Hjem og familieÆldre mennesker

I dag arbejder lovligt - til pensionen får du den honorære titel af veteran arbejdskraft og fordele

Lov vedtaget på føderalt niveau i 1995, er det bestemt, hvordan man får titlen veteran arbejdskraft. Bliv ejer af identitet og borgere kan nu, hvis de har den nødvendige erfaring og udmærkelse fra den sovjetiske æra eller belønninger i dagens Rusland, eller insignier serviceafdelingen. Men de betingelser, hvordan er proceduren for at opnå, liste fordele - er alle af denne bestemt af de regionale myndigheder.

Veteraner, der har begyndt deres arbejde, før de blev voksne under krigen, har al mulig grund til at få bevis for arbejdskraft veteran. Alle priser og badges vil være gyldig, når personen fylder udnævnelsen af alderspension. Placering kan få 33 flere kategorier af borgere, den fulde liste over, som let kan læses i RF lov om veteraner. Men fordelene er sat kun til dem, der ikke betaler i andre kategorier.

Erfaringer i henhold til loven om veteraner, bør være for mænd - fyrre år og for kvinder - 35 kalenderdage indgår i det, uanset om der var perioder uden arbejde eller ej. De år tilbragt i hæren eller på barsel (op til tre år) er inkluderet i beregningen af anciennitet. Men de år tilbragt i gymnasiet på fuld tid, vil ikke blive udnyttet.

Anciennitet og afdelingerne priser

Det skal bemærkes, at hvis en person har en masse arbejde erfaring, men har ingen priser, æresbevisninger og afdelingerne titler, vil han ikke være i stand til at modtage titlen på veteran arbejdskraft. Insignia, undtagen føderale og regionale priser, der kan være afdelinger, der er givet for faglært arbejdskraft. Såsom "husdyr Master" eller "Senior lærer". Hvis du er en æres donor og har ikonet Denne omstændighed giver også ret til at modtage titlen veteran arbejdskraft.

Regionerne kan definere medlemskab mærker og priser. I Astrakhan-regionen, for eksempel, at afgørelsen af den lokale Duma af afdelingerne badges til at skelne mellem berettigelsen af civile forsvar arbejdere, hvor det vil blive set som en afdelings tegn i henhold til det fremragende arbejde.

Samtidig, at mange indehavere af titlen "Vinder af socialistisk konkurrence" i retten bevise deres ret til at være veteraner fra arbejdskraft og retspraksis viser, at beslutningerne er positive.

Rækkefølgen af ydelser og goder

Føderale lovgivning fastsætter, at proceduren for udnævnelse, fordele og betalinger bestemmes af regionale love. Derfor er de kontante fordele ved arbejdskraft veteran modtager ikke det samme i alle regioner, de ejer. For eksempel, i Moskva, denne sum er lig med 911 rubler, i Altai Territory - 495 rubler, i Sverdlovsk - 650. Ligeledes, med bestemmelse af anciennitet. For eksempel giver i Syd-Ural "hot" erfaring ikke giver grund til at kræve identifikation af arbejdskraft veteran, mens der i Kemerovo-regionen i den samlede oplevelse af 10 år er nok "hot".

I mange regioner, listen over dens fordele, og ikke altid det er omfattende. I 15 regioner der er begrænsninger, for eksempel, et eller andet sted hedder det, at den nødvendige erfaring kun for at tjene i regionen. Eller at få et certifikat er påkrævet, der har modtaget en pris fra guvernøren i virksomheden eller den lovgivende forsamling.

Når alt anciennitet på tidspunktet for periodisering alder for folkepension ikke når veteran periode, er det muligt at tjene, bliver allerede i pension, og omfatter.

Lær hvordan du får titlen på veteran arbejdskraft kan være til gavn for den regionale social beskyttelse. For at tydeliggøre procedurerne for opnåelse af certificering eller afklaring veteran fordele og betalinger, skal du kontakte den regionale forvaltning af den sociale beskyttelse. Alle tjenester til at levere en liste over dokumenter og registreringsattest veteran arbejdskraft gratis. Hvis du vil være forsynet med en redegørelse og en komplet pakke af dokumenter, certifikat veteran arbejdskraft (eller afvisningen af at modtage det) kan fås inden for 15 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.