BilerBiler

Den mindste "Mercedes"

Når det kommer om den lille "Mercedes", der kommer straks til at tænke på små Smart biler. Deres produktion blev lanceret for 20 år siden, og alligevel verden kender 10 modeller. Om dem nu og fortjener at blive fortalt.

By Coupe

Så det blev besluttet at navngive den første lille "Mercedes", blev udgivet af Smart. Ser man på billedet i artiklen, er det muligt at evaluere sit udseende. bil længde er kun 2,5 meter! Dette city-bil udstyret med tre-cylindrede benzinmotor, den arbejdsvolumen på hvilket beløb sig til 599 cm³. Der var to varianter af motor. En udarbejdede 45 hestekræfter, mens den anden - 55 l. a. Versioner med en svagere motor blev kendt som Pure. Modeller med motoren mere kraftfuld kaldet Pulse.

Det er interessant, at denne model hurtigt populært døbt "kvinde". Lidt "Mercedes-Smart" virkelig tiltrak en masse opmærksomhed på den del af repræsentanter for den kvindelige halvdel af menneskeheden. Fremadrettet er det værd at sige, at den dag i dag Smart modeller er i rækkefølgen af køretøjer, som er de mest populære blandt piger rundt om i verden.

yderligere produktion

I 1999, et år efter starten af produktionen, blev modifikation Passion frigivet. Fra to tidligere versioner det adskiller sig ved tilstedeværelsen af klimaanlæg, tågelygter Tridion sikkerhed celle og, udført i sølv. Derefter var der City Coupe med en dieselmotor, der producerer 41 liter. a. ved et volumen på 0,8 liter. Af den måde, alle versioner udstyret med den robotstyret 6-trins gearkasse, som havde både fuldautomatisk og manuel tilstand.

På trods af den diminutive størrelse, denne bil var funktionelle. Den er udstyret med front- og sideairbags, sammenklappelig ratstamme, EBD-system, bælter med forstrammere, el-ruder, CZ, radio og et sæt til reparation af punkteringer. Siden 1999 basen suppleret emballage glastag Audiopreparation, udløb 12 V, ekstra nøgle fjernbetjening CH og en lås på brændstoftanken.

Crossblade

Denne lille "Mercedes-Smart" så dagens lys i 2002. Han blev lidt Samlede sine forgænger - dens længde er 2619 mm.

Smart Crossblade tiltrækker opmærksomhed i det mindste fordi det er lavet i ryggen af en cabriolet. Det har ingen døre, forrude og tag. Alt det ovenstående er erstattet af en lille rækværk, der beskytter føreren og hans passagerer, beskytte dem mod at falde ud af køretøjet. Og resultaterne af crashtest har bekræftet sikkerheden for denne ubestridelige miniature cabriolet. Chaufføren og passagererne, på grund af den høje beliggenhed, er praktisk taget uden for farezonen for kollision. Og dog, eksperter bemærkede, at bilen suspension effektivt absorberer energien effekt, og derefter fordeler kraften på bunden i forskellige retninger.

Af den måde, er denne maskine udstyret med en 3-cylindret, 70-hk motor, gør det muligt at accelerere til et maksimum på 135 km / t.

By Cabrio

Denne lille "Mercedes" er en modifikation af den åbne top af den model, som blev beskrevet i starten. By Coupe var populær, så producenterne besluttede at gøre det en nyhed - en cabriolet. Men det visuelle - det er den eneste forskel, som det er teknisk nyhed gentagelser forgænger.

Dimensioner er de samme. Organ er en ramme lejestål Monovolume arrangement med kaleche bløde fremstillet af Webasto. Taget på halvautomatiske model. Det består af tre elementer. Dette skydetag, kalechesystemer og sideskinner.

Fjern det ved at trykke på en særlig knap, som udviklerne har placeret mellem forsæderne. Det har også en tast på nøglering. Du er nødt til at holde knappen nede, og derefter dukke op i den øverste hylde i to sekunder. Efter dette, er det fortsat kun at fjerne sideskinner og rense dem i specielt designet til dette slot.

Roadster

Optælle lille "Mercedes" model, er det værd at bemærke den opmærksomhed og denne bil. Smart Roadster - en 2-dørs sportsvogn med baghjulstræk, der sammenlignes med de tidligere nævnte versioner er ikke så lille, faktisk hele sin længde er 3247 mm.

Roadster fås med to motorer. En udarbejdede 61 l. s, og den anden -. 82 l. a. Uanset den enhed, der skal installeres, er maskinen udstyret med en 6-trins gearkasse (som "automatisk" og "mekanik"), og kunne accelerere til et maksimum på 160 km / t.

Men dynamikken i forbrug og anderledes. Modeller med stærk enhed 61 accelererer til "hundreder" af 15,5 sekunder. Gennemstrømningshastigheden var 6,2 liter benzin pr 100 km rundt omkring i byen. By Road - omkring 4,9 liter. Version 82 mand store enhed, til gengæld når 100 km / t på 10,5 sekunder. Forbrug har højere med 0,1-0,2 liter.

Roadster viste sig så populær, at selv eksperterne tuning studie Brabus besluttet at frigive en twin-turbo version af sin database. Ideen blev gennemført, og så lyset 10 avancerede "Roadster". Eksperter Brabus model er udstyret med to motorer, den samlede kapacitet på som beløb sig til 218 "heste". Som et resultat, grænsen for maksimal hastighed nåede 250 km / t. Og til "hundreder" af denne maskine er i stand til at spredes i mindre end 5 sekunder.

Forfour

Denne lille maskine, som er placeret billedet i artiklen - "Mercedes-Smart" i ryggen af en hatchback med en temmelig rummelige kabine, der kan rumme fem personer. Og det er imponerende, fordi længden af denne model er kun 3752 mm.

Hatchback fremstillet på flere forskellige måder. De afveg motorer. Det svageste model var en version med en 1,1-liters 74-hk motor. Han brugt 5,5 liter benzin pr 100 km i den kombinerede cyklus, og "hundreder" accelererer i 13,4 sekunder. Den mest kraftfulde produktionsmodel var hatchback Smart Forfour 1,5 AT. Dens hastighedsgrænse er begrænset til et mærke på 190 km / t. Gennemstrømningshastigheden var 6,1 liter, og den dynamik - 5,8 sekunder, før de "hundreder".

Smart Forfour, samt den ovennævnte model, har tiltrukket sig opmærksomhed fra eksperter tuning studie Brabus. Hatchback, på grund af det udførte arbejde, fik en 177-hestekræfter turboladet motor. Med denne enhed, den forbedrede Forfour havde mulighed for at accelerere til et maksimum på 221 km / t. Og den første "hundrede" sådan model overføre nogen efter 6,9 sekunder efter starten af bevægelsen.

Fortwo

Denne lille "Mercedes", et foto af dem kan også ses i en artikel blev offentliggjort i 2008. Subcompact bil i længden når kun 2695 mm.

Han, ligesom de andre modeller, har sin egen ejendommelighed. Og det er - en 3-cylindret motor med et drev microhybrid type. Han har en meget interessant princip. I den lige drift af maskinen med en hastighed på op til 8 km / t motoren ikke kører. Kør hans egne tavshed. Således er motoren frakoblet fra transmissionen, og brændstofforbruget er stoppet. Så, når føreren begynder at sætte farten op, motoren genstarter med klatring gear. Det er bevist, at dette system sparer omkring 30% af benzin ved kørsel ved lave hastigheder.

Af den måde, er maskinen udstyret med en 71-hk motor, skyldes som op til 100 kilometer den er spredt til 13,7 sekunder. Maksimal hvor mærkningen er begrænset til 145 km / t.

Der er en anden udgave, komplet med 84-stærk enhed. Hastighedsbegrænsning af det samme, men højttaleren mere imponerende - kun 10,7 sekunder til 100 km.

A-klasse

Vi må nu bevæge sig væk fra diskussionsemne Smarte modeller og være opmærksom på de køretøjer straks udstedte bekymring Mercedes-Benz. Især model A-150, som først blev præsenteret for offentligheden i 2008.

Det er virkelig små "Mercedes-Benz", som kan ses ved at se på de billeder leveret i artiklen. Længden af bilen, lavet i kroppen 3-dørs hatchback når kun 3838 mm.

Under motorhjelmen er en bagklap 95 hk 1.5-liter motor, der kan parres med både de 5-trins "mekanik", og med automatisk variator. Med denne motor bilen accelererer til "hundreder" af 12.6 sekunder. Dens hastighedsgrænsen er 175 km / t.

Hvad med omkostningerne? Bagklap økonomisk. Byens tilstand på 100 kilometer tager det kun 7,9 liter benzin. Ved kørsel på motorvejen forbruget er reduceret til 5,4 liter.

B-Klasse

B-180 - det er bestemt ikke den mindste maskine af den "Mercedes", men stadig i forhold til andre modeller af fremtrædende bekymring er det kompakte dimensioner. Dens længde er 4359 mm.

Denne hatchback, som blev udgivet i november 2011. Under sin hætte er 109-hestekræfter 1,8-liters motor, der bruger diesel. Han overraskende økonomisk forbrug. 100 "urbane" kilometer motor forbruger kun 5,5 liter brændstof. Og dette forbrug reduceres ved kørsel på motorvejen og 4,1 liter.

Det er værd at bemærke, at modellen kommer som en 6-trins "mekanik" og 7-trins "automatisk". Acceleration i begge versioner af de samme - 10,9 sekunder til 100 km. Maksimal hastighed er 190 km / t.

Denne sporty hatchback har fået sin popularitet hurtigt. Det er kendetegnet ved flot design, interiør med høj kvalitet finish økonomisk og kraftfuld motor samt rigt sæt. Listen over standardudstyr omfatter ABS, Traction Control, bremseassistent, klimaanlæg, airbags, audiosystem med seks højttalere, tripcomputer med en widescreen skærm, samt mange andre nyttige funktioner.

Mini Crossover

Mercedes-Benz GLA - det er om hvilken slags bil nu vil jeg gerne tale. Billeder af den mindste "Mercedes" off-road klasse i artiklen viser bilen i al sin pragt. Det kan ses, at det er kompakt, men næppe nogen vil sige, at dens længde når kun 4417 mm. Dette - den fordel, at designere, der har gjort alt for at gøre modellen i sport endnu mere brutal og aggressiv.

Det tilbyder en mini-crossover med fire motorer at vælge imellem. To af dem (156 og 211 hk) benzin forbrugt. Andre (136 og 170 liter. S.) Operer dieselolie.

Denne bil, som alle andre "Mercedes", er ikke kun smukke, men også funktionelle. Ved foden det har anti-lås og trækkraft kontrol, mulighed for nødbremsning og undgåelse af kollision, overvågning chauffør træthed, mange airbags (vindue, knæ, side- og front), og mere.

Tja, som du kan se, den eminente tyske selskab lykkedes produktion af luksusbiler som en luksus high-end kategorien af små og kompakte modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.