SundhedHårtab

Hårtab: hvad man skal gøre, hvordan man skal håndtere problemet?

Hvornår den overdrevne hårtab, hvad man skal gøre? Dette er måske det mest presserende problem. Og det er sandt, sådan et problem, som mange står over for. Og oftere end én ønsker. Statistik skuffende: hver anden kvinde mindst én gang i deres liv lider under det.

Hårtab: hvad man skal gøre? fastslå årsagen

Der sker ikke noget for en grund. Årsagerne til hårtab er mange og de er varierede. Det kan være arvelig, og graviditet, og sundhedsmæssige problemer, og en skarp ændring i temperatur og stress, og hyppig farve og forkert pleje, og meget mere. Normalt hårtab begynder efter 3 måneders en traumatisk faktor.

Selvfølgelig, hvis problemet er opstået på grund af forkert pleje, hyppig brug af tørretumbleren, og forskellige lakerede og farve produkter, mens simpelt nok til korrekt pleje for hår og gennemføre en kompleks inddrivelsesprocedurer. Hvis et sundhedsproblem, så er det langt mere alvorligt. Og det er bedre i dette tilfælde at konsultere en specialist, ikke at selvmedicinering.

Hårtab: hvad man skal gøre? rigtige pleje

Først, skal du ikke lade det gå. Dit hår uden forsørge sig selv aldrig komme sig. Det betyder, at du skal hjælpe dem i denne.

For det andet, skal du ikke fortvivle og ikke får deprimeret, ikke blive påvirket af negative følelser. Mærk styrken og tune på en systematisk kamp mod hårtab.

1. Glem ikke at tage dine vitaminer. Efter alt, for en smuk, tyk og skinnende hår bare brug for protein og protein samt vitamin C og gruppe B. Det betyder, at din kost bør være til stede fisk, kød, lever, forskellige korn og bælgfrugter, nødder og citrus.

2. omhyggeligt vælge en shampoo til dit hår. I sin sammensætning skal omfatte vitaminer B og C.

3. Det vil være nyttigt at købe burre olie til hårtab på apoteket. Det har blødgørende egenskaber, styrker svage hårsække og forhindrer hårtab og fremmer hårvækst. Olien kan gnides ind i hovedet i en cirkulær bevægelse, eller gøre særlig maske. Hvis det ønskes, blandes det med kosmetiske midler, herunder andre olier.

4. Korrekt vaske dit hår. Hår pleje eksperter rådgive ikke at gøre det oftere end en gang i tre dage. I øvrigt, til vask af hår, som der er regler: Vandet må ikke være varmt, det er uønsket at bruge hårdt vand fra hanen, er det ikke anbefales at rede vådt tråde ikke ved et uheld skader dem.

5. Anskaf en speciel lotion mod hårtab. Sådan er i hvert speciale butik eller apotek. Gør revitaliserende ansigtsmasker, skal du bruge serum og æteriske olier.

Og endelig. Vidste du, at 80% af den samlede varme mand går lige over mit hoved? Og det er en videnskabeligt bevist kendsgerning. Så tage sig af dit hoved: ikke går ud i kulden uden en hat, og ikke gå i regnen uden en paraply. Men hvis du stadig i gang hårtab hvad de skal gøre, nu ved du!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.