mennesker og dygtige præsentation selv. Lad os se på de vigtigste af disse øjeblikke.

Privat møde mellem fotografen og kunden
Før du optager et corporate fest, bør en fotograf på selskabets arrangere et personligt møde med arrangøren af firmafester - fremtidig kunde Corporate fejring af fotografering.

Den første - husk på, at et møde er nødvendigt for at komme pænt klædt. Husk, at mødes, i de fleste tilfælde, på tøj. Sjusket klædt mand antipatier, og det lader til, at han gør sit job som sjusket som kjoler. Derfor, for ikke at svigte i et personligt møde, selv før du starter det, klæde sig mere pænt.

Den anden ting du skal gøre, som en succesfuld fotograf for virksomhedernes, til et privat møde lytte til alle ønskerne fra din kunde til at tage et billede og fremtiden for fotografering. Du bør forstå, at hvis du begynder at påtvinge deres synspunkter og demonstrere - hvordan at tage billeder af en corporate fest, men da det ikke er nødvendigt at skyde - kan du miste ordren. Hvis du mener en karakter skuespiller Danny DeVito fra filmen "Twins", ingen kan lide klog. Dette er den første og den anden - på et personligt møde dig, som fotograf på koncernniveau, bør finde ud af - præcis, hvad der venter kunden fra fremtidige billeder, og ikke at undervise det grundlæggende i din kundes fotos.

Husk, at der skal måles, og maven til at bevise rigtigheden af sine ture til de billeder, du vil hans kolleger og studerende, og ikke kunden. Mange professionelle fotografer har defekten data - forsøger at bevise deres værd ved at bruge deres viden og forsøger at fortælle alle om det. Husk, at din kunde er unødvendig. På dine evner vil sige dine smukke fotos fra din fotograf portefølje. Derfor lytter opmærksomt til din kunde den bedst - dig, som en professionel fotograf for virksomhedernes, bør indse ønskerne fra kunden for fremtidige fotografier. Deri ligger dine evner af fotografen.

Under interviewet, være så venlig og åben. Glem ikke om den almindelige, menneskelige kommunikation. Du, som en professionel fotograf, skal du ikke bruge dine evner, uden tvivl, den perfekte fotografisk udstyr, men også til at kommunikere med folk åbent. Dette vil give dig mulighed for at vinde hjerter, selv før en fotooptagelse, og mesterligt tage et billede, skal du kontrollere, at du er i sandhed en førsteklasses professionel fotograf. Kommunikation - Din magtfulde psykologisk værktøj.

Fotografering virksomhedernes fester.
Direkte ned på fotograferingen virksomhedernes festlighederne kommer på et obligatorisk grundlag på forhånd. I dette tilfælde kan du ikke kun forhånd at vurdere situationen i det rum, hvor vil blive afholdt en corporate fest, men også zarekomenduete selv som punktlig og opmærksom professionel fotograf.

Når man fotograferer en corporate fest mange gæster, med deltagelse af, kommer tale med dig. Samtaleemner er normalt opdelt i tre hovedkategorier:

  1. Gæst ønsker at høre om dine fotografiske teknik, samt tendenser i den moderne fotografisk udstyr markedet.
  2. Gæsterne rådes til at spørge dig - hvad er det at købe et kamera.
  3. Gæsterne vil ønsker at tale "for livet".

I alle disse tilfælde er det ikke nødvendigt at nægte en person at tale med. I tilfælde af, at der til enhver tid du har travlt tage et billede, og du kan ikke løsrive sig - forsigtigt fortælle manden, at det øjeblik, du har travlt, og få en snak med personen senere.

Husk, at alle gæsterne til stede på virksomhedernes fest vil blive vidne, at festivalen har været en professionel fotograf. Derfor kigger på de fremtidige billeder leveret af dig, vil de søge dit ansigt, blandt andre. Og ikke finde det - er meget ked af, og du vil være væk for dem, som fotograf. Derfor prøve mindst én gang for at fange hver gæst, som vil være til stede på virksomhedernes fest. Du kalder denne sjove fest af hver virksomhedernes gæster og øge chancen for, at til dig at bede om re-fotografering.

Du, som fotograf på virksomhedernes, corporate fester, når der tages billeder skal være meget forsigtig. Risikoen for, at du kan true, er, at nogle af gæsterne af virksomhedernes fest efter stærke drikke forbrug kan indgå konflikt både med dig og med hinanden. I det første tilfælde - bare stille bevæge sig væk fra den modstridende ven. Og i den anden - ikke forsøge at fjerne situationen konflikt og nærme sig den. I dette tilfælde, risikerer du at blive efterladt, ikke kun med en brækket næse, men med en brækket fotografisk udstyr. Det ville være meget skuffende, især i betragtning af, at friholde du højst sandsynligt ingen vil.

Jeg håber, at nogle enkle råd givet af mig, vil øge din chance som professionel fotograf, tager foto virksomhedernes fester mest effektivt. Med venlig hilsen fotograf for virksomhedernes Leonid Starikov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.