SundhedAllergi

Når ragweed blomstrer? Midler fra allergi til at blomstre: anmeldelser

Hvert år et stigende antal allergikere. Spring blomstring ikke nyde skønheden i naturen opvågnen for mange mennesker. Og når det lader til, at afslutningen af den periode, blomstrende træer du kan slappe af, fare begynder at komme fra græsset. Det er især farligt tidspunkt, hvor ragweed blomstrer - anlæg, betragtes som en stærkt allergen. Hvad er faren for personen af ukrudt, og hvordan man kan bekæmpe det?

Mød, ambrosia

Ambrosia er hjemsted for Nordamerika. Men ligesom ukrudt i vores tid, det er bragt i mange dele af verden. På det område af Sovjetunionen, har denne urt optrådt i slutningen af tresserne, på Krim. Derfra bredte sig til de vidder i Ukraine, så Moldova, Rusland og dels i Hviderusland. Dette anlæg, som er en skadelig ukrudt, jorden tørrer op, og tager fra det de vigtige mineraler til vækst af afgrøder. Vymahal det er op til to meter, og rodsystemet trænger dybt ned i jorden. Et særligt kendetegn er den manglende evne til at slippe af med det, hvis ikke ødelægge væksten, sammen med roden. Ellers bryde igennem på stedet vokse flere stængler, yderligere styrke rodsystemet.

Ambrosia fare for mennesker

Når ambrosia begynder at blomstre, pollen kommer i luften, kan den koncentration forårsage en allergisk reaktion, selv hos raske mennesker, der aldrig har lidt af denne sygdom. For sæsonen ambrosia distribuerer titusindvis af frø, vil de fleste af dem spire og samme afkom. Således udbredelsen af denne plante tager form af epidemien og dens negative indvirkning på befolkningen stiger med hvert år, der går.

Bekæmpelse af ambrosia

For at starte en effektiv kamp mod den snigende plante, du har brug for at kende fjenden i ansigtet. For information om, hvordan man ser ambrosia, fundet ikke så svært. For det første, mange statslige og ikke-statslige organisationer distribuere foldere med et foto, og for det andet, kan dine naboer og bekendte henvise dig til denne urt. I et ekstremt tilfælde, kan du kigge i leksikon. Når ragweed blomstrer med dyrkede planter i markerne, er spidserne af dens ødelæggelse reduceret til brugen af specielle pesticider. For almindelige mennesker er det helt nok til at beskæftige sig med det på den gammeldags måde, trække planterne med rode. Selvfølgelig, jeg er nødt til at gøre det mere end en gang i løbet af sommeren, men indsatsen er det værd. Græs opstået senere end forventet, er i stand til at forkorte modning cyklus til endnu ottsvesti. Derfor er det vigtigt ikke at se disse stadier nye skud ambrosia. Weed græs på et tidspunkt, hvor det begynder at blomstre ambrosia, og det er ikke kun nødvendigt i det tøj, der bedst dækker arme og ben, og holder i det mindste udsat hud med handsker, åndedrætsværn. det vil distribuere frø revet græs bør absolut brænde, eller endda i tør form. Og de, til gengæld har de egenskaber, at spire, før de når fuld modenhed. Her er en hun, ambrosia.

Symptomer på allergiske reaktioner over for ambrosie

Mennesker med allergi følger nøje deres helbred ved at tage forebyggende foranstaltninger for at sikre, at undgå de alvorlige konsekvenser af bivirkninger. Sund ikke rigtig er opmærksomme på, at blomsterne i nærheden, og er ofte ude af stand til at bestemme det tidspunkt, hvor allergi. Tilstoppet næse, nysen og åndedrætsbesvær er ofte forveksles med symptomer på almindelig forkølelse, og forsøge at blive behandlet opfundet lidelser. Som et resultat af den fremskredent stadium af sygdommen, der truer alvorlige konsekvenser for hele organismen. Langvarig kontakt med blomstrende ambrosia forårsager udviklingen af allergi, som i fremtiden kan vises til andre stimuli. Til disse symptomer på denne sygdom omfatter kløe og rødme af alle slags, for som oprindeligt ingen betaler opmærksomhed. Hvis du har en forbindelse til jord, skal den vide, hvordan man ambrosia blomstrer. Foto planter findes i nogen botanisk publikation, give tid til at begynde at bekæmpe den snigende fjende. Selvfølgelig, alle planter i området, du kan ikke ødelægge, men at rydde de omkringliggende områder vil være en big deal. I nogle lokaliteter administreret bøder for gartnere og landmænd, i hvis områder vokser buske ambrosia.

blomstringsperiode

Så den vanskeligste periode for folk, der lider af allergi over for blomstre, er det tidspunkt, hvor ragweed blomstrer. Selvfølgelig afhænger meget af vejrforholdene hvert år og region, men generelt, i slutningen af juli til den første frost fortsætter denne katastrofe. Følsomme mennesker kan reagere på de planter, der er i en radius på to kilometer. Især mættet luften med pollen fra blomstrende planter i de tidlige morgentimer. Derfor, uanset hvad syntes frisk luft, du kan ikke gå ud. Grundig vask af hænder, ansigt og andre udsatte dele af kroppen efter walking - er også et vigtigt element i sygdomsforebyggelse. Man skal ikke glemme våd rengøring og garn på vinduerne, som ville forhindre indtrængen af pollen i hjemmet.

Fremgangsmåder til behandling

Vi ved alle, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Derfor er den nemmeste opskrift bevægelse - i hvert fald midlertidigt - til et sted, hvor ingen ambrosia vokser. Men desværre er det ikke altid muligt. Derfor bør patienter være opmærksomme på mulighederne for allergi til ambrosia. I denne moderne tidsalder det tilbudt flere former for behandling. Mest avancerede og samtidig dyre og temmelig længe er immunterapi. Det er noget der ligner vaccination. En person i små doser af allergen administreres til kroppen bruges til at kæmpe med ham og begyndte at reagere. Udfør disse procedurer om vinteren, så der var tilpasning. Det vil sige, at kroppen er forberedt på forhånd til begyndelsen af den periode, når ambrosia blomstrer. En anden fremgangsmåde - homøopati, takket være hvilken der er en udrensning af kroppen og øge immunitet. Nå, den traditionelle metode - modtagelse af antihistaminer ( "Tavegil", "Suprastin", "Klaridol", etc ...) I løbet af akut sygdom, som lindre sværhedsgraden af symptomerne.

Anmeldelser af behandlingsmetoder

Desværre enkelte reagerer forskelligt på visse behandlingsmetoder. Nogen hjælper homøopati, og på samme tid i mange år, og som ikke se resultaterne af en lang og dyr kursus. Det er det samme med narkotika. Injektioner af lægemidlet "Diprospan" hjælp problemfrit migrere under ambrosia flor. Men det at være en hormonel medicin, det har mange bivirkninger, der kan skabe endnu mere alvorlige problemer. Mange allergikere anbefale at lindre dyspnø og overbelastning betyder "Tsiterizin", "Feksadin", "Citrin". Men igen, det hele individuelt. Nogen hjælper ikke de nyeste dyre lægemidler, og nogle gode gamle Diazolin gemt. Derfor er den eneste fornuftige måde - behandling til den gode ekspert, der gennemført en undersøgelse og identifikation af stadium af sygdommen, vil tilbyde den bedste behandling ordningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.