HjemlighedVærktøj og udstyr

Spare på vandet - for at beskytte deres fremtid

Tradition spare vand eller anden grund, er der næsten alle hjørner af kloden. I dag på planeten 0,6-1 milliarder mennesker lider af tørst. Og prognoserne for denne tilstand er skuffende. Et eller andet sted efter 15 år i en "medium og svær vandstress" vil leve omkring 5,5 mia .. Vores land er på andenpladsen på vedvarende vandreserver efter Brasilien, hvilket kunne føre til, at området bliver igen genstand for militære angreb, som det er sket mere end én gang.

Værst af alt aftale med vand situationen i Afrika, hvilket primært skyldes de klimatiske forhold. Ifølge FN er ikke "drikke op" omkring elleve millioner mennesker. Folk er tvunget til at spare på vandet, så i nogle områder landmænd har massivt slagtekvæg, der ikke har noget at drikke. Så for at tørsten efter ekstra sult.

I Europa, og i den seneste tid i vores land på grund af stigningen i gebyrer for forsyningsselskaber stræber efter at finde yderligere besparelser afspejles i det faktum, at i en række lejligheder vandmålere blev installeret. Disse mekanismer tælle, hvor mange kubikmeter "brugt" for måneden, efterfulgt af en afgift med en sats på en liter. Reduktion eller forøgelse af antallet af kubikmeter forbrugt kan gemme eller bruge flere penge på forsyningsselskaber. reducere Også forsyningsudgifter kan hjælpe justeringen vandtryk, som i nogle hjem er indstillet på et meget højt niveau.

Interessant undersøgelse af russiske forbrugere, som lærte, at vandstrømmen fra hanen er omkring 18 liter i minuttet, og bruseren - omkring tyve. Disse indikatorer kan reduceres, hvis i blanderne at installere vand strømningsregulatorer (PBP). For eksempel PBP fremstillet fra 2 til 9 liter vand flow per minut. Samtidig komfortable er at bruge mindst 6 liter i minuttet for kranen og 9 liter vand per minut for et brusebad. Selvfølgelig vil disse enheder spare på vandet, når målerne er installeret.

Hertil kommer, optimering af ressourceforbruget har til formål at støtte en sådan enhed som en vandmåler. Den tager hensyn til, hvor meget væske (eller andre stoffer) ledes gennem røret i en tidsperiode, herunder beregning af denne parameter for hver enkelt anvendelse. Det antages, at en forøgelse af målenøjagtigheden med en procentdel eller en brøkdel af en procent på tværs af branchen vil tilvejebringe signifikant økonomisk fordel. Men de russiske medarbejdere af boliger og kommunale tjenester er det ikke særligt ivrige.

Helt forskellige ting i udlandet. USA og en række andre vestlige lande har lært at spare på vandet, ikke kun direkte, men også indirekte. Mange ved ikke, hvor meget vand går ind i produktionen af et produkt. At opnå en syntetisk fiber i mængden af et ton, er det nødvendigt at bruge 3500 tons vand. For 125 ml vin brug 120 liter vand (herunder vanding drue plantage og hele produktionsforløbet), og osteproduktion kræver 5000 liter vand. Derfor udviklede lande har en tendens til at flytte en række produktioner for sine grænser, bevare naturlige skatte, såsom rent drikkevand tager naturligvis det første sted kun fordi vi hovedsageligt består netop i denne sag, og kan ikke leve uden hende, og ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.