HjemlighedVærktøj og udstyr

Vandvarmer Thermex IF 50 V: fotos, vejledning og anmeldelser

Hvis du er en af dem, der ikke ønsker at stille op med afbrydelser i forsyningen af varmt vand, så er du nødt til at købe en vandvarmer. Det er kun vigtigt at beslutte, hvilken slags udstyr til at vælge fra. Apparatet kan være et lager eller gennemstrømning. Hvis du kan lide den første type enhed, er det muligt at være opmærksom på modellen Thermex ER 50 V. Den repræsenterer srednelitrazhny aggregat som har en lav smal chassis. Denne funktion giver mulighed for nem installation, fordi moderne lejligheder får nok at have en lille mængde plads, der kunne bruges til installation af ekstra standardudstyr.

Oversigt over de vigtigste elementer i varmeapparatet

Thermex IF 50 V, anmeldelser hvoraf bidrage til at gøre det rigtige valg, har et elektronisk display, som brugeren nemt kan konfigurere opbevaring varmelegeme. Således til enhver tid kan anordningen nulstilles til den ønskede funktion, som vil være bekvemt at anvende. Thermex IF 50 V er pålidelige forbindelser. Tilgang af afløbssystemet fremstillet under anvendelse metalelementer, som er i stand til at modstå høje indre tryk. Magnesium engangs garanterer beskyttelse anode PETN og sømme mod korrosion.

Anmeldelser om de tekniske karakteristika

Thermex IF 50 V, hvor vurderingerne af interesse for forbrugerne, har en kapacitet, der er 2 kW. Ifølge brugerne, er det nok til at give en vandvarmer opgaver. Det er meget praktisk, at du kan installere enheden på væggen, som i dette tilfælde vil det fylder mindre. Inden du foretager et køb, er opmærksomme på de dimensioner, der udgør 887 x 235 x 436 mm, vil det passe apparatet i rummet så meget som muligt i harmoni. Forbrugerne som den kendsgerning, at indretningen har en flad form, men store nok, da den mængde af tanken er ækvivalent med 50 liter. Denne vertikale varmelegeme mærke Thermex IF 50 V er i stand til at hæve temperaturen af kølemidlet til 75 grader, hvilket kun er muligt med en TAN.

Lagring på installation

Placer enheden på en væg, vil du være i stand til, fordi dens vægt er lille og er 16 kg. Ejere af landets huse og lejligheder købt beskriver en model ganske ofte, da det har en rimelig pris -. 11 900 rubler, og også kommer med alle de nødvendige forsyninger. Det er grunden til, før du starter installationen, vil ikke nødt til at bruge penge i tillæg til den elektriske ledning, fastgørelse af anker samt en kontraventil.

Anmeldelser af positive træk

Kedel Thermex IF 50 V har talrige fordele. Nogle gange, er de tvunget til at overtale købere et valg i hans retning. Beskrevet udstyr er karakteriseret ved fremragende varmeisolering af tanken, samt giver en hurtig opvarmning af vand. V Thermex IF 50, som brugerne siger, bare egner sig til at servicere og styre det ganske nemt. Udstyret er forsynet med en selvrensende systemet tank og dræne vandet. Sammenlignet med andre modeller af sådant udstyr, kan det bemærkes, at denne vandvarmer tilvejebringer varme i en kort tid, fuldt opvarmet tank til 1 time og 20 minutter.

Hvis du producerer din egen installation arbejde, er det vigtigt at bemærke, at diameteren af de forbindende rør er 1/2 tommer. Den indre beholder er lavet af rustfrit stål. Som påpeget af forbrugerne, er det i høj grad forlænger levetiden af enheden. Men inde i tanken ikke dækker. Du kan se en enhed i praksis, men producenten står inde for det og giver en syv års garanti på den indre beholder. Garanti for et år gælder for elektriske komponenter.

Instruktioner Installation

V Thermex IF 50, guide placeringen af som du bør læses før installation, som ligger så tæt som muligt på det sted, hvor brug af varmt vand. Dette vil reducere varmetabet i rørsystemet. Hæng udstyr bliver nødt til boliger konsoller bruger anker kroge. Den senest fastsat i væggen. Gennemførelse af et sådant arbejde bør fjerne vilkårlige forskydning beslag på de ankre. For at sikre vandvarmeren tjeneste, bør afstanden til nærmeste flade beskyttelsesdækslet være 30 centimeter.

Fejlfinding

Thermex IF 50 V, brugsanvisning, der leveres, kan i nogen tid til at mislykkes. Brugere bør lære at opdage fejl. Dette vil hjælpe dig med at forstå, om sagen indebærer behov for at appellere til specialister. Hvis således en formindsket tryk af varmt vand, der kommer fra ovnen og det kolde vand trykket forbliver den samme, kan årsagen ligge i tilstopning af sikkerhedsventilen ved udløbsåbningen.

Ved brug af varmelegeme Thermex IF 50 V, du står over den beskrevne problem, kan den elimineres ved fjernelse og vask i vandventiler. Hvis du opdager, at over tid har øget opvarmning periode, kan det indikere, at varmelegeme blev dækket med udskud, nogle gange problemet siger et fald i forsyningsspændingen. I det første tilfælde vil brugeren fjerne flangen, og derefter rense PETN. I det andet tilfælde, ejeren af udstyret, skal du kontakte det elektriske netværk.

Anbefalinger til at løse problemer med vandvarmer

Ofte er brugere konfronteret med det faktum, at der fra tid til anden begynder at arbejde den termiske afbryder knappen. Dette kan indikere, at måltemperaturen er meget tæt på grænsen termostat eller rør dækket med udskud. Den første betingelse er nødvendigt at dreje regulatoren termostat for at reducere temperaturen eller en bestemt temperaturniveau indstilles på betjeningspanelet. Hvis vi taler om den kalkaflejringer, der bør fjernes fra cylinderen underlagsflangen og producere et rør afkalkning.

Det undertiden også sker, at Thermex IF 50 V kører, men ikke varme vandet, mens ventilen ikke kan lukkes, men det er i nogle tilfælde ubrugelige. Eksperter rådgive at lukke ventilen og, i tilfælde af svigt - at erstatte. Hvis du opdager, at indikatoren ikke er tændt, og der indgår i nettet af vandvarmeren ikke hæve vandtemperaturen, kan den termiske afbryder betjene knappen. Det er nødvendigt at kontrollere, om den er tændt. Når enheden er afbrudt fra netværket, er hætten fjernes, og der trykkes på knappen. Det må fastslås, indtil du kan høre et klik. Når låget er sat på plads, er tændt for strømmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.