HjemlighedVærktøj og udstyr

Xenon 6000K: anmeldelser

I dag den mest fashionable slags bil optik er de xenon forlygter. De er mere perfekt end vakuumet, og gasfyldte halogenpærer. Men de tiltrak bilister usædvanlig glød, der gør enhver bil smuk og lidt mystisk. Det blå lys giver lys hoved optik og tågelygter, og dermed en særlig glamour til enhver maskine, xenon 6000K.

Xenon forlygte

Xenon lamper i bilens forlygter udvælges på flere indikatorer.

Den første er glødetemperaturen som ifølge det internationale system for måleenheder, måles i grader Kelvin (K).

Producenter af xenon lamper meget. Området normalt er repræsenteret af fire typer af farvetemperaturer: 4300k, 5000K, 6000K og 8000K. Nogle gange er der, og 3000K, som kun anvendes i tåge lygter på grund af den giftige gule.

8000K lampe lyseblå med en lilla skær, 5000K - ren hvid, og 6000K xenon er mellem dem, der beskrives som "koldt hvidt med en lyseblå".

Xenonlampe - en enhed, der består af en pære med gassen, elektroderne med de høje spænding ledninger og hætten.
Faktisk pære producerer store planter, men er involveret i fremstilling og napaivaniem hætter på forskellige mindre virksomheder i overensstemmelse med visse standarder.

I bilindustrien anvendelser sockets serie H, D og HB:

- H1, H3, H4, H7, H8, H9, H10, H11, H27 (880/881) - den mest alsidige;
- D1S, D1R, D2C, D2R, D4S, som er etableret kun for lamper med en glød af 4300k;
- HB2 (9004), HB3 (9005), HB4 (9006), HB5 (9007), den første og sidste af dem er sjældne, det andet sæt til den fjernlys, den tredje - i tågelygterne.

Xenon tændenheder

Tændenhed - en udløser xenonlampe brænding. Det tjener til at omdanne lavspændingsbatteri 23 for en kort impuls af tusindvis af volt ved hvilken antændelse af lampen begynder.

Forskellige generationer af disse enheder er forskellige tekniske plan, og udformninger af kendetegnene.

Forsyningsspændingen kan være 12, 24 eller 36 volt, automatisk - 35 og 55 (50) watt.

I en konventionel bil spænding på kraftsystemer er 12 volt. Derfor, xenon tændenheder anvendes standard, kun 12 V.

Universel magt i spændingsområde på 9 til 32 V er meget dyrere og er monteret på lastbiler.

For kvalitet luminescens xenon lampe primær betydning power enhed.

Temperatur luminescens xenonlampe

Maksimalt lysudbytte af xenonlampe opnås ved en temperatur på 4300k, med yderligere forøgelse aftager lysstyrke temperatur. Xenon-lampe 6000K mindre lyse, men bilister tiltrukket af hendes lyse koldt farve med en let blåligt skær.

Standard fabrik sæt optik kun xenon 4300k. Ud over høj lysvirkning, det har en behagelig for opfattelsen af farve og mindre tiltrukket sig opmærksomhed fra trafikanter, på baggrund af disse lamper er klart synligt på asfalten.

Om vinteren er det mere hensigtsmæssigt at anvende xenon 6000K. Anmeldelser bevise det. På snedækkede vej eller tør fortovet belysning giver en bedre synlighed. Men i regnvejr, disse lamper betydeligt tabe.

Sokler xenon lampe 6000K

Hvis bilejere er der et ønske om at etablere 6000K Xenon fatning serie D, skal det forstås, at disse lamper kun kan være kinesisk passende kvalitet. Hertil kommer, at kinesiske lamper ikke arbejde med fabrikken tændenheder, så i stedet for den sædvanlige sæt af standard enheder med adaptere, der tilføjer pålidelighed. Må ikke blive overrasket, at de vurderinger af disse lamper er ikke altid positiv, er den største fordel af dem kaldes prisen.

Xenon H7 6000K indstillet til nærlys. Produceret lamper glød med sådan H1 sokkel til montering meste i fjernlys, H4 - og langt og nær. 6000K Xenon kan findes selv med meget sjældne caps H10, H11 til H27 og japanske biler til koreanerne, de er installeret i tågen.

Elektrisk strøm xenon

Standarden strøm leveret til lampen - det er 35 watt. Tændenhed xenon 55 W (50 W) udstyret med de specifikke dele af de ledende egenskaber, fordi der prisen på en sådan indretning er højere. Resten af blokkene fyring af forskellig magt er ikke anderledes, og der er installeret på samme måde.

Og også her gøre de samme lamper drives i forskellige tilstande. Betegnelsen for service af xenon med en mere kraftfuld enhed er mindre med næsten en fjerdedel på grund af den tvungne operation.

Og endnu en vigtig forskel vedrører emission farve, bliver det mere gul. Derfor regel høj effekt xenon installeret i tåge.

Som xenon lys 6000K i dette tilfælde? Lampen 5000K - hvidt lys med ingen blå.

Xenon tågelygter

Så tågelygter er xenon 6000K sat til 55 watt antændelse enhed. Cap med de mest almindeligt H27 eller H11. Sådanne lamper er placeret i de koreanske og japanske biler. Ejerne af europæiske biler foretrækker en standard pære med glød temperatur på 4300k og en konventionel magt, men de og hætter H3.

Tågelygter med xenon lys lysere sammenlignet med halogen, hvilket øger det belyste område af sporet, belysningen af vejen og højre side af vejen, der er, hvilket reducerer risikoen for at flyve ud i grøften på turn, hoppe ind i modkørende vognbane, eller falder i en dyb pool.

Minus protivotumanok xenon bilister betragter kun behovet for hyppigt vaske lavtliggende forlygterne for ikke at blænde modkørende.

Nogle gange i en bedømmelse, der er klager over dårligt arbejde i xenon tågelygter, men eksperter mener, at problemet er for tynd standard ledninger og rådes til at erstatte det. I det tilfælde, hvor sådanne lys er installeret i tillæg, skal du være særlig opmærksom på den del af ledninger.

Dimmer

Hvis optikken i forlygterne kombineret, lampen har sædvanligvis en hætte H4. Hvis lyset er opdelt i nær og fjern, i Mellemøsten monteret lampe med en stor hætte, for eksempel xenon 6000K H7. Efter alt, som den mest anvendte nærlys effekt på trafiksikkerheden, og producenterne er tilbage under det i søgelyset mere plads.

Når du installerer xenon, især effekt på 55 W, du har brug for en god regulering af lysstrømmen, så for ikke at blænde modkørende trafik.

Når du vælger en farve lampe særlige begrænsninger eller præferencer ikke egnet farve som 4300k, 5000K og 6000K. Hvor forskellig er belysningen af vejen med en xenon lampe 6000K, billedet nedenfor viser tydeligt.

Det er nødvendigt at lægge mærke til, og det er nævnt mange anmeldelser, så billedet ligner med kun kvalitetsprodukter kendte producenter. Mange eksisterende i dag efterligninger bare kan bestemmes ved emission spektrum.

Fjernlys

Ikke alle er enige med installationen af de høje beam xenon-lamper. Ud over de høje omkostninger, hævdes det, at den hyppige blinker forårsager xenon hurtigt mislykkes.

Men hvis du ofte kører om natten, især i områder med vanskeligt terræn med masser af sving på bjergveje eller køre gennem små byer, kan den magtfulde langtrækkende lys hjælpe i den rigtige vurdering af trafiksituationen.

Taster beam - er for europæisk og H1 HB3 for japanske biler. Valget af farveegenskaber kun påvirke de æstetiske præferencer ejeren. 6000K Xenon fås både med det, og med en anden kasket, selv om mange bilister konvergere på det faktum, at den praktiske værdi af sådan en lampe til belysning stråle er ikke, det er bare dekoration.

Xenon på indenlandske biler

Når du installerer xenon pære være sikker på at installere vaskemaskine af forlygterne og nivellering af vinklen på installation af forlygterne. Kun i dette tilfælde er der en garanti for, at en kraftig lysstråle ikke blænde modkørende trafik.

Derfor, uden nogen problemer kan erstattes af biler af udenlandsk produktion personale xenon 4300k til 6000K smukkere.

Meget mere kompliceret situation med indenlandske biler. Der er ingen problemer, når xenon i biler VAZ 2010 og til "Lade Priore", hvor adskille optik og linse passerer lys. Og kun på den "Priora" kan indstilles til nærlys xenon 6000K H7.

Med hensyn til de tidligere modeller af VAZ, GAZ bil familie, "Volga" og Zaporozhye "Tavria" og "Slavuta", installation af høj kvalitet xenon udstyr udmønter sig i en alvorlig hændelse med betydelige omkostninger til slibning og udskiftning af vinduer. Indenlandske yourselfers kan, selvfølgelig, men glem ikke om sikkerhed på vejene, for hvis overholdelse er designet til at overvåge færdselspolitiet. En blålig skær endda psevdoksenonovyh lamper tiltrækker opmærksomhed, den fortjener sine inspektører.

Sammenfattende kan vi sige, at xenon 6000K installeret i køretøjer kan, men først og fremmest for skønhed. Nyttige, disse lamper kan kun være i områder med dvælende sne om vinteren. Og resten .... Kendte europæiske bilfabrikanter ved, hvad de gør, sætte en xenon glød temperatur på 4300k.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.