TravelingRetninger

Cathedral of the Assumption af den hellige Jomfru Maria. Dubrovnik, Kroatien

Hvert år millioner af turister kommer til Kroatien, der ønsker at se dette smukke lyse land, nyde den smukke udsigt, rene strande og få behandling på de mineralske kilder. En af deres populære byer anses for at Dubrovnik - den gamle bydel, omgivet af gigantiske mure, der engang beskyttede mod angreb.

Cathedral of the Assumption af den hellige Jomfru Maria (Dubrovnik)

Byen Dubrovnik omfatter renæssancen og betragtes som en af de smukkeste byer på lige fod med Venedig og Amsterdam, der ligger ved bredden af Adriaterhavet. Historiske gader, museer og springvand, klokketårne og hundredvis af andre attraktioner er de vigtigste kendetegn for mange europæiske byer.

En af de største attraktioner, som turister rådes til at se hele byen - katedralen, som blev bygget i 1713, er beliggende i forreste område af Poljana M. Drzica.

Katedralen blev designet og bygget på stedet af de gamle vartegn, hvoraf de ældste dato til det 6. århundrede. En bygning ved siden af en kirke blev bygget i det 12. århundrede og stod op til midten af det 17.. jordskælvet skete imidlertid i 1667, og den romanske kirke blev fuldstændig ødelagt.

Cathedral af Jomfru Maria: beskrivelse

. Ved afslutningen af en af gaden står Cathedral of the Assumption af den hellige Jomfru Maria. - город, который славится красивыми церквями, храмами и дворцами, которые можно рассматривать долго не только внутри, но и снаружи . Dubrovnik - en by, som er berømt for sine smukke kirker, templer og paladser, der kan ses i lang tid, ikke blot inden for, men også udenfor.

Cathedral af Jomfru Maria hører til den italienske barok stil og, selvfølgelig, er designet af den italienske arkitekt. Det vigtigste træk ved domkirken - han har tre kupler og er synlig på lang afstand. I nærheden af de vigtigste alter er der et maleri dedikeret til Jomfru Maria, hånden af kunstneren Titian. Hertil kommer, at i domkirken er der flere malerier skabt af Raphael tilhængere.

Folk besøger dette sted også fordi det har en skattekiste, der før skælvet blev opbevaret kunstsamling af europæiske mestre. En del af samlingen blev tabt under jordskælvet, men nu er der noget at se: redskaber, krydser, smykker - alt, der holder Cathedral of the Assumption af Jomfru Maria. Dubrovnik - en by med historie med sin unikke bygninger, der er simpelthen ikke muligt indtil udgangen af optællingen.

Interessant nok blev byggeriet påbegyndt umiddelbart efter jordskælvet at genopbygge byen, men det varede mere end 30 år, hvor mange ændringer i den oprindelige plan blev foretaget. Men katedralen i den antagelse af Jomfru Maria var stadig afsluttet, og er et populært sted blandt turister.

Cathedral of the Assumption: Interessante fakta

I dag den gamle del af byen - stenbygninger, og også de omfatter Cathedral of the Assumption af den hellige Jomfru Maria. Dubrovnik - en by, der er visuelt delt op i gamle og nye del. Stone bygninger, som ikke tæller, poleret gennem århundreder så meget som muligt.

Indtil 1981 mente man, at den moderne katedral var den anden i rækken, bygget efter bygningen af det 12. århundrede. Men når de produceres arkæologisk arbejde, blev resterne af de tidligere bygninger opdaget, går tilbage til det 6. århundrede.

Under serbiske beskydning i 1991 blev domkirken beskadiget, men er nu blevet fuldstændig restaureret.

. Alle, der kommer til Kroatien, anbefales det at besøge katedralen af den antagelse af den hellige Jomfru Maria. - это то место, где можно отдохнуть как в культурном плане, так и физически. Dubrovnik - dette er stedet, hvor du kan slappe af både kulturelt og fysisk. Her er et godt klima, havluft og et rigt kulturliv program.

Dubrovnik har en rig og lang historie, som kan ses på gaderne. Advance værd at bemærke for dig selv, hvad det websted ønsker mest af alt at besøge og se, fordi, hvis vi betragter enhver genstand, gå inde i bygningen, tage lang tid, som de fleste turister ikke er så mange, især dem, der rejser det vidunderlige land Kroatien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.