SkønhedHår

Bulk Spit på medium hår: vævning ordning, interessante idéer

For hver hårlængde gøre anderledes styling. Denne artikel vil se på, hvordan man laver en tredimensionel fletning til medium hår. Efter at have studeret de teknikker og lidt øvelse, kan du skabe forskellige billeder af sig selv på egen hånd, uden at ty til stylist.

russisk Spit

Konventionel russisk fletning har altid været, er og vil fortsat være på mode. Hår er det ikke over-stramme, så de kan hvile. Denne frisure er meget let at gøre. For at gøre dette, tage tre indsatsområder, der er vævet i den klassiske måde. Før flette komplekse muligheder, lære at gøre det op. Og for at få voluminøse Lokker til medium hår, ved hjælp af denne metode, efter vævning og fastsættelse frisure låser lidt trukket og sendt til parterne.

krone

For at oprette et sådant mesterværk på dit hoved, skal du væbne sig med tynde elastikker, usynlig, lak og kam med en skarp afslutning.

Først hår omhyggeligt redt. Den øvre del, eller "loft", isoleret foroven og slagtes. Resten af svingene er viklet rundt om hovedet.
Med det ene øre for at begynde at væve franske fletninger. Mens periodisk tilføje dele af den dræbte side, og nedefra fortsætte med at arbejde med hår af den opløste del. Dette bind ser på spid medium hår perfekt. Efter afslutningen af netting, du bare gå tilbage til det område, hvor du startede. Således kunne skjule grænsen begyndelsen og slutningen af vævning. Disse steder slagtes usynlig, og derefter ordne med lak. Hvis de tips stadig tale om dem flette en normal fletning og gemme sig inden.

French volumen Spit

Den er baseret på de samme tre tråde. Braid skal tæt presset til hovedet. Det kan trække et spor en zigzag facon, en krans eller fiskehale. Fransk voluminøse frisurer til mellemstore hår fletninger se godt ud i den opadgående retning. Så begynder de at væve fra bagsiden. At nå toppen af hovedet, fortsætter med at væve allerede sædvanlige klassiske fletning gemt inde. Desuden strengene, der forbliver i toppen, er det muligt at konstruere en stråle og dens stab.

Det ser flot og fransk fletning zigzag. Til dette Bangs slagtning og adskilt af en afsked på højre side. Hvor der er mindre af krøller i håret afsked, begynder at væve fletning af tre dele. Hår, som sædvanlig, i denne teknik, fange kun toppen. Fletning på den anden side, sænkes gradvist og drejes i den modsatte retning. Med sådan rotation af zigzag sving. Som et resultat af netting at være slags de latinske bogstav Z. krøller, der forbliver i halen bandage opsamles i en bolle, eller kam og fast og løs form.

Ofte vælger fransk fletning til at skabe bryllup frisurer. Ved at lære denne teknik, kan du nemt forberede dig til forskellige festligheder.

Spica

Spike - en anden volumen til medium hår fletning. Med denne hår krøller ikke bryder, og en frynse fjernes i en fletning.

Spike kan gøres traditionelt: fra top til bund, samt i den modsatte retning. I sidstnævnte tilfælde er det giver håret ekstra volumen. Det bruges også undertiden seks, otte og tolv tråde til vævning. Aften indstilling gør en usædvanlig måde: vævning starte med den ene hånd og gradvis nå spidsen af håret med den anden hånd.

græske rottehaler

Sørg for at du forsøger at gøre dette, og en usædvanlig frisure. Det begynder med afskeden fra kronen til templerne, og lidt lavere. Så væver spike på forskellige måder:

 • hår samlet op langs kanten af hovedet til ansigtet;
 • smal væve fletning af hår vokser omkring ansigtet uden større vævning tråde.

Afrunding ud af håret på forskellige måder.

 1. Lav en krone fra det ene øre til det andet øre til fastgørelse af anden usynlig øre eller en smuk hårnål. Resten af libertiner vil give håret en særlig charme. Hendes funktion - nogle uagtsomhed, så fletningen ser perfekt på krøllet hår.
 2. Vævning kan gøres rundt om hovedet, slutter hvor du startede. Denne frisure ser mere pæn. Den resterende spids skjul under fletningen og sikrede hårnål.

fiskehale

Frisure virkelig ligner fiskehale. Det udmærker sig ved en særlig måde at væve trådene, vender dermed elegante skinnende volumen Spit on medium hår. Dens vævning som i hver dag og til særlige lejligheder. Det bogstaveligt trækker andres synspunkter.

Plait væve stramt og tilføje til det tilbehør. De, der søger at få de mest voluminøse Lokker til medium hår, anbefales det at trække ham til den specielle klip. Det ser bare, at oprettelsen af en sådan spytte - sindssygt svært. Prøv denne vævning fletninger volumen til medium hår. Ordninger til at hjælpe dig nemt gennemføre sin plan, og at du selv ikke vil bemærke, hvor hurtigt væve et mesterværk.

seler

Hvis ikke specielt meget tid fletning, kan du gøre en forenklet udgave - ledninger. Dette er en enkel og samtidig glamourøse frisure. Hun ser volumen, selvom du ikke kan prale af hår tæthed. Frisure gør det:

 • hår hævet og gøre en hestehale ;
 • opdelt i to dele;
 • krølle til højre twist til højre og venstre - til venstre;
 • ender fastgjort usynlig;
 • derefter deres twist;
 • spidserne af gummibåndet er fast eller barrette.

Denne mængde Spit on medium hår med lidt øvelse er meget hurtig.

Boho

Style "boho" I dag er et stort hit, og er på toppen af popularitet. Han adskiller sig ikke pænt, men det ser meget moderne. Til Boho kendetegnet ved en vis skødesløshed og endda kaotisk. Pigtail fletning hår af alle eller en del af strengene. Det gør deflateret ned en krans rundt om hovedet eller fælgen. Denne fletning løs hår fletning i gennemsnit - en reel vilkår for realisering af fantasier og eksperimenter.

For eksempel, ekstravagante læder-look garn, vævet ind fletninger, og lyse bånd, og andre dekorationer. At udføre frisurer anvendes på vaskede hår mousse, derefter vikle curling dem fra bunden til spidsen. Låse er opdelt i to halvdele, gøre den midterste og væve en normal fletning hjælp ekstraudstyr. Efter at have afsluttet denne fletning løs hår fletning i gennemsnit én trække sig ud de enkelte tråde. Dette skaber effekten af uagtsomhed.

Haircut option "voluminøse Lokker" (medium hår)

Hver af de ovennævnte typer af fletninger kan udføres med et yderligere volumen. Overvej en mere elegant design, som er specifikt rettet mod skabelsen af håret volumen. Med dens hjælp selv tyndt hår ser tykt. Virkningen opnås ved teknikken med "gennembrudt vævning". Lad os komme i gang.

 1. Der er tre tråde til området over panden.
 2. Udførelse af en invers vævning, hvor sidestilkene gled under gennemsnittet.
 3. Fra den yderste højre udskiller en tynd streng af æglægning og fastsættelse usynlig.
 4. Næste tilsat og dele af kernen, ved at lægge et gennemsnit. Samtidig lå tynd på siderne.
 5. Fortsat at væve fletning er bedre at strække sidedelene på en gang, så senere var det lettere at trække gennembrudt.
 6. Som et resultat, i hele spytte vil vende løse tråde.
 7. Af disse er igen udføre tredimensionale fletning. Til dette formål er de to øverste kombineret og opdelt i tre dele.
 8. Udfører vævning hver gang afhente løse tråde. Derefter øvre netting strakt. Det drejede volumen Spit.
 9. Du kan lade det gå ned eller fastsætte usynlige tips ovenfor. Så få en visning af en smuk blomst fra hendes hår.

konklusion

Det er interessante fletninger kan opnås ved at betale lidt opmærksomhed på dit hår. Du er velkommen til at eksperimentere med låsene, herunder al fantasi i den kreative proces. Væve i en række forskellige variationer er tilbage på mode. Opfind din egen stil med hjælp af hår, og det vil ikke gå ubemærket hen rundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.