Hjem og familieTilbehør

Tvivl om, at viskose - er et naturligt stof? Forgæves!

Viscose - et naturligt stof, men skaber det syntetisk. Råmaterialet tømmer tjener til det. En kubikmeter råstoffer kan få et hundrede og halvtreds kilo viskose. Træet blev til stof, med ham producere en lang række operationer. Cellulose knust, kogt i kemisk sammensætning, indtil det bliver tyktflydende viskos masse, der ligner lim. I øvrigt, det materiale, navn (Viscum) og oversat fra latin som lim. Da han bliver til en fiber? Den kogte blanding hældes i et gitter med små huller - dør. Af disse tryksat blanding strømmer tusindvis af tynde strømme af garner. Styrke garner erhverve særlig sur opløsning. De bliver så tørret og væve et stof. Viskose, hvis sammensætning ikke er suppleret med særlige additiver, er det meget lig silke. Men hvis glans er uønsket i en opløsning af kedlen, hvor pulpen er kogt, tilsættes matteringsmidler.

Egenskaber viscose stof

I kvalitet materiale, der svarer til bomuld: Er det blødt at røre ved, det absorberer fugt hurtigt fordamper det. Viscose - et naturligt stof, der ikke hamstre et statisk elektricitet og, som de siger, "ånde", der er godt ventileret luft. Alsidigheden af fiberen er, at det kan give nogen form for væv. Fortykkelse og snoning af viskose garner give udseende af linned og uld. Ofte kan du møde stof og garn, hvor viskose tråd suppleret bomuld, uld, silke eller hør fibre. Et sådant materiale er billigere. I alliance med polyester viskose gevinster ekstraordinær styrke, med lycra - elastiske. Fordelen af stoffet ligger i det faktum, at fiberen er meget let farvet. Farver kan tilsættes til opløsningen fra hvilken filamenterne. På grund af farven på stoffet er lavet lyse, saftig og rig.

Hvad er syet af viskose

Syntetiseret viskose - er et naturligt stof, der har vundet i begyndelsen af sidste århundrede, den ubestridelige sejr over bomuld i produktionen af lingeri. Af viskose garn væve smukke stoffer: Jacquard, satin, fløjl. Det giver en meget attraktiv strikket stof, hvorfra sy sommer tøj, hjem og børnetøj. Hun modtog distribution og fremstilling af håndklæder, servietter, duge, møbelstof. Viskose (100% stof) fremstillet udelukkende af træmasse, er med succes blevet brugt til at sy tynde kjoler og stoles på indisk og arabisk stil.

Omsorg for de ting lavet af viskose

De label punkter, hvor der er en cellulose fiber, viskose udpeget af de første to latinske bogstaver VI. Vask ting skal håndteres forsigtigt ved en temperatur på højst 30 grader Celsius. Klem ud - forsigtigt, uden at vride. Jern produkt fra jern og viskose brug befugtning funktion eller gennem våd stof i "Silk".

Blev opfundet i det 19. århundrede "træ tråd" fast vandt lederskab blandt de foretrukne materialer i tekstilindustrien. Og selv om det går mere end et kemisk metamorfose, viskose - er et naturligt stof, som er baseret på vegetabilske råvarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.