ForretningVirksomhed

Listings - hvad er det? listeform pris

Listings - en systematisk samling af tariffer typer og grupper af varer og tjenesteydelser. Med andre ord, de referencepriser for visse elementer på listen. Priser, som er fastsat i sådanne fortegnelser, den såkaldte liste.

Funktioner af organiseringen af visse typer af virksomheder

Listings - det er de regler, der gør det muligt at tilpasse visse betingelser i ordrer af andre brugere.

Overvej eksempel af dette begreb tankstationer.

I dag i mange byer er ofte muligt at observere fremkomsten af servicestationer, som paddehatte efter regn. Ved første øjekast, deres indhold er nogen big deal, og til åbningen af en sådan virksomhed skal være en mængde arbejde minimum. Men i virkeligheden, den mest almindelige form for privat bil service er den "normale" dæk, som kravene er noget lavere end konventionelle kolleger. I denne workshop ikke kræver en betydelig investering for deres eget indhold, kan de bringe i en god indkomst og samtidig hurtigt betale sig. Generelt indeholder sådanne garager placeret tæt på vejen, samt nær benzin eller garage komplekser.

Udarbejdelse af en pris for at udføre reparationsarbejde

Enterprise til reparation af det rullende materiel på alle de tjenester, der leveres, skal have den fornødne prisliste. Som vi ved af erfaring, en lille privat bil service sammenlignet med store virksomheder tilbyder kunderne den bedste pris for sit arbejde. Men kvaliteten af deres præstationer er ofte dårlig. Nogle gange i sådan en underspillet tankstation prisliste kan fungere som en "fri ost". Derfor vil brugeren, hvilket sparer en vis mængde, i fremtiden nødt til at bruge flere penge på at fjerne forskellige fejl, der er forårsaget af det udførte arbejde nekachestveno.

Bilist på forskellige steder i sammenligningen af priser for tjenester, besøger den ene efter den anden private garager kan finde forskellige priser for udførelsen af de samme tjenester. Derfor vil denne artikel forsøge at forstå, hvordan man kan gøre prisen på disse værker?

Dannelse af prislisten under hensyntagen arbejdskraft gange

Ved fastlæggelse af lønomkostningerne for levering af reparations- og diagnostiske værker biler af forskellige mærker (både indenlandske og udenlandske), der er en indikator såsom arbejdskraft gange. Dens anvendelse i høj grad forenkler beregningerne i tankstationen. Således hver sådan virksomhed er kendetegnet ved deres prislister og borde, der er løst med det beløb for betaling for forskellige typer af arbejde for visse mærker af biler pr times arbejde. Labor tider for betaling af det udførte arbejde bruges til at forenkle forholdet mellem klienten og entreprenøren. En lignende praksis er meget udbredt i andre lande. Som udgangspunkt for fastsættelsen af antallet accepterede information af producenter, som er udviklet og godkendt information om kompleksiteten af visse transaktioner. I hvert tilfælde er de justeret for at afspejle visse funktioner.

Proceduren for udarbejdelsen af listen pris

Nu flytter vi væk fra autobranchen og flytte til en anden sfære af tjenester - skønhedssalon.

Listings - er den første ting, en kunde kan se, at være kommet til barber shop. Den bestemmer præcis, hvilke ydelser han foretrækker. Derfor kan prislisten form bidrage på en eller anden måde forbedre arbejdet rum, og dermed øge sin rentabilitet og effektivitet. Derfor skal der udarbejdes en pris gribes an fra en stilling, der tilslutter sig nogle af anbefalingerne.

1. Analyse af konkurrenternes priser

Siden på nuværende hjemmemarked for tjenesteydelser er der visse forhold, og der er konkurrence. Derfor kan vi sige med tillid til, at prislisten kompileret - det er ganske et effektivt redskab i kampen mod konkurrenterne. Det er således nødvendigt at analysere deres priser. For at gøre dette, er du nødt til at foretage de nødvendige log analyse indikatorer lignende saloner, hvor den betalte periodisk information om prisen på tjenesteydelser. Takket være dette blad, vil hovedet altid blive informeret om eventuelle prisændringer.

Prisliste - er en passende lejlighed til at reagere på eventuelle markedsudsving og for at opretholde det mere attraktivt for forbrugerne. Først efter afslutningen af denne fase, kan du flytte til den næste.

2. Sammensat prisliste: et eksempel

Alle ydelser inden for skønhed kan betinget inddeles i fire hovedgrupper:

- æstetisk;

- branding;

- afslappende;

- medicinsk.

Prislisten er et dokument med en liste over tjenester, afhængigt af retningen af kabinen.

3. række tjenester

Alle procedurer blev udført interiør, opdelt i:

- manual;

- hardware;

- kombineres.

Den næste fase - fastlæggelse af den vifte af tjenester.

4. Udvikling af pakken

Denne service pakke optimalt kombineres med hinanden, som kan udføres efter hinanden. Mest i en pakke sat en enkelt pris og tid. I dette tilfælde er det tilrådeligt at bruge en række festlige tiltag.

Opsummering af materialet, det er sikkert at sige, at prislisterne - er dokumenter af enhver virksomhed, som er processen med at udarbejde den kreative.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.