SundhedHårtab

Skaldethed på hovedet: årsagerne til og behandling

tab af hår på hovedet hele tiden sker, er det en naturlig cyklus af fornyelse. Gamle hår dør, i stedet for dem nye vokse. Men når de falder ud med mere intensitet end senere vokse, kan vi tale om den indledende fase af hårtab, som et resultat af, som kan forekomme skaldet plet på hans hoved.

Vi vil forstå den terminologi

Overdreven hårtab, hvilket fører til fremkomsten af områder uden hår eller fuldstændig tab af hår, i medicin kaldet alopeci. Den mest almindelige form for sygdommen, såsom alopecia areata. I dette tilfælde, håret falder ud på et bestemt sted: i toppen, over øjenbrynene. Det berørte område alopeci gradvist udvider sig.

Til dato, kan medicinen ikke klart afgøre, fra hvad der vises på den skaldede hoved. Science eneste kendte faktorer, der udløser sygdomsbegyndelse og øge dens strømning.

Alopeci udsatte mænd, kvinder og selv børn. Sommetider hårtab kan være et symptom på en anden sygdom, i andre tilfælde, at problemet i hårgrænsen. Så snart begynder at genere overdreven hårtab eller skaldethed dannet på hovedet, et presserende behov for at se en læge. Den specialist, der beskæftiger sig med problemer med hår og hovedbund, kaldet trichologist.

Hvorfor hår falde ud?

Den nøjagtige årsag, der påvirker hårsækkene og forårsager hårtab, er endnu ikke blevet afsløret. Bestemt udseendet af skaldethed spiller rollen som genetiske faktorer, hvis nogen af dine pårørende havde en skaldet plet på hovedet, så mest sandsynligt, du vil have det på samme sted og på samme alder. Derudover arvet og transmitterede genetiske sygdomme påvirker tykkelse og kvalitet af hår.

På andenpladsen på effekten på udseendet af skaldethed endokrine lidelser. Enhver sygdom i skjoldbruskkirtlen, samt forstyrrelser i hormonbalancen af systemet kan medføre pletvis hårtab og endda fuldstændig skaldethed.

Hertil kommer en betydelig indvirkning på tilstanden af hårsækkene i nervesystemet. Stærk nervøs chok og kronisk stress ofte fører til kronisk hårtab, hvilket kan resultere i skaldethed vises på hovedet. Årsager til neurogen og endokrine natur ofte finder sted på samme tid, kun forværrer alopeci.

Yderligere faktorer, der kan påvirke negativt af tykkelsen og hårvækst er smittefarlige sygdomme - akut og kronisk svampesygdom i hovedbunden, skade hud, hvor håret hårsække er placeret, samt lokal inflammatorisk processer i væv og organer.

Features skaldethed forskellige mennesker

Skaldet plet på hans hoved er vist i alle forskellige måder, og det afhænger af forskellige faktorer. Forskellige manifestation af alopeci ved køn, alder, og afhængigt af placeringen. Alopeci - denne ubehagelige fænomen, som påvirker mænd og kvinder lige, og i sjældne tilfælde kan påvirke børn.

Skaldethed på hovedet hos mænd opfattes ikke af det offentlige som en ekstraordinær fænomen, snarere Den taler om aldersrelaterede forandringer i den mandlige krop. Dette er ikke altid tilfældet: alopeci være en patologisk tilstand, bare ikke hver mand vil beslutte at vandre til lægen med et lignende problem.

Mænd opstår oftest alopecia areata, hvor hårtab begynder gradvist, mere og mere stigende med tiden. Den mest berørt af dette fænomen områder over øjenbrynene (den skaldede områder vises på panden), og har kronen af hovedet.

Skaldethed på hovedet af kvinderne er langt mere uorden i deres ejere: Repræsentanten for messen køn i dagens samfund er uacceptabelt at gå med en enke højdepunkt. Oftest er kvinder alopeci manifesteret ved overdreven hårtab og et fald i det samlede beløb, uden forekomsten af skaldede hoved med klare grænser. De fleste mærkbart fravær af hår hos kvinder i den tidsmæssige regionen og hals.

Børns form for skaldethed - en sjælden nok fænomen, der kræver en hurtig høring af lægen, da det kan indikere en alvorlig medicinsk tilstand eller lidelse i et barns udvikling.

Er der en kur mod skaldethed?

Enhver kompetent specialist trichologist kan give en liste over anbefalinger til, hvordan man behandler skaldethed på hovedet. Men i starten skal tune ind på den magiske pille, der vil stoppe hårtab processen simpelthen ikke eksisterer.

Processen med behandling af alopecia er kompleks undersøgelse og påvisning af mulige årsager til sygdommen. Efter dette, vælger lægen den passende behandling, hvilket nødvendigvis vil omfatte præparater til intern brug og ekstern brug.

Stol ikke på reklame eller sælgere mirakel agenter ", der lover øjeblikkelige resultater efter påføring af shampoo. Hårtab - et problem, der opstår inde i kroppen, og derfor er behandlingen også bør starte indefra. Eventuelle midler til udvortes brug, som kan vaske dit hår, gnide ind hår og make lotion - ikke mere end et datterselskab, der kan hjælpe med det midlertidige tab af en lille mængde hår.

Det tilbyder traditionel medicin?

Efter etablering af årsagerne til hårtab læge vælger tilstrækkelig medicinsk behandling. Afhænge af en række produkter på diagnosticering, som er i stand til at etablere. Hvis de opdages thyroid dysfunktion og andre endokrine lidelser, den obligatoriske udpeget af hormonterapi. Vælge sin egen absolut kontraindiceret: grundet den høje sandsynlighed for bivirkninger udnævnelsen af hormonel medicin bør kun beskæftige sig med en specialist.

Hvis skaldethed farve fremkommer som et resultat af hudsygdomme (psoriasis, eksem, arp dermatitis), kan ud over at behandle en sygdom inde shampoo tildeles med et lavt indhold af hormoner. Disse stoffer hjælper til hurtigt at lindre betændelse og reducere antallet af celledød i hovedbunden. Takket være disse foranstaltninger de metaboliske processer i huden er genoprettet, og processen med hårtab normalt.

Meget ofte patienter, der er bekymrede over hårtab, udnævnt sedativa terapi for at berolige nervesystemet, samt forløbet af at tage multivitaminer og mineraler.

behandling hardware

Ud over den høje effektivitet af lægemidler til at forbedre tilstanden af hår show fysioterapeutiske teknikker. Normalt gives et kursus, der består af 10-14 procedurer, der er halvanden til to måneder at blive gentaget.

Fysioterapi behandlinger til formål at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden, fremskynde metabolisme og ernæring i hårsækkene. Effekten af anvendelsen af denne behandling ikke forekommer meget hurtigt, men er mere stabil og naturlig.

Blandt de mest populære middel til fysisk terapi til behandling af alopecia indtager en særlig plads darsonval. Eksponering af huden ved højfrekvente strømpulser af hovedet kan ikke blot forbedre blodcirkulationen og stimulere de metaboliske processer i hårsækkene, men også gunstigt påvirke tilstanden af nerveender i huden og nervesystemet i almindelighed. Darsonvalization - er en enkel, billig, billig og effektiv metode til behandling af alopecia hardware. Ordineret af en læge til at gå darsonvalization kursus kan være i næsten enhver klinik.

Det er også meget effektivt til hårtab laserterapi shows. Tilbring det i skønhedssaloner, proceduren er dyrere og har en række kontraindikationer, bør derfor overvåges af din læge.

folkemusik retsmidler

Traditionel medicin tilbyder en række opskrifter på skaldethed. Alle af dem er baseret på egen forplejning masker eller shampoo til at vaske håret. Sådanne midler kan omfatte i sin sammensætning forskellige sammenblandede af urter, naturlige fødevarer og frisk juice af anlægget.

De fleste af disse metoder har en gavnlig effekt på tilstanden af hår og hovedbund. Men at i tilfælde, hvor der i øjeblikket er skaldethed og er et intensivt hårtab, hjem retsmidler er ineffektive og har brug for at konsultere en specialist trichologist for udvælgelse af terapi.

Generelle anbefalinger om tab af hår

Betingelse hår og hovedbund er en indikator for sundheden for hele organismen. Derfor ved det første tegn på dårligt helbred af hår er det nødvendigt at genoverveje din livsstil og kost. Her er de grundlæggende trin, der skal følges, når øget hårtab:

  • en god nats søvn i 7-8 timer;
  • afholdenhed fra alkohol og skadeligt mad: stegt, røget, saltet og fast food;
  • oprette en menu med vægt på friske grøntsager, frugter og urter, at udelukke fra kosten af en række forskellige saucer og tilsætningsstoffer til fødevarer;
  • begynder at tage en multivitamin og sporstoffer;
  • vegetabilsk drikke kursus beroligende eller beroligende urtete;
  • fjerne fra brug aggressive midler til rengøring og hårstyling - de skal være en mængde af duftstoffer og farvestoffer minimum.

Hvis der efter en måneds gennemførelsen af disse henstillinger, at situationen med håret er ikke normal, skal lægen besøge for konsultationer.

Hvad hvis behandlingen ikke virker?

Det sker, at på grund af forskellige omstændigheder kan medicinen ikke hjælper, og hår fortsætter med at falde ud. Fortvivl ikke, fordi der er alternative metoder til at løse problemet med skaldethed.

For kvinder, kan du bruge en paryk, der er nu lavet af naturlige materialer. Disse produkter ser meget økologisk og ikke forårsager ubehag, når slidt.

Hvis der er et delvist tab af hår, kan frisøren tilbyde byggeprocessen: kunstige tråde er matchet i farve og konsistens og er knyttet til deres Lokker.

Mænd kan også bære parykker eller i overensstemmelse med den nuværende mode at barbere sit hoved skaldet. herrer foreslog også en radikal løsning på dette problem - hårtransplantation.

Fremkomsten af skaldede pletter og hårtab - et fænomen er alvorlig. Det er ikke nødvendigt at behandle det uforsigtigt og bange for besøg hos lægen. Fagmanden kan stille en diagnose og til at vælge den rette behandling. henvise forsigtigt til staten af deres hår, og de vil fortælle dig sund og strålende af sin art!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.