SkønhedNegle

Hvad gel negle bedre: anmeldelser af fagfolk, producenter og paletten

Visuel appel i den moderne verden er af stor betydning for begge køn. Men selve karakteren af en kvinde er tilladt at være øm og smuk. Hvis kompetent til at understrege denne rigdom, for eksempel ved hjælp af neglelak, den aftræk, og vil ikke gå ubemærket hen.

manicure historie

Alle ved, at navnet på denne procedure kommer fra det franske ord, der betegner sig af negle og hænder. Men få ved, at i det gamle Egypten, blev denne proces givet stor betydning. Dette faktum er der masser af beviser, for eksempel, mumien, hvis negle var dekoreret med henna, samt gamle manicure sæt. Det er bemærkelsesværdigt, at i lang tid, denne procedure var kun tilgængelig for de rige klasse. Ved retten i faraonernes var specialuddannede folk, er vogter af guvernørens hænder. Utroligt, i de assyriske krigere før slaget tvungent malede negle og læber.

Ved det 18. århundrede til de procedurer anvendelse manicure negle klipning og polering. Men nu er udviklingen af kosmetiske manipulation modtaget i det 19. århundrede. Efter Kong Louis fjernet grater med et søm, han beordret til at udvikle et sæt af værktøjer, der tjener en god sag neglepleje og hånd.

I begyndelsen af det 20. århundrede, manicure sæt gik på det frie marked, og når der var efterspørgsel, optrådte derefter og specialprodukter til håndpleje. Og vi brugte dem ikke kun kvinder, men også en stærk halvdel af menneskeheden. Omkring samme tid, vi opfandt den første neglelak. Det var lyserød.

Er der liv uden en manicure?

Manicure kan leve uden, men kedeligt, fordi det lægger vægt på individualitet og status dame giver hende velplejet udseende. Som det er kendt, i udseendet af en kvinde, der er ingen detaljer, således at neglelak skal behandles med omhu.

Det er interessant, at proceduren ikke har ændret sig meget siden sin opfindelse snarere mindre forvandling fandt sted, men de er for det meste i form af nye komponenter, der anvendes i køretøjer polish og friske farver. Især var der en gel lak, som befriede kvindernes fællesskab af behovet for at male negle flere gange om ugen.

Gellak: programfunktioner

Dette værktøj er specielt designet primært til at dække neglelakken allerede behandlet. Det særlige ved det er at afholde den fulde effekt af tørring og fastsættelse negle under lampen. Fordelene ved et sådant overtræk indiskutabel: desuden, at det er relativt holdbart (lag modstand - omkring 2 uger), glans beholdt hele anvendelsesperioden manicure. Med andre ord vil neglene se ud efter salonen hver dag.

Med hensyn til de styrkeegenskaber, skader på belægningen er yderst vanskeligt. Det giver pålidelig naturlige negl plade, beskytte dem mod brud. Påfør produktet på egen hånd, kan være et søm, og derefter bruge en konventionel belægning: lak således holdt meget længere. Skyde det skal ske ved hjælp af en folie og en særlig væske.

Først, lad os diskutere detaljerne i brug, før de beslutter hvilken gel negle bedre. Anmeldelser af fagfolk og brugere, også bør ikke efterlades uden opsyn. Så hvis du ønsker at dække gel polish direkte til neglepladen, du har brug for at gå gennem flere obligatoriske trin:

 • Manicure standardprocedurer: formning, kutikula fjernelse;
 • affedte og tørre området med særlige midler til søm;
 • bruge en primer for at forbedre adhæsion til negleoverfladen;
 • hvis du dække neglen gel polish engangs-, er resultatet en gennemskinnelig dis;
 • hvis sikkerhedskopieringsapplikationen kan opnå stabil og mættet tone.

Med ekstrem forsigtighed bør anvendes i gelen søm nær neglebåndet.

Tre typer af top-gel

Kunstige negle - en procedure, der er for længst blevet et alternativ til overliggende morgenfruer. Efter den forberedende og vigtigste fase af tid til påføring af toplak, fastsættelse resultat af alt dette arbejde. Materialet til dette er en top gel. Ved ansøgning færdig-gel, som det ofte kaldes, har flere vigtige nuance. For eksempel skal vi tage det nøjagtige beløb af penge for at undgå uensartet anvendelse af det. Blandt andet kan i hvert fald ikke lægge pres på penslen og ryst den øverste gel. Derfor, hvis en kvinde plejede at gøre en manicure selv, derefter bruge toppen af gelen er berettiget, i andre tilfælde er det bedre at henvende sig til masteren.

Uden top gel ingen mester manicure job ikke vil starte. Men det betyder, at det er muligt ikke blot at konsolidere effekten, men også for at annullere resultatet hvis de bruges forkert. Der findes tre former for top lakker:

 • med et klæbende lag;
 • uden det klæbende lag;
 • mat.

De to første positioner er meget almindelige. Især populær uden klæbrig gel lag i begyndelsen mestre. Med dette værktøj er nem at betjene, og det giver ikke en ubehagelig gulfarvning. For gel negle fortrinsvis de første top-view geler. Det er især vigtigt præcist dosisbestemmende tid negle belagt med en klæbrig gel lak under UV-lampe. Ellers muligheden for at fjerne eller revnet overfladen af maleriet.

Den tredje form for Top-geler er ikke afholdt i høj agtelse i hovedparten af de kunstnere, der foretrækker mindre aggressive midler til søm.

Hvilke top gel lak er bedre? Svarene varierer, men én ting står klart: for kunstige negle og egne forskellige midler, der anvendes. Vi fagfolk til at dække gel negle er populære mærker:

 • Kodi Professional.
 • In'Garden Så naturligvis.
 • IBD Ultra Seal.
 • Mileo.
 • Jessica Geleration.
 • Farve Couture.
 • BlueSky.
 • Axxium OPI.
 • GGA.
 • TD Professional.
 • IBN Uv Top Coat.

Avantgarde FIVE

Værktøjer såsom gel lakker er relativt nye. Det hele startede med premieren på produktionen af CND. Denne amerikanske selskab har gjort et revolutionerende nyt værktøj, der har fået navnet på den nu fælles navneord shellak. Ingen har fuldt undladt at gentage succesen med amerikanerne. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt den gel lak, som selskabet er bedre anmeldelser beundrere shellak enige. Hvad er dens grundlæggende forskel fra andre producenter? Shellak - det eneste belægning, der ikke kræver forbehandling gel negle prime. Også fængslende enkelhed i dens fjernelse fra neglen overfladen. De ulemper ved midler, kan du tilføje den temmelig høje pris og nogle begrænset udvalg af farver (for det meste røde spektrum).

Men bortset fra nogle shellak gel lakker er bedst? Kommentarer til dette emne er forskellige, men der er fire vigtigste punkter:

 1. In'Garden Så naturligvis. Typisk er denne belægning påføres i to lag, og det ikke tykkere med tiden (i modsætning shellak). På neglepladen, søm gelen har en positiv effekt, som den helbredende bestanddel af det. Ved fjernelse ikke beskadige søm, er det bedst at bruge en base coat og top-gel andre producenter. Modstand af denne belægning opnår to uger, men efter fjernelse af negle kan blive gul betydeligt.
 2. Farve Couture. Denne type belægning giver en selvnivellerende. Desuden har en optimal konsistens og behagelig børste, der giver hurtig ansøgning. På spørgsmålet om, hvilken form for gel lak er bedre, reelle fagfolk er enige - er det ideelle værktøj.
 3. Jessica Geleration. Denne gel polish har fået gode anbefalinger fra brugerne. Det er let at anvende, har ingen negative virkninger på neglepladen.
 4. Axxium OPI. Når det kommer til at tale om emnet "hvad en gel-lakker bedre" anmeldelser mestre adskiller respektfuld holdning til denne producent. Særligt tilfreds med eksperter efter eget højborg i tilfælde af skader på neglen, er det ikke sandsynligt, at bryde. Men med hensyn til at arbejde med denne gel lak mestre har en klage, fordi materialet er ganske lunefuld (lang tør og svulmer). Hvis du aktivt arbejder på huset, belægningen på neglene forsinket cirka 10 dage. Men hvordan kan tone lakken af det samme selskab.

Faktiske farve eller et modefænomen?

Vi bør også siges om farvepalet, relevant i denne sæson. Hvad er brugen af gel neglelak, anmeldelser, hvordan man bedst at vælge en farve - det er et populært emne i en kvindelig miljø. Afslør hemmelighederne af mode: i første omgang er den lyserøde farve, fra ro til lys. Det andet sted er delt blandt fersken, orange og koral. Selvsikkert tog bronze piedestal nuancer af blå: blå, turkis. Det nye i sommersæsonen vil ramme sin dristighed: citron lak dekorere selvsikker fashionista. Derefter kommer den rolige grå, kaffe farve. Og som altid i tendensen elegante lyse rødt neglelak.

Udtalelser fra professionelle og almindelige brugere

For at finde ud af, hvilken gel negle bedre anmeldelser bør tage hensyn til både de mestre og fra brugerne. For eksempel svarene fra Color Couture betyder overvejende positive. Ladies fejre hans utrolige udholdenhed og rådes til at bruge et værktøj på lange ture. Derudover er der mulighed for selv-påføring af gelen polish, selvfølgelig, hvis du har særligt udstyr.

Når det kommer til spørgsmålet om, hvilken form for gel lak er bedre, reelle fagfolk nævnt betyder Axxium OPI. Mange siger bemærkelsesværdig bred og høj kvalitet farvepalet, perfekt beskyttende funktion, aktiv brug af gel lak for at skabe eksklusive billeder. Ulempen kan betragtes de høje omkostninger og mangel på fuldstændig børste belægning.

Om Jessica Geleration kunder reagere positivt, især behager sokker varigheden af en sådan dækning.

Hvad gel lak er bedre? Gæst kunstnere er fuld af oplysninger om Kodi Professional. Dette betyder USA er positioneret som en gel lak til begyndere. En klient væk ophidset på grund af mangfoldigheden af nuancer og modstanden af belægningen.

Du er stadig interesseret, en gel lak er bedre? Anmeldelser af In'Garden så naturligvis imponerende. Desuden både professionelle såvel som ved selvlært. Ernæringsmæssige komponenter og brugervenlighed kombineret med lave omkostninger kan ikke vinde hjerter af mestre og klienter.

Tilbehør: hvordan man vælger en pære?

Du er nødt til at væbne sig med oplysninger om, hvilke lampe er bedst for gel polish. Anmeldelser af produkter af denne type varierer, men dybest set koges ned til to muligheder: UV og ICE-lamper. Den første type er mere budget til det samme under en UV-lampe til at tørre praktisk taget alle kendte gel lakker. Dette skyldes en lang række virkninger af fluorescerende lys. Men, som med ethvert produkt, i sådanne lamper har ulemper i form af en kort periode af drift.


Ved ICE-lamper, der er baseret på principperne om virkningen af lysdioder, lang levetid, næsten ingen varme, og polymerisationsprocessen er flere gange hurtigere.

Svar vide: hvad producenten til at vælge?

Anmeldelser af mestre siger, at det bedste er lampen CND UV lampe. Denne model er alsidig, holdbar og funktionel. Fagfolk give hende præference, fordi de mener, at det er helt tørt, også meget nyttige i tilstedeværelse af en timer.

Fra low-end modeller bedre anerkendt Fluorescent JESSNAIL. Eksperter og nybegyndere noteret brugervenligheden af dette produkt. Også et plus ville være en aftagelig bakke, hvis du ønsker at gøre en pedicure.

Fra OPILED LIGHT ICE professionelle lamper bedst, ifølge udtalelsen fra mange mestre. Denne høj effekt og stabilt produkt,. Ulempen er, at ICE-lampen tørrer ikke alle typer af gel-lakker. Men fagfolk siger den højeste hastighed af modellen.

Til brug i hjemmet, i henhold til forbrugerne, ideel til ICE-lampe PLANET NAILS BIG HEART. Dette produkt er blottet for ekstra dikkedarer, men har en ergonomisk form, rimelig pris og dynamisk tørring.

teknologiske innovationer

Fremskridt står ikke stille, og han rørte ved søm forretning. For nylig blev der kombineret lampetyper, der kombinerer både fluorescerende og LED stråler. Disse produkter har betydelige fordele, da de kombinerer de positive egenskaber ved begge modeller. Jeg behøver ikke at undre sig over, hvad gel lak er bedre - de anmeldelser siger, at ethvert middel under en lampe til tørre i et par sekunder.

Uanset hvilken løsning lygter og vælge guiden fra klienten til den obligatoriske overholdelse af reglerne for at bære en gel manicure:

 • undgå ødelæggende virkninger på overfladen af nymalede negl;
 • kan ikke raspe kant af neglepladen;
 • første gang for at undgå unødig kontakt med vand;
 • ikke at bruge midler til fjernelse af lak, som indeholder acetone.

I tilfælde af gennemførelsen af alle anbefalingerne fra morgenfruer længe vil behage elskerinde rige farver og spændende glans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.